🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 33 124
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Журито пак е гледало нещо друго. Дадоха на Тита твърде много точки, Стефан още не съм го гледала.

# 526
  • Брюксел / София
Участниците мн подпират Папи, а той не беше нищо особено. Жалко

# 527
На Папи му се падат едни такива образи...
Защо подцениха тази вечер Милко?

# 528
Хилда каза, че тембровата имитация на Стефан е била съвършена, а самата Мария каза, че това е най-добрата нейна имитация във всички сезони.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 23:15 от Flo Ann

# 529
Братята много ме кефят, не съм очаквала, че са толкова готини. Досега май не съм гледала техни тв изяви, а и с творчеството им не съм много запозната, предвид, че не съм била родена, когато кариерата им е била в пика.

# 530
Рачков обявява, че Петя има 4 точки от публиката, а Петя се провикна "Не е вярно". Anguished

# 531
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма един път тия участници не дадоха точките си на Стафан, то бива, бива злоба 🤦🏻♀
Така искам Стефан да спечели тоя сезон, да се изпонатръшкат от завист .

# 532
Аз си имам от малка автограф от братя Аргирови - бях им голям фен и много се радвам, че ще участват с имитация на финала

За пръв път журЕто и публиката са на едно мнение за 10 и 9 т. Това е прецедент

# 533
  • Испания
Гласуване на зрителите:

Мария - 3, Петя - 4, Тита - 5, Константин - 6, Деси - 7, Милко - 8, Стефан - 9, Дичо - 10

Нашата анкета:

Временното класиране:

Мария вече направи веднъж страхотен Миро.

# 534
Ох и Петя кога ще слезе от Луната и тя не знам.

# 535
Не очаквах, но според мен май-добре се справи Дичо, Милко беше също симпатичен, но нямаше твърде много пеене и не беше сложно за изпълняване, а от Стефан очаквах повече. Преди да гледам предполагах, че Тита ще се справи най-добре, но не ми хареса.

# 536
  • Испания
Какви бяха точките на зрителите,че пропуснах?

https://bg-mam.ma/p/1109312/38708312

Мис Тайланд

# 537
Утре ще гледам(евентуално), но съм ви изчела.  То и тук,като в журЕто - какво като пее Стефан,не му се получи, а за друг - страхотно,много старание,нищо,че не се получи. Та така. Стефан, Милко и Мария са мойте хора. Милко ме кефи на макс.

# 538
Братята много ме кефят, не съм очаквала, че са толкова готини. Досега май не съм гледала техни тв изяви, а и с творчеството им не съм много запозната, предвид, че не съм била родена, когато кариерата им е била в пика.
И аз не съм била родена, но не знам защо съм останала с впечатление, че са "дърти коцкари" и винаги са ми били противни.

# 539
  • Испания
На полуфинала:

Мария ще бъде "Каризма"
Петя ще бъде Aretha Franklin
Тита ще бъде Nicole Scherzinger
Деси ще бъде Montserrat Caballe
Милко ще бъде "Сигнал"
Константин ще бъде MC Hammer
Стефан ще бъде Емил Димитров
Дичо ще бъде М People

Общи условия