Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 433
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Аз ги "гледам" онлайн, обикновено докато шия гоблен  Mr. Green Тоест, вървят ми за фон, колкото да схвана докъде са стигнали hahaha

Кузгун- епизод 12
Семейство Джебеджи

Сет

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 00:42 от tempestad

# 196
Светъл празник , дами! Здраве и благополучие на вас и семействата ви!

Има фраг за новия епизод на Кузгун и разни дни броите гледам. Аз нещо съм изтървала, кой каза, че действието в миналото се развива в 4 дена? Аз предполагах, че събитията около ареста на Юсуф, бягството на Кузгун и т.н. се развиват в рамките на поне седмица, даже няколко. За всеки случай не гледам толкова под лупа на събитията, че все ще се намери за какво да се ядосваш Angry
На мен друго ми е чудно. Бехрам е избрал мафиотството пред семейството, убил е сина си, не помага на Мерием и децата, казва, че да имаш близки е слабост, но към Кузгун проявява нещо като любов. Защо? Не ми се струва смислено да е само заради обещанието към сина, когото (уж) уби.
Друго, което ме гризе още от ЛПН (ама айде там не сме виждали родителите), а май и в други сериали съм го срещала. Как в семейство на мургави, чернооки, тъмнокоси родители се ражда бяло, рижаво дете? Това ако е често явление в Турските семейства, хм...Wink
Въпросът, който поставя фрага, е дали ще разбере Кузгун тайната на Дила. Аз залагам на 'не в този епизод' или ще е финалната сцена. За всеки случай се надявам да не го проточват до 52-ри епизод Wink

Дано започнем новата седмица със слънчево време и преведен епизод Simple Smile

# 197

Друго, което ме гризе още от ЛПН (ама айде там не сме виждали родителите), а май и в други сериали съм го срещала. Как в семейство на мургави, чернооки, тъмнокоси родители се ражда бяло, рижаво дете? Това ако е често явление в Турските семейства, хм...Wink
Имаше статия преди около година със съвсем смислено обяснение за светлите и синеоки турци в една Медия, визирайки дори Каванч, която  отговори на подобни мои въпроси. С преселение, днк и тн

# 198
Здравейте и хубав празник Simple Smile Някой знае ли защо я няма още 11 серия с бг субтитри? Много се забави.

# 199
  • Яко в Матрицата...
Светли празници, момичета! Flowers Bouquet

Резюме "Кузгун" 12 Епизод

Кузгун се изправя лице в лице с голям заговор!

Фактът, че Кузгун е внук на Бехрам, ще го превърне в главната цел на Кудрет. Кузгун не разполага със сигурна информация дали баща му е жив и ще се спазари с Бора, но при едно условие. От друга страна, Бора ще научи, че Картал ме убил Тео и ще състави безмилостен план. Вече е въпрос на време Картал да се изправи лице в лице със смъртта. Дила не иска да повярва, че Кузгун е наследникът, който ще замести Бехрам и ще следи Кузгун стъпка по стъпка. В същото време, тъмният свят, в който се е оказал Кузгун, ще преживее голям взрив и това ще промени цялото равновесие. Заради сигурността на семейството си Кузгун решава да остане няколко дни при Мерием. Предлага на Дила да отидат заедно. След много години Мерием, Кузгун, Картал и Кумру отново са заедно. Кузгун ще изживее силни емоционални моменти в къщата на баща си. А между Мерием и Дила отново ще има конфронтация. По това време Кумру ще научи, че Дила е предала семейството й. В тази нощ за пръв път Кузгун и Дила ще легнат в едно и също легло. Въпреки стените между тях, тайните и желанието на Кузгун да си отмъсти, с всеки изминал ден става все по-невъзможно за Дила и Кузгун да се противопоставят на дълбоката любов, която изпитват един към друг. Дила ще усети, че Бора има опасен план свързан с Кузкун и ще се срещне с него. Но плановете на Бора не се ограничават с Кузгун. За пръв път Бора ще покаже своето зловещо лице пред Дила. Докато Дила се намира под физическата заплаха от страна на Бора, Кузгун ще се изправи пред смъртоносен заговор, както за живота на Картал, така и за своя собствен.

Здравейте и хубав празник Simple Smile Някой знае ли защо я няма още 11 серия с бг субтитри? Много се забави.
CloseRolling Eyes

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 14:42 от Reni - BG

# 200
Здравейте в светли понеделник!

Рени златна си ! Благодаря за резюмето.Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BlossomFlowers Hibiscus

# 201
Здравейте! Светъл празник и от мен!. Animal Hatching Chick

Слагам някои реплики на Дервиш/Бехрам от 1ви епизод, защото ги смятам за интересни, показателни и просто да си ги има в темата. Heart

"Имах много приятели. Полицаи, началника на полицията.Всички хора с връзки. Всички те бяха мои кленти. "

"Баща ти мислише ,че аз мога да му помогна. Но аз не можех. "

"Това е най-трудното. Да изгубиш себе си. Изглежда страшно и неразбираемо."

"Остави твоя снимка ако искаш. Ще я сложа на огледалото. Ти за мен си обещание, което не съм забравил."