🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 33 100
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
Много харесвам Орлин Горанов, чудя се дали би се навил да участва 😊! Едва ли, ама....
Аз лични впечатления от Георги Христов нямам, имам познати с лични впечатления от него.  Радвам се да прочета хубави думи за него, той е един от най- талантливите ни изпълнители.

# 61
  • DE
То за Буюклиева рядко има добро мнение, много се превъзнася тая жена. Ако беше по-обрана нямаше толкова да не я харесват.

# 62
  • Буркина Фасо
...той е един от най- талантливите ни изпълнители.
бивши

# 63
  • Испания
...той е един от най- талантливите ни изпълнители.
бивши

Бивш какво, Бонго? Талантлив или изпълнител?

Веско Ешкенази е при Слави.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 22:34 от 🍀Smileys®

# 64
  • 221B Baker Street
Не са бивши изпълнителите, които продължават да работят! Жоро Христов ще прави голям концерт в края на април. Аз лично очаквам завръщането му с нетърпение!
Професионално не го познавам, само на маса един-два пъти. Не съм забелязала да е надменен.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 07:08 от Айрин Адлер

# 65
  • София-в сърцата на моите деца
Не са бивши изпълнителите, които продължават да работят! Жоро Христов ще прави голям концерт в края на април. Аз лично очаквам завръщането му с нетърпение!
Професионално не го познавам, само на маса един-два пъти. Не съм забелязала да е надменен.
Концерт на 23.04. в зала 1 на НДК. Билетите са продадени. Има останали в оркестрината. Не знам колко е бивш?

# 66
Дразни ме да видя жена да имитира мъж и да бъде с маникюри. Това във всеки сезон се случва. Е то бива да си суетна, бива, ама нищо не пречи докато си поела този ангажимент да си скъсиш нокътя и да си направиш блед маникюр. Пак си с хубав маникюр, но ще можеш и качествено да си направиш образа. Сега от последното предаване - Лучано Павароти с маникюр беше.

# 67
Тъй ми, Милко цял мустак обръсна и го лепи в ежедневието, завалията, пък те един нокът не могат да скъсят.
Как ще е бивш изпълнител Георги Христов, залите му са винаги пълни😉

# 68
  • София
Не се учудвам, че има противоположни мнения (впечатления ) за Георги Христов. Два пъти съм го срещала (не лично, в компания). Първият път една дума не каза, беше се свил. Изглеждаше като човек в депресия или крайно срамежлив. Вторият път пък беше на другия полюс - закъсня за срещата (по работа) и беше доста надменен, не поздрави никого, нито се извини.

# 69
В днешния брой на “Всичко за семейството” има интервю със Стефан 😊
Все повече ми харесва този човек, напълно земен и излъчва топлота. Много добър! Чудесно интервю, но не мога да си позволя, колкото ида ми се иска, да цитирам нещо, че да не излезе, че нарушавам авторски права.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 16:02 от fenyx

# 70
Чудех се, чудех се  и пак за Стефан гласувах. smileys, благодаря за хубавите теми, които правиш и поддържаш. Снимки, линкове, класации- всичко. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 71
  • Испания
precious*,

Преди 9 години...

Стефан Илчев: Музиката е моят живот

https://dariknews.bg/novini/interviu/stefan-ilchev-muzikata-e-moqt-zhivot-515412

Когато дебютира преди 13 години -

# 72
Като видях Стефан на втората снимка, веднага го асоциирах с Тоше Проески. Дано му се падне. Мисля, че ще го направи 1:1.

# 73
Здравейте ! Първо искам да се извиня че не съм точно по темата , но искам да ви попитам някой ходил ли е на живо да гледа предаването понеже спечелих покани и адрес , но като гледам снимки в Гугъл не виждам къде може да се снима има само пустош та въпроса ми е знаете ли къде точно се намира ? Благодаря предварително !

# 74
  • Испания
Здравейте ! Първо искам да се извиня че не съм точно по темата , но искам да ви попитам някой ходил ли е на живо да гледа предаването понеже спечелих покани и адрес , но като гледам снимки в Гугъл не виждам къде може да се снима има само пустош та въпроса ми е знаете ли къде точно се намира ? Благодаря предварително !

Търсите упътване до Като две капки вода в Горубляне, България?

Автобус, Метро или Тролей и други опции са подходящи алтернативи на обществения транспорт, които могат да се използват за достигане до вашата дестинация. Следните транзитни линии имат маршрути, които минават близо до Като две капки вода - Метро: М2; Автобус: 1, 3, 305, 5, 6.

И още:

https://moovitapp.com/index/bg/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0 … ite_19148200-3501

Общи условия

Активация на акаунт