Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 419
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Явно действително Дервиш е дядото, но той сякаш беше учуден, че Юсуф го няма в гроба....но нищо не разбрах де Simple Smile

И аз останах с впечатлението, че Дервиш се изненада, че няма тяло в гроба.  Тука в тази ситуация е наясно Бора и този Ферман някакъв си. Всъщност това е другият престъпен клан, който е съперник на Берхам.

# 151
  • Пловдив
така се надявах на откъс ….

# 152
# 153
  • Пловдив
благодаря много и за откъса, и за компанията, лека вечер на всички

# 154
Благодаря за откъса! Лека вечер !

# 155
Благодаря за компанията, за откъся, за превода на Севгито!
Аз си мисля, че този Ферман има нещо общо с Юсуф, но какво точно....?
Ще чакам превода сега, но като цяло серията не беше много динамична, с нищо не ни изненадаха Sad надявам се поне прословутия рейтинг да се добър.

# 156
# 157
Добър вечер  Hug Hug Hug
Успях да видя само края на серията и признанието на Дервиш ,че е дядо на Кузгун.Айде да му е честито на нашето гарванче сдоби се с дедко мафиот smile3511Уж не е изненада това ,защото имаше доста такива предположения ,но реално като се разбра ,че е така лично аз се изненадах все пак  smile3521Мдааа личеше си по държанието на Дервиш ,че Кузгун не му е безразличен и направо си го гледаше с обич така както се гледа някой ,който ти е наистина много скъп ,който ти е роднина или любим.Слава богу роднински са чувствата на Дервиш към Кузгун hahaha hahaha hahaha
Не вярвам Кузгун да е застрелял или даже ранил дядо си ,сигурно е стрелял в страни да си изразходва поне малко яда и напрежението.
Прочетох ви момичета,мерси за всичко споделено  Hug Hug Hug Hug
Севги  Hug мерси за превода !
Темпи HugСинан Hug мерси за откъсчето!
Много сладки Кузгун и Дила  txtloves
Аз се отправям да гледам серията дано да успея да я изгледам цялата,а на вас лека нощ  smile3521

# 158
Flowers Blossomhttps://vk.com/video-96725873_456245452

Добро утро!

Една малка част от серията на руски с Дила и Кузгун.

Ени, надявам се да си изгледала серията до край, сигурна съм, че ще ти хареса.
На мен ми се струваше малко вяла тази серия, но ясно е, че е от неразбирането на езика.
Имаше доста диалози и си гледах неразбиращо, само от интонацията на актьорите усещах
накъде е разговорът. Баръш се раздаде на макс в тази серия. Много силни моменти му бяха всичките и този с Дила, когато й разказваше за преживяното, и този с майка му в бащината къща при птиците, и този на "гроба" на баща му, и мигът в банята. Нямаше слаб момент в играта му. Браво на момчето!
Все повече харесвам актрисата в образа на Кумру. Бурджу/Дила все още ми е някак непълна като образ и игра,
усетът ми е такъв.
След първото ми усещане за вялост на серията, след това като прочетох преведеното от Севгито и прегледах някои моменти започнах да я харесвам и щом сега рано сутрин пиша в темата, за мен пак означава, че серията е постигнала целта си - заинтригувала е зрителя. И накрая отново доста изненади, въпреки, че бяха по логика обсъждани като варианти.  И тази серия ме накара отново да мисля по сериала и сюжетната линия.
За мен и моето скромно разбиране от филми, творческият екип си върши отлично работата.
Чакам си първо рускините, а после нашите за превода на серията.
Много ще се надявам Рени да ни публикува рейтинга.
Приятен ден!:bouquetf:

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 07:27 от Dimana-nova1

# 159
След като прехвърлих серията и моето първоначално усещане на мудност се промени. Бяха заложили повече на емоционалното състояние на героите този път. Имаше много силни моменти. За Кузгун беше емоционален удар след удар - Дервиш, майка му, Кумру, Дила, баща му, и то по няколко пъти. Дила, милата, влюбена, едва се сдържа, но стиска юмруци и се прави на желязна. Жал ми стана за Кузгун в банята. Абсолютно съкрушен, като малко дете, иска само някой да го гушне и да го обича, да си поплаче на нечие рамо, а Дила си излезе и пак го остави съсипан и самотен Sad
Кумру все повече ми харесва.
Бурджу се справя добре, но има нещо в нея което не ми харесва още от Песента на живота, въпреки, че там героинята ѝ ми беше много сладка. Мисля, че е устата. С тази на Али нямам проблем Joy

Слагам рейтинга в спойлер, но не знам как се движи в сравнение с миналата седмица.

