Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 481
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Благодаря, Синан!

# 301
РениFlowers Bouquetблагодаря за фрагмана и информацията от Бирсен. Значи Юсуф ще го занулят в затвора.

Синан,Flowers Bouquet благодаря за превода на фрагмана.

Кузгун и Дила ще се изправят пред голата истина отпреди 20 години за подхвърления пакет с наркотик от Дила.
Разбирам, че Кузгун научава това наверно от дневник, който си е водила Дила.
Силно ме се иска повече да  ни покажат как двамата ще пречупят през отношенията си тази истина, която ще излезе, доколкото разбирам, след романтичната им нощ.  Сценаристите  поставят в много патови  ситуации двамата главни герои, които не знам как ще преодолеят тази истина. Жестоко и непреодолимо положение, което води до невъзможност за техни бъдещи отношения.  Всъщност двамата дали знаят защо се обичат на тези години.
Като деца знаем как чисто и по детски се обичаха. Сега също се обичат, но под въздействието на други фактори - дила поради дълбоката си неизлекувана вина и детския спомен за миналото им, а Кузгун поради  също детския спомен и спасяването му от Дила. Тоест има любов, но поради какво и защо? За да се доближат с истинска любов един към друг трябва да предолеят тези фактори и да намерят прошката у себе си, чрез чистата детска любов, която пазят в спомените си, свърваща ги  като една много тънка нишка, която не се е скъсала през годините. Няма друг начин при тези сложни отношения между тях.

# 302
Добър вечер  wavey wavey wavey
Момичета мерси за всичко споделено  Hug Hug Hug
Страхотен нов фраг на "Кузгун" си имаме  smile3521
Синан Hug мерси за превода !
Ще има романтика ,ще има сълзи,ще се разкрие голямата тайна на Дила и ще видим дали Кузгун ще прости или ще се затвори отново в себе си.
Много сладки и влюбени Кузгун и Дила и много милички Баръш и Бурджу видях по страничките на темата  txtlovesИ от мен малко от тяхната красота  smile3521

и за финал нещо от Бурджу  smile3521

# 303
Фрагът отново е много миличък. Ще трябва да се заредим с кърпички за сряда.
Някъде прочетох, че сезонът за Кузгун ще е до 29 май/16 епизод и после чак през септември. Някой срещал ли е подобна информация? Дали е истина?

Големи благодарности на Синан за експресните преводи, които прави!

И да се редактирам
Попаднах на едно видео. Промо към нещо като комедийно шоу. Баръш и Бурджу участват. Май е снимано в края на миналата година, но нали не вдявам турски и нищо не разбирам нито от видеото, нито от инфото покрай него Flushed
Изглежда нещо забавно.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 09:45 от paterina

# 304
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нещо забавно е, да. Много са готини.
Пише: Тийзър: Историята на г-н Бюлент.
Може да е комедия? Би било чудесно.

# 305
  • Варна

Елчо Blush

# 306
Нещо забавно е, да. Много са готини.
Пише: Тийзър: Историята на г-н Бюлент.
Може да е комедия? Би било чудесно.

Не е филм. По скоро някакво комедийно шоу. До колкото разбирам всеки актьор е някакъв вътрешен орган на г-н Бюлент и сигурно играе някакъв скеч, в който разказва за себе си и господина. Не знам Баръш какво е Simple Smile

# 307
  • Яко в Матрицата...
Привет!
Хаштгът на серията #другата ми половина

Скрит текст:

Скрий ме, никой да не може да ме намери...

# 308
Здравейте групичка,

Скоро не съм се включвала, но пък съм изчела всичко. Благодаря 💐за интересните анализи и мнения, за преведените епизоди и фрагове.

Моите деца бяха 2 седмици ваканция и нямах никакво време да гледам епизодите. Назад съм съм с 2 серии и просто нямам какво да коменрирам по новата серия. Само се ориентирам от това, което сте написали и какво да очаквам  епизодите.
Ще се опитам довечера да хвърлям по едно око какво се случва 😀.

Лек ден от мен.

# 309
Фрагът отново е много миличък. Ще трябва да се заредим с кърпички за сряда.
Някъде прочетох, че сезонът за Кузгун ще е до 29 май/16 епизод и после чак през септември. Някой срещал ли е подобна информация? Дали е истина?

Големи благодарности на Синан за експресните преводи, които прави!

И да се редактирам
Попаднах на едно видео. Промо към нещо като комедийно шоу. Баръш и Бурджу участват. Май е снимано в края на миналата година, но нали не вдявам турски и нищо не разбирам нито от видеото, нито от инфото покрай него Flushed
Изглежда нещо забавно.

Здравейте! Това откъсче е от театрална постановка, където Бурджу участва на живо, а Баръш чрез проектиране на холограма, т.е. виртуално. Баръш изпълнява ролята на Алтер его /вътрешно Аз/ на главния герой. Предполагам, че участвайки в това представление Баръш и Бурджу са се опознали и може да се е зародила идеята да направят сериал... Като казах сериал, днес е сряда, денят на Кузгун, ще гледаме 13 епизод, най-малко целувка очаквам! Simple Smile

# 310
Hug Hug Hug
Честит Гарванов Ден на всички гледащи сериала  smile3521
Сладко видео с Баръш и  Дамла,детето което играе малката Кумру .

https://www.instagram.com/p/BxMuTTpI8j8/

Интервюто с Елчин от преди няколко дни когато беше на джас концерт.Предполагам ,че сте го видели ,но все пак да го сложа и тук.

на руски

https://www.instagram.com/p/BxKn-AJlm3f/

на английски

https://www.instagram.com/p/BxLU5vCFh3L/

# 311
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Някой ще гледа ли онлайн?

# 312
Аз днес съм без деца и ще пробвам да гледам, но не знам дали ще издържа до края.

# 313
Здравейте!

Рени, Ени, Боре, Пати, Плами, Светълчо, Василева, МариаМагдалена,Flowers BouquetFlowers BlossomFlowers BouquetFlowers Hibiscus

И аз съм на онлайна, не че нещо ще разбера, ама да си гледам. Приятно гледане и безпроблемен нет.
Трябва да пишем, за да не се редактираме.

# 314
Айде, казва Кузгун на полицията че таман е щял да им се обажда.
Седа е изчакала Картал, той и казва, че тя е спасила живота му като е казала на Картал.

Общи условия

Активация на акаунт