Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 464
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Дила му казва - изтрил си я, знам че те загубих, но винаги исках да идвам тук, да гледам тази картина - сякаш като я гледам всичко ще се оправи - но ти си я изтрил. Защо я изтри, аз я бях нарисувала.
Кажи че всичко е заради мен, виновна си, викай ми че откраднах живота ти - защото аз го направих, извинявам се но аз го направих. Всичко аз започнах. Нали ме попита - тези ръце дколо ще влязат в тъмнината - бягах от този въпрос - защото тези ръце на 8 години влязоха в тъмнината.
Кузгун - баща ти го поиска.
Д - Аз усеъих че правя нещо нередно.
К - обещал е че ще помогне на майка ти. Едно цвете имаше - ако то живее и ти ще живееш. Не можахме да запазим цветето да живее.
Д - загубих теб, загубих майка си, за всичко съм виновна. Много се извинявам.
К - На 8 години беше. Обичаше майка ти. Вярваше в баща си. И не вярваше че аз ще пострадам
Д - аз опропастих живота ти, усетих че правя нещо лошо.
К - вече не носи греховете на баща си.
Д - наистина ли мислиш така, и сърцето ти така ли казва.

# 346
Чак Дила се учуди че Кузгун не е ядосан

# 347
Дано Кузгун да я разбере и да не я обвинява и за това.

# 348
Хайде има иначало на нова свалка . Джихан напредва в ухажването на Кумру.
Ох, появи се и Фюсун. Тя пък атакува  Али.

# 349
Каква ѝ е играта на тази Фюсун?

# 350
Дила като слуша касетата - е разбрала, че и Кузгун ще разбере. К я пита - не е ли по-трудно да се крие. Д - помислих че ако разбереш ще те загубя завинаги.

# 351
Фюсюн и аз не я разбирам. Към какво се стреми, какво иска.

# 352
С днешния си разум - не ме предавай, Дила. Убий ме, но не ме предавай! Не ми остана друг път освен теб.

# 353
Ооох милата Дила. Не ѝ завиждам на положението.

# 354
Б. му казва, че само ако стане много силен ще спечели войната с Ферман - и затова трябва да мине на неговото място.

# 355
Не дадоха ваичко от фрага, как К рисува Sad

# 356
Мерйем иска да говори с Дила.
М - Или ти или любовта му към теб ще спасят Кузгун от този път. Или пък ще стане мъж на тъмнината. Аз не мога да спася сина си, дали ще ми просто някога не знам. Но ти можеш да промениш всичко - той те обича, След 20 години ти може да си спасението за Кузгун. Не го оставяй. Ако го обичаш, не се отказвай от него. Може да си единственият му шанс.

----

Отивам да приспивам малката - надявам се мъничко да съм ви помогнала да разберете какво се случва.

# 357
Кумру, до какво се докопа умната й главица? И каква работа има с Дила по тези документи?

# 358
Мерйем иска да говори с Дила.
М - Или ти или любовта му към теб ще спасят Кузгун от този път. Или пък ще стане мъж на тъмнината. Аз не мога да спася сина си, дали ще ми просто някога не знам. Но ти можеш да промениш всичко - той те обича, След 20 години ти може да си спасението за Кузгун. Не го оставяй. Ако го обичаш, не се отказвай от него. Може да си единственият му шанс.

----

Отивам да приспивам малката - надявам се мъничко да съм ви помогнала да разберете какво се случва.

Севги, много благодаря и много целувки на малката ти принцеска за  лека нощ!

# 359
Пиша глупости понякога за да разреждам постовете на Севгито.
Кумру разследва баща си. Имало експлозия няколко дена след смъртта му, но никой не е загинал. Дила зацепи нещо но не казва подробности на малката.

Този Бехрам като е толкова велик как не е разбрал, че никой не е загинал в експлозията на колата?

Този Джихан ми се стори, че се стегна като стана дума за Кудрет. Дали и той не е агент?

Общи условия

Активация на акаунт