Скрит текст:
Total:

AB:

ABC:

Total => Kuzgun [STAR TV] - 4.32⬇(-0.11)
AB => Kuzgun [STAR TV] - 4.30⬇(-0.71)

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 16:04 от paterina

# 160
# 161
wavey wavey wavey
Изгледах си  серията на "Кузгун".За сега благодарение на Севги се разбраха важните неща ,а с превода  ще ни стане ясно вече цялата  серия.Но едно е ясно Кузгун много плака и страда в този епизод.Всичките му сцени с майка му ,с Кумру,с Дила и с Бехрам бяха много силни и прекрасно изиграни от Баръш и останалите артисти.
Епизода беше тежък ,но въпреки това имаше и малко разведряване с ревността на Кузгун и прясно влюбения Джихан. smile3521
Кузгун и майка му,ох много ще е трудна тяхната работа.Как ще прости Кузгун на майка си ,как ще забрави направо не знам  newsm78Но пък от откъсчето на 12 епизод май ми се струва ,че Кузгун и Дила спят на пода у майка му така че може би след като знае вече истината Кузгун може да е решил да даде шанс на отношенията си с Мерием.А  отношенията с Дила оооох там е още по трудно положението.Тия двамата Кузгун и Дила хем им се иска много да са заедно хем обаче не могат заради заобикалящите ги хора ,а и заради тях самите ,заради тежките думи които са си казали и заради ината им.Но въпреки цялата съпротива срещу тях ,те са мнооого силно привлечени един от друг и при всеки удобен случай се душкат ,докосват и прегръщат. smile3521

и понеже днес е деня на "Сблъсък" една красота и от там  smile3521

# 162
# 163
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Интересна серия на Кузгун, изгледах я на руски.

Дервиш каза на Кузгун: "Аз убих сина си, беше на 18 г. Или той уби мен...След това той си смени името." Изглежда има предвид, че морално са се убили един за друг бащата и сина. Синът сигурно е разбрал за тъмната страна на баща си и може би затова е поискал да стане полицай.
Както и да е, за Кузгун всичко става все по-трудно: все по-трудно да стои далеч от Дила, когато е толкова близо до нея. Все по-трудно е да се бори с гнева в себе си - досега му беше лесно - той е сам на света, всички са го предали, никой не го обича, спокойно може да мрази всичко и всички, да отмъщава и да живее, движен от тези си чувства. Обаче сега вижда, че за всяко нещо има причина, при това уважителна - домът му е бил затворен, защото майка му е била в ареста. Не е назовала негово име, защото най-малко го обича, а защото най-много е разчитала на него. И като се размести калейдоскопа на събитията, вече е по-трудно да мрази и да съди.
Съвсем трудно, почти невъзможно ще му е да реши въпроса с Дервиш/Бехрам.
Но най-трудното го чака: Досега си мислеше, че единствено Дила не го е предала. А предстои да разбере, че и това не е така .Много зор го чака, горкия.
Но за Баръш съм спокойна вече - ще го изиграе. След снощната серия, в която имаше какви ли не сцени - и тежки, и комични, и любовни и той ги изигра впечатляващо, съм сигурна вече в него.
Браво на Баръш, направо захапа тази роля яко. Същата прическа има, почти същото облекло, но помен няма от Йомер Ипликчи. Съвсем друг мъж виждам аз. Даже любовните сцени по друг начин ги предава.

За съжаление ще се съглася за Бурджу - няма я някак изцяло в тази роля, не я усеща сякаш. А бях сигурна в нея. Има добри моменти, но има и такива, в които не знае сякаш как да предаде чувствата на героинята си.
Синът ми я видя и каза: а, колко прилича на Рене Зелеуегър!

Харесва ми, че пораздвижиха образа на Седа, досега беше като част от пейзажа (явно е било целено). Интересно ми как ще се справи Картал с нещата, които му се случват. Той е човек с чисто сърце и ще му е трудно да си позволи да обича жената на Али, както му е трудно да свикне с мисълта, че уби човек, макар и в самозащита. Ще води голяма вътрешна борба явно.За такива тихи, чувствителни, скромни хора, свикнали да живеят чисто и простичко, е трудно да играят игри.

# 164
Здравейте! Heart
Рейтингът на Сблъсък продължава да пада.
Total / 16 / 2.53
Ab / 7 / 2.95
Abc1 / 8 / 3.31

Жалко за Елчин, че си е избрала такава еднотипна роля почти като образа й на Дефне. Не ми харесва тук и това е. Може би, защото не изграждат образа й достатъчно.
Стискам й палци следващите проекти да са по - успешни.

Отново много интересна серия на Кузгун.
Гледах го без превод и някои неща не ги разбрах. Към края на епизода, когато Кузгун отиваше при Дервиш, той го очакваше и беше готов да му разкаже всичко. Изненада се от това, че е разбрал за празния гроб,но му разказа.
Дервиш, Бехрам Адъвар ли е или бащата на Кузгун ще се окаже този който е боса на мафията, а Дервиш е дясната му ръка?

Общи условия

Активация на акаунт