Прахосмукачка робот- 17. Рени, върни се!

• 55 099
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
На вратата идват със Спиди😊За 5-6 дена дойде моята.

# 166
На вратата идват със Спиди😊За 5-6 дена дойде моята.
Може ли линк на това което си поръчала?Мито или данък да разбирам не си плащала? Ако се наложи и възникне дефект и е гаранционна ,каква е процедурата?Връщат ти частично парите? Или я връщаш (ама за чия сметка?) и като я върнеш ти връщат цялата сума?

# 167
Здравейте и благодаря на всички които ,коментират , споделят и насочват .
Изчетох доста и съм се спряла на  робот прахусмокачка с моп .Живеем в къща която е  основно с паркет. Само двама  работищи сме и ни няма  по цял ден . Децата са големи и рядко са в къщи . .Спряла съм се на Roborock s50 s55 Xiaomi  .
 Не съм пазарувала досега от OLX , а вижте какво излиза тук

https://www.olx.bg/ad/pochistvasch-robot-new-2019-original-ce-ro … 14d9fb29;promoted

а в Али експрес е това ( ако правилно съм се ориентирала и там де )

https://www.aliexpress.com/item/Roborock-s50-s55-Xiaomi-Vacuum-C … bb20-511cf1e417a4

От към гаранции как е ?

Някой има ли опит с продавача от OLX ? И изобщо за гаранции там можели да се коментира  ?

Ако пък някой е  нацелил нещо по - добро като цена , моля да сподели .

Колкото и да ми се иска да е тук още  днес , мога да чакам и по- подходящи цени и гаранции  , ако мислите. че би се попданало на нещо по-евтинко .

# 168
Аз питах вече потребителка която е купила от алито ,как стои въпроса с гаранцията ,но още не се е включила с отговор.Прочетох обаче в сайта то си пише ,че ако дойде повредена или се повреди за тези 3 години ,имаш право да петендираш да ти върнат част от сумата не цялата!!!Ако искаш да получиш цялата сума -така е честно ,трябва да върнеш прахосмукачката !Пише обаче разходите по връщането са за Твоя сметка. Мен някак не ме устройва да купя нещо за 700 и лева и го получавам повредено и се бъркам в джоба 60 лв за транспорт примерно за да го върна . БГ пощи не приемат уреди с батерии и ще връщаш с куриер.Дали ще е до Полша или до Китай идея нямам?
Гледах ги в Алито ,гледах и в Амазон ,клоня към амазон.Там поне ако има проблем връщам за тяхна сметка и ми пращат нова пак за тяхна сметка (стига да съм поръчала първоначално до моя си адрес в БГ).Вярно като поръчам се бъркам в джоба за доставка то пак 50 лв ,ама с тях приключвам сагата с гаранцията.И имат добри оферти.
Може да греша с тези разсъждения и ако някой има повече опит с гаранция в алито ,моля да сподели!

# 169
да си побутна питането отново. От къде купувате консумативи за LG-то 9 серия ( дето ги накупихме от испанския Амазон ) Откъснаха ми се мустаците на двете четчици и са за смяна, но нямам идея от къде мога да купя нови. Ще съм благодарна ако ме насочите.

# 170
  • Русе
Амазоните, Алиекспрес...

# 171
Ели пробвах в Алиекспрес но, не открих нищо. То първо там пробвах и нищо, а от амазоните само в .es и ми идва малко скъпа доставката.

# 172
  • Русе
Австрийският сайт? Има го в първият пост? Някой бг магазин?

# 173
Здравейте!
Спрях се на Xiaomi roborock s50, но не знам от къде да го поръчам, единият вариант е от Мобисектор за 825 лв. (2 години гаранция), а другия е от Gearbest за около 700 лв. (1 година гаранция). Моля за съвет!

# 174
  • София
Здравейте!
Спрях се на Xiaomi roborock s50, но не знам от къде да го поръчам, единият вариант е от Мобисектор за 825 лв. (2 години гаранция), а другия е от Gearbest за около 700 лв. (1 година гаранция). Моля за съвет!

До колкото съм чела в темите, от Gearbest се начислява мито, заради това че идва от китайски склад.
Аз си поръчах xiaowa E20 от Алиекспес от склад в Полша и дойде за 6 дни със Спиди до адрес.

Имам затруднения с добавянето на робота към мобилното приложение - просто не го намира. Пробвах по този начин "If you can’t connect to the vacuum for any other reason, open the vacuum’s cover so you can see the Wi-Fi indicator, then press and hold spot button and dock button simultaneously until you hear the voice prompt “Resetting Wi-Fi”. Wait until the Wi-Fi indicator starts blinking to finish resetting." и пак нищо. Интернет имам. Индикатора за wi fi мига постоянно.
Моля зя съвет.

# 175
  • София
Същия робот си купих и аз. Блутуута трябва да се пусне, за да намери робота, после въвеждаш паролата за интернет за него.

# 176
  • София
Svee, Bluetooth - а на телефона е включен. Къде се въвежда паролата за интернета? Не съм стигнала до такова изискване?

# 177
Добре де, няма ли шанс да се купи нещо читаво на сносна цена от магазин/сайт в Бг?
Не искам да поръчвам от знайни и незнайни сайтове, без гаранция и без яснота за евентуални рекламации и проблеми.

# 178
  • София
Значи първо мисля се добавяше стая, после избираш да добавиш уред към стаята. Само че вместо от списъка, избираш отгоре да ти намери само робота. С блутуута заставаш до прахосмукачката и след 10-20 секунди трябва да я намери. След това ще ти каже че сетъпва устройството и ще поиска интернет парола, това беше последното, което искаше.

# 179
Добре де, няма ли шанс да се купи нещо читаво на сносна цена от магазин/сайт в Бг?
Не искам да поръчвам от знайни и незнайни сайтове, без гаранция и без яснота за евентуални рекламации и проблеми.
Аз лично купих от Брос, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт