АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 913
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Аз повече около пъпа го усещам, но понякога и ниско долу. Предният път на прегледа беше седалищно,та може и затова от време на време да ме сритва по-ниско 🤔

# 376
  • Бургас
Момичета, случвало ли ви се е да усещате движенията на бебчо все едно ниско долу от време на време? Rolling Eyes

На мен ми се случва да усещам бебето как ме рита в пикочния мехур, та ако имаш предвид подобно чувство аз я усещам ниско долу, да😁

Да, точно затова говоря👍🏻😀

# 377
  • София
Моята госпожица е с главата надолу и когато започне да хълца, усещането е съвсем ниско долу, чак имам чувството че ще се покаже Simple Smile

# 378
Здравейте момичета, скоро не съм писала, но няма нищо ново. И аз като вас често усещам бебока да ми подскача върху пикочния мехур 😁
Как сте вие с килограмите? Аз съм 23+5 г.с. и нещо покрай тези празници почнаха доста да се трупат. Вече съм подминала +6, а даже последния килограм не знам как съм го качила, при положение, че се старая да не ям много. Щеше ми се да не качвам повече от 10 кг с тази бременност, но май няма да ми се получи 🤐

# 379
  • София
Бебето ме рита много ниско долу (25+1 съм), честно казано притеснява ме това, другата седмица като отида на преглед ще разбера дали е проблем. Не знам точно каква поза е заела, но примерно горе над пъпа движения не усещам, само долу и някак странично. Малко ми е странно, едно време дъщеря ми яко ме риташе в ребрата, съвсем различно беше. Със сигурност ми е некомфортно, през 15 мин. търча до тоалетна и гледах последните дни да лежа повече пък дано се премести или завърти.

Отоци нямам за момента, но при мен кръвното е ниско (освен ако не яхна метлата за нещо), а и килограми не съм качила - още съм си минус три спрямо старта, но поне надолу не падат. Як мързел и разсеяност са ме налегнали обаче. Мислех от другата седмица да питам за болничен вече - не, че ще ми намали много задачите (имам планирани такива до края на юли за момента), а и дъщеря ми приключва учебната година и изисква много внимание, но поне ще мога вкъщи да стоя повече и да си планирам времето, както ми е удобно.

# 380
Аз до миналата седмица бях +4 кг, обаче с това отичане стабилно си задържам вода и за няколко дни станаха +8. Онзи ден толкова се ошашках като видях кантара,че ми се дорева и док ме успокоява,че това е просто  вода,а не на  натрупани кг.
Четох за чай от коприва,ще си купувам да пия,че положението започна да излиза извън контрол.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 09:44 от nadejda___

# 381
  • София
Надежда, аз пия чай от коприва от време на време - може пък и да допринася да нямам отоци и за търчането до тоалетната, а за последното несправедливо да съм хвърлила вината само на бебето Simple Smile. Правя го много лекичък обаче и гледам да не прекалявам - само попарена коприва във вряща вода, без да кисне и да се запарва вътре, една чаша изпивам. Хем си пия чайове, хем малко ме е шубе от тях - но пък хората от край време ползват коприва за какво ли не. При мен малко облекчава и симптомите на сенна хрема - при бременност май нищо противоалергично не може да се пие, а изляза ли на разходка веднага ми се възпаляват очите и потича носа.

# 382
За какво се пие чай от коприва,да не задържаш вода ли?

# 383
За какво се пие чай от коприва,да не задържаш вода ли?
Четох,че помагал уж,както и чай от корени на глухарче,но и за него има противоречиви мнения и се чудя кое от двете да пробвам Rolling Eyes

# 384
+12кг съм но това не е важно защото си е чакано бебче. И аз я усещам ниско долу не съм питала АГ дали е нормално или не но ако имаше нещо щеше да каже

# 385
Здравейте,

Моето АГ, при което ходя на ЖК не се занимава с израждания. Като ми даде болничен за 45 дни преди раждане, това значи ли, че спирам да ходя при нея и трябва вече да ходя при доктор, при който евентуално ще раждам? Това малко не ми е ясно...

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 10:19 от littleBIG

# 386
  • Varna
Моето едното рита доста ниско и като стоя седнала повече време става неприятно и често ходя до ВЦ. Иначе за кг съм +9кг 25+3 по МЦ.

# 387
Здравейте!
Аз съм 26 + 3гс и започнах от около 54кг. в началото паднах до около 50,51 кг. и сега... 57,5 кг., което доктора разглежда, като + 6,5 😁 та общо взето ми остават още има няма 3, 4кг. отпуснати, не знам как ще стане. Не ям сладко заради алергия, но си хапвам пълнозърнест хляб, много плодове и манджички, та ще видим. Ходех до скоро пеша по поне 4 км. но от разтягането на матката не ми е комфортно и повече лежа, а като се опитам да правя някакви леки тренировки на другия ден не мога да се изправя, всички стави ме болят.
Иначе резервирахме море в Гърция от 3ти юни, дано всичко е наред пък ще видим, колко ще се срамувам на плажа 😂

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 19:22 от Geri69900

# 388
  • Бургас
Ох, момичета трудно е с тези килограми Close
Аз самата си бях едра като забременях и се старая максимално да не качвам, но....
Няма как да нямаме неразположения явно.
Август ей сега ще дойде и ще си гушкаме бебоците! Heart People Baby

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 11:12 от principessa1995F

# 389
Elena, има едни хапченца против сенна хрема, Рестив се казват, предписват ги на бременни. Имам цяла опаковка, 15лв струват, мога да ти ги подаря, ако желаеш, ще ги пусна по Спиди или Еконт.

Не говорете за кг, че тойу що омахах няма да кажа колко на брой палачинки Simple Smile но вечер гледам да ям само салати или таратор.

Абе момичета, остана ли някой, който незнае пола на бебето? Как сме с класацията момченца-момиченца ?

Общи условия

Активация на акаунт