Знаем, че може да играе билярд, нали Дафа го научи. Остава да видим и кой кого ще учи да играе голф
Знаем, че може да играе билярд, нали Дафа го научи. Остава да видим и кой кого ще учи да играе голф 

така си е 
мерси за превода на трейлъра на "Кузгун"!
и аз попрегледах някои моменти от 10 серия ,разбрах важните моменти ,но с бг превод ще бъдат още по-добре нещата.

Шермин и тя глупава ли е или се прави на такава
Как само се възмути ,че Бора е наредил стрелбата.Ами жено човека ти каза ,че ще има кървава баня за закуска какво разбираш под "кървава баня"
Тя си мислела ,че стрелците само ще сплашат семейството
Ми не тъпа е и това е
Много ми хареса Кумру как и натри високомерния нос като и показа доказателствата ,че всъщност Бора е убил баща си.

Не я харесвах тая от началото ,но сега направо не я понасям,добре ,че не я дават много много
На Али какъв му беше замисъла да я докара в къщата
Ако си мисли ,че Кузгун може да се повлияе по някакъв начин от нея е в голяма заблуда .Кузгун и е ядосан ,но друго влияние тя не може да му окаже.Пък ако си мисли ,че Фюсун може да съблазни Кузгун това пък хич няма да стане
То ако Кузгун я харесваше още пред време щяха да се загаджат ,а сега като я има Дила и след като Кузгун взе да си осъзнава чувствата към нея и при всички други проблеми ,които ги има Фюсун с кравешкия поглед хиииич не може да му повлияе по какъв и да е начин.

Ах този Дервиш как само се преобрази и стана Бехрам в края на серията,но вместо пъзела с него леко да почне да се нарежда историята стана още по заплетена.Оказва се ,че Дервиш/Бехрам е убил Юсуф
оказва се и че Дервиш ,който до сега беше толкова добър към Кузгун изведнъж го заплаши с любимите му хора
Вече не знам какво да си мисля за него
защо му е първо да помага на Юсуф в търсенето на Кузгун ,а после да го убива ,както и да помага на Кузгун ,а след това да го заплашва
Защо му е 20 години да пази писмо и снимка отнасящи се до едно изгубено момче и да изпълни след толкова много години обещаното ако е убил този на който е обещал(Юсуф)и първо да помогне на това момче което вече е станало мъж и след това да го заплашва
Или пък защо му е на Дервиш да помага на Кузгун да разруши собствения му порядък,защо му е да му дава съвети ,и да го защитава
Защо изглеждаше толкова доволен от Кузгун преди ,а сега изведнъж се обръща срещу него
Тук има или голяма тайна около Дервиш или просто сценаристите яко ни пързалят и на края Дервиш ще си излезне просто един мафиот психар ,който му е забавно да разиграва хората около него..

.До сега си мислехме ,че Бехрам е най-високо в мафиотската хранителна верига ,обаче сега се появи този новия и плужека Бора веднага се присурна към него ,за да получи дивиденти понеже разбра ,че от Бехрам няма да получи нито уважение нито нещо друго.
.
след последната серия съм малко раздвоена относно този въпрос.Права си ,че може би Дервиш направи тази постановка на Кузгун ,защото разбра ,че той няма да се откаже от търсенето на Бехрам
,както иза това ,че новия мафиот очакваше ,че ако Кузгун пострада ще се случи точно така и Бехрам ще се появи.Но ако Дервиш е Бехрам как пък така толкова години никой не го заподозря
Комисарката дето толкова го търси как не го намери
Може би наистина много добре успява да се прикрива Дервиш
Много въпроси и никаква яснота по тях 
Как изхвърли цветята на Бора
и самия Бора май беше на път да изхвърли ако Дила не си беше прибрала ръката 

Като видя цветята вика на Дила ти цял ден си се разхождала и си брала цветенца
а като разбра от кой е букета я пита да не би Селчук да не довиждал ,че не бил видял халката на Дила Но коментара с втория телефон на Дила беше най-добър.Кузгун пита Дила да не би да си имала някой друг ,а тя му отговаря защо ще се разведеш ли с мен
Хич не му остава длъжна ,обаче Кузгун докато ревнува изпуска наистина важния момент с телефона и не се отправя в правилната посока да разбере защо и е аджеба тоя втори телефон на Дила.