Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!

Ени,  благодаря, че ми изясни поздрава на Баръш.Flowers Bouquet Flowers Rose
Серията изгледах с руски субтитри и вече е по-разбираемо какво се случва.
Пиша от телефона и става по-бавно.
Много точно го прецени Пати, че накрая Кузгун беше изненадан от случилото се.
Имам какво да споделя, но по - добре в къщи от лаптопа. BlushFlowers Four Leaf Clover

# 496
Здравейте момичета,
на мен не ми стана ясно поради каква причина Дила не каза на Кузгун, че милата му сеcтра я повика на порта. Не му сподели как се е спасила по ясна причина, но когато я попита тя какво прави там според мен трябваше да му каже истината... може би щеше да му светне лампичката, че не е логично тя да е съобщила на полицията за пратката и да се разхожда парадно на сред средата на акцията...  

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 16:39 от starwarsfan

# 497
Фраг

И с английски субтитри:

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 22:13 от paterina

# 498
  • Пловдив
Както и очаквах - тя разбра. Сега да видим колко  и кога от истината ще разбере Кузгун. Кога ще излезе втория фраг?

# 499
# 500

Синан, благодаря за преведения фраг. Flowers Bouquet Flowers Hibiscus Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 501
Не мога да разбера как може сценаристите да направят така, че зрителите да намразят главния герой ?! На къде отива този сериал?
И малко творчество на ядосани фенове Joy

И един Баръш за красота

# 502
  • Пловдив
Патерина, уби ме от смях с този колаж!Как са го намерили Селчук с такова победоносно изражение!!!
Синан, благодаря ти!

# 503
Здравейте  Hug Hug Hug
Синан Hug мерси за превода!
Тия от екипа на "Кузгун" дето редят трейлърите бъзикат ли се с феновете на сериала  newsm78 smile3511Действието е не само объркано и неразбираемо ,но и Кузгун изглежда все по-виновен  smile3511
Пати Hug хич не ми харесва това фенско творчество.Как са зачеркнали само името на Кузгун  smile3511,а Селчук е верно с такава физиономия все едно току що е спасил 100 деца от горяща сграда . smile3521
От трейлъра Кузгун изглежда виновен , мълчи като го питат дали той е убил Ръфат и признава ,че Бехрам му е дядо smile3511Още от както приключи епизода феновете са го емнали Кузгун и го изкараха от черен по-черен ,а горкичкия Ръфат направо е все едно ангел,а аз това не мога да го разбере как може да се получи  smile3511Забравиха ли ,че само дни по-рано същия този добричък Ръфат нареди на сина си да убие лошия Кузгун и сина с най-голямо удоволствие накара подчинения си да инсцинира катастрофа  smile3511И вижте колко интересно Дила без да иска спаси Кузгун като му се обади и той помоли Джихан да закара Кумру.Но даже и Кузгун да  се спаси Джихан едва не умря и все още се бори за живота си ,а Кумру се спаси по чуди да не пострада и тя.Така че Ръфат не само ,че не е ангел ами и изобщо хич няма да го съжалявам даже  smile3511Всъщност не не мога да не съжалявам ,че умря точно така и изобщо ,че умря ,съжалявам и Дила ,че трябваше да преживее всичко това и че ще  носи и тази вина ,но не мога да съжалявам самия Ръфат и да го изкарвам беличък и невинен само защото преди да умре каза ,че нямало да навреди на Кузгун smile3511Еее голямо благоволение ,евала ти правим  smile3511Малко ли го накара да преживее ,заради теб не пострада ли тоя човек ,не се ли опита да го убиеш  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78и да те съжалявам ааа не сори ама няма да стане. smile3511
Сега за Кузгун  да се изкажа.Каменната и безизразна физиономия дето си я е закачил в трейлъра трябва да ни убеди ,че е виновен предполагам  newsm78Само че някак си това убийство не подхожда на натурата на Кузгун.Не ,че той не може да убие Ръфат ,може ,но би го убил бързи бе такива психарски изпълнения.Кузгун не би заплашвал и две невинни деца ,не би карал Дила да избира между тях и баща си и не би сложил бомби под колите им.Освен това не би си правил толкова труд да прави такава организация заради едно убийство просто  щеше да го убие с един куршум и това щеше да е.Кузгун точно и ясно си го каза на Ръфат като беше при него в контейнер ли беше това май така се казва newsm78,та му каза ,че това му е новия затвор.
Дядо Бехрам и той изглежда хем виновен хем пък може да не е той  newsm78.Кузгун в трейлъра ясно и точно казва ,че той му е дядо  newsm78толкова ли да е полудял или обезумял от ярост ,че да не му пука и да защити дядо си знаейки ,че е виновен за убийството на Ръфат и то не само убийството ами начин по който е извършено и преди това всичкото търчане на Дила ,заплахите ,към децата ,бомбите ,абе всичко беше една лудница и Кузгун на края да каже ами това е дядо ми сори ама няма да го закачаш  newsm78 newsm78 newsm78Да ще кажете Ръфат какъв беше пък Дила го защитаваше,да ама Дила си е живяла цял живот с баща си има ,привързаност ,обич към него, синовен дълг има .А Кузгун от три дена го познава дядо си и хич не беше очарован в началото от него и сега изведнъж така да го защитава  newsm78 newsm78 newsm78Странно би било малко ама де да знам пък  newsm78
Ох спирам да ги мисля ,в епизода в сряда всичко ще стане ясно  smile3521
starwarsfan Hug и аз това се чудя Дила защо си премълча и не каза нищо за Кумру newsm78и за обаждането на Ферман нищо не каза което е лошото .Айде добре страхува се да си признае за Кудрет разбирам го обаче тоя Ферман е нов играч и Кузгун и каза на Дила ,че той е убил Бора и тя изобщо не и дойде на ум да каже за обаждането  newsm78 newsm78 newsm78Ето за това се стигна до тази лоша развръзка защото Дила крие ,от Кузгун ,замесва се в разни ситуации и се оплита все повече и повече в лъжи и в интриги  smile3511
Такааа  стига толкова приказки .Сега ще ви представя мода от семейство Адъвар  smile3521Дизайнер и шивач дедко Бехрам ,модели Кузгун и Дила  smile3521Дядото много добре ги шие тия костюми бе  smile3521За мъжките костюми добре ясно може да се справи ,шил е все пак доста ама за костюма на Дила като за първи път се справил много добре  smile3521Представям си го дядо как е седнал и заобиколен от една камара модни списания и между телефоните разговори с които върти мафиотските си дела как шие и крои костюм на снахата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaКато свършат с отмъщението си ако са оцелели  и тримата могат да се захванат с моден бизнес-дядо ще шие ,а Кузгун и Дила ще дефилрита с дрехите  smile3521А и Мерием може да се включи и тя се занимава с шивашка дейност,Картал и той като го гледам не му върви с ремонта на колите и той може да е манекен ,а Кумру ще ги снима и ще пише модни статии за тях  smile3521Айде измислих им работа ,гладни няма да останат Адъвар фемили  smile3521

