Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 43 164
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Благоевград
Най-вероятно ще изпишат лекарства след трансфера, които започват да се пият още същия ден. Успех!

# 241
Момичета, утре ми е трансфера на едно замразено 5 дневно ембрионче Simple Smile)) Има и ПИД и всичко му е наред:) нямам търпение вече, след толкова много месеци отлагане, биопсии и т.н.  Само ме притеснява че не ми дадоха нищо да пия тези дни преди трансфера, нито да слагам кринон, абсолютно нищо... Аз съм с тромбофилия, пия само Агапурин 400 ( който замествал аспирина, според Балтаджиева, защото разрежда кръвта,  но и сваля НК клетките-при мен са 12%).   Сложихме и РВМС в събота, но все очаквах да кажат поне кринон да слагам, това нормално ли е?
Последния ми преглед беше на 13 ден от цикъл с лигавицата 10 мм, Стаменов каза че няма нужда да ходя на други прегледи преди трансфера.
Пожелавам на всички по едно/две Simple Smile Великденско чудо в живота ни ❤
Успех и стиснати палци от мен Krisi💙

# 242
Здравейте момичета.
Въпросът може би не е за тази тема но ще се радвам ако някой има информация да сподели.
Преди дни мина моя първи неуспешен опит.Сега ще чакам да се изчистя и на следващия цикъл са започнем подготовка за трансфер на 2 замразени ембриони. 
Как протича цялата процедура по подготовката за трансфер на замразени ембриони?
Благодаря предварително.
Ррр.Първия фреш трансфер беше на 3 дневни ембриони.

# 243
maryk_20
При мен подготовката започна от втори ден на цикъла - преглед за задържани фоликули и размер на лигавицата и пускане на прогестерон, ако всичко е наред изписват медикаменти за стартиране на подготовка и след няколко дни пак преглед.
Ако всичко върви добре ще ти определят датата за трансфера спрямо това колко дневни са ембрионите и т.н.
Трансфера не е болезнен, не е стряскащ - той е надежда👶🏻. Цялата процедура е не повече от 5 мин ☺ Успех

# 244
, дравейте момичета моля за съвет на 14 ден след трансфер резултат 7.92 да повторя ли след два дни и след колко дни от спиране на лекарствата идва цикъл или е нормално с закъснее многоооо благодаря

# 245
Здравей Petiuhche, мисля, че е доста нисък за 14 ден, но задължително го повтори след два дни. Колко дневни бяха ембриончетата? Чудеса се случват 💕🙏

# 246
Petiunche, повтори го, защото е ниско. Ако днес е бил теста го направи пак вдругиден. В този ред на мисли - Dia77, повтори ли теста? Дано са се развили добре нещата Simple Smile

# 247
Дали е възможно да се повиши или да не се надявам

# 248
    Сега направих тест.10 ден на 3 петдневни.Имах овитрил 1/2 в петъкИма ли надежда?

# 249
      Сега направих тест.10 ден на 3 петдневни.Имах овитрил 1/2 в петъкИма ли надежда?

Утре си направете кръвен,за да разберете.  🤗

# 250

Утре си направете кръвен,за да разберете.  🤗
        на 25.4 ми е теста.Ще изчакам

# 251
        Оо да, има шанс. Ето моя тест на 11 ден на 3 тридневни Simple Smile
        След 6 дни го повторих и бяха еднакви чертите.

# 252
        Оо да, има шанс. Ето моя тест на 11 ден на 3 тридневни Simple Smile
        След 6 дни го повторих и бяха еднакви чертите.
        дано да сте права😀

# 253
        • София
        След като е слаган ЧХГ препарат, уринните тестове не са достоверни.

# 254
        Възможно е, след като е имало овитрел толкова скоро и да повлияе, но най-добре с кръвен да се провери. На мен само преди пункцията ми сложиха и повече не.

Общи условия

Активация на акаунт