И аз останах с впечатлението, че Дервиш се изненада, че няма тяло в гроба. Тука в тази ситуация е наясно Бора и този Ферман някакъв си. Всъщност това е другият престъпен клан, който е съперник на Берхам.

Уж не е изненада това ,защото имаше доста такива предположения ,но реално като се разбра ,че е така лично аз се изненадах все пак
Мдааа личеше си по държанието на Дервиш ,че Кузгун не му е безразличен и направо си го гледаше с обич така както се гледа някой ,който ти е наистина много скъп ,който ти е роднина или любим.Слава богу роднински са чувствата на Дервиш към Кузгун

мерси за превода !
Синан
мерси за откъсчето!

https://vk.com/video-96725873_456245452

Но пък от откъсчето на 12 епизод май ми се струва ,че Кузгун и Дила спят на пода у майка му така че може би след като знае вече истината Кузгун може да е решил да даде шанс на отношенията си с Мерием.А отношенията с Дила оооох там е още по трудно положението.Тия двамата Кузгун и Дила хем им се иска много да са заедно хем обаче не могат заради заобикалящите ги хора ,а и заради тях самите ,заради тежките думи които са си казали и заради ината им.Но въпреки цялата съпротива срещу тях ,те са мнооого силно привлечени един от друг и при всеки удобен случай се душкат ,докосват и прегръщат.