много беше  хубава Дила с тази дреха  smile3521

едно клипче

https://www.instagram.com/p/BxiImseAyVl/

и нещо сладко и красиво което няма да видим в скоро време май . smile3518

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 13:05 от Eny87

# 504
Здравейте!

Ениииииииии, супер си! Ха, така, нека има анализи! Не мога да се включа, че реалът ме зове. Само минах да ви прочета и да видя коя е написала нещо.
Пати, не се тормози със сценаристите, те толкова си могат. Не мога да разбера и феновете, които толкова много си искат нещо по тяхному. Предполагам, че цялята основна линия за героят Кузгун е измислена и сега се върви  по нея. Това, че феновете негодуват, както споделяте не знам дали ще промени основния замисъл, който аз лично ще приема такъв, какъвто ни го представят.
Колажът със Селчух ме разсмя на глас. Забавно е. Ще видим какво ще бъде напред и каква ще е съдбата на Кузгун, все пак сериалът е едноимен с гл. герой.
От фрага, който е много разбъркан и разбира се, объркващ, само едно нещо ме замисля и то е разговорът между малкият и големият Кузгун. Винаги при положение на двоумение големият, веднага си спомня за малкия. Ще видим малкият дали ще надделее, както стана при спасяването на Мерием от Бора в джамията. И тук ми се иска да стане така, малкият Кузгун, според мен,  представляващ дълбоката съвест на големия, докъде ще го доведе. Какъв избор ще направи  големият Кузгун оттук насетне. Малкият ще успее ли да го насочи в  посоката, избирана цели 20 години?Детето Кузгун живее ли все още в мъжа Кузгун?Дали ще дръзне да унижощи Бехрам и неговата изградена мрежа, ще се опълчи ли срещу тези убийства и престъпната дейност?  Дали Кузгун е взел гена от дядо си или от баща си, за който все още изчезването, или смъртта е една мъгла? Въпроси,  на които се надявам да има отговори.
Е, затова си мисля, че втори сезон ще има.  

https://www.instagram.com/p/BxmtaWLFlT_/

и нещо старо и  хубаво
https://www.instagram.com/p/BxmszWVlVnN/

и Елчин във всичките й роли или почти. Има един въпросителен знак и мисля, че е свързан с въпрос за отсъстваща снимка от роля, която мисля, че е от "Времето лети", където беше една певица.
https://www.instagram.com/p/BxmuM8GlXG6/

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 16:32 от Dimana-nova1

# 505
И аз много се смях на колажа, за това го споделих.
Споре мен Кузгун няма да предаде Бехрам не защото му е дядо и храни топли чувсрва към него, а защото евентуално е ключът към истината за Юсуф, към която се стреми гарванчето.
Не знам защо Дила не каза за Кумру, според мен от чисто добри намерения, да не я очерни пред Кузгун. Тя винаги има добри намерения, иска за предпази всички, да ги спаси, не иска да предава никого, но взема грешни решения и се оплита още повече. Това, което ми харесва е, че тайните не остават дълго време такива и ситуацията много бързо се променя.
Не искам да гадая какво ще стане, има твърде много неизвестни, но ни чакат два драматични епизода и после цяло лято време за преговор и снимки от Чешме Wink

Това е старо, но не бях го виждала
https://twitter.com/AAnneben/status/1129669566043480066?s=20

И две нови снимки

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 16:48 от paterina

# 506
И аз много се смях на колажа, за това го споделих.
Споре мен Кузгун няма да предаде Бехран не защото му е дядо и храни топли чувсрва към него, а защото евентуално е ключът към истината за Юсуф, към която се стреми гарванчето.
Не знам защо Дила не каза за Кумру, според мен от чисто добри намерения, да не я очерни пред Кузгун. Тя винаги има добри намерения, иска за предпази всички, да ги спаси, не иска да предава никого, но взема грешни решения и се оплита още повече. Това, което ми харесва е, че тайните не остават дълго време такива и ситуацията много бързо се променя.
Не искам да гадая какво ще стане, има твърде много неизвестни, но ни чакат два драматични епизода и после цяло лято време за преговор и снимки от Чешме Wink

Да, и снимки от Чешме?  Забавно си го казала, Пати.Ще има папараци да го снимат къде плажува, с кого е, дали е с кака и т. н.  
Извън шегата, наистина ще ни чакат два епизода, които се надявам да бъдат хем разкриващи истини, но предполагам, че ще се забърка още драмата. Ще очаквам неочакваното, както се получава почти във всяка серия, а за края на сезона надявам се да има нещо много драстично. Ще видим.
Пати, за Дила и аз така мисля, че тя просто предпази Кумру, към която изпитва тези сестрински чувства на по-голямата, защитавайки я и едва ли не отговаряйки за нея. По този начин се държи и Кузгун към Кумру и Картал.

И два прекрасни момента между Дафне и Йомер. Обичам ги и сигурно често ще ги слагам, но вие , надявам се не ми се сърдите.
https://www.instagram.com/p/Bxmp5Y4lqwF/
https://www.instagram.com/p/Bxml5qkBz1g/

Това, като че ли е нещо ново. Дила и Кузгун в черно, на гробищата ли са?
https://www.instagram.com/p/BxnLulJHJCy/

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 20:43 от Dimana-nova1

# 507
Дими,Пати да най-вероятно Дила не е искала да се оплаква от Кумру ,а и като се замисля то всичко беше толкова объркано при срещата на Дила и Кузгун ,тя си имаше притеснения какво ще направи Бехрам та сигурно  Кумру и е бил най-малкия проблем .
Дими снимката с Дила и Кузгун мисля ,че не е нова , а от серията в която отведоха Ръфат в полицията.Дила нали побягна след полицейската кола и после Кузгун отиде при нея и се прегърнаха,та това е от тази сцена според мен  newsm78 .
А Дефне и Йомер никога не могат да ми омръзнат да ги гледам txtloves ,мерси за клипчетата smile3521

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 01:14 от Eny87

# 508
Здравейте!

Ени, защо си сменила премяната? Моля те, върни си Елка в аватара, много хубава бе на снимката.
Липсва ми и не мога да те разпозная,  толкова бях свикнала да те виждам по познат начин.
Разбира се, всичко е въпрос на избор, но реших да си кажа, че ми липсва аватара ти с Елчин.Flowers Hibiscus Flowers Bouquet Flowers Rose
Чакам серията с превод на БГ.
Светълчо къде се изгуби? Наверно  е възпрепятствана  от реала да гледа или да пише. Очаквам я да си каже
нещо за серията, както го е правила до сега. Flowers Bouquet Flowers Rose Flowers Hibiscus

# 509
 wavey wavey wavey
Дими Hug ти остави другото ами и аз самата не можах в първия момент да се позная  hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaчак като си видях подписа викам аааа това си ти  бе момиче  hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaДаааа тази снимка на Елчин дето ми беше на аватара и аз много я харесвам.Тя винаги е много хубава и сладка на всякъде ,но и другата ми любимка Аслъ Енвер тия дни направи хубава фотосесия и новата снимка е от там  smile3521
Тази сцена от последния епизод беше сладка и забавна ,един от малките хубави моменти за съжаление .
Джихан ми е много любим герой  smile3521Голям фен е на Кузгун и Дила и на Кумру също  smile3521С какво обожание я гледаше само и  вика неее тя не може да е кошмар ,та и затова Кузгун така го изгледа  smile3521

Малко фенско творчество.
Ама Кузгун наистина хич не го харесват вече някои фенове  newsm78Хем се ядосвам обаче  е и забавно де не мога да отрека  smile3521
Преведено с гугъл преводача Кузгун да си идел  smile3521Хииииич не са познали никъде няма да ходи  smile3534

а това вече малко плашещо да слагат главата на Селчук на мястото на Кузгун ,а  Кузгун как се подава от страни smile3521

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 22:17 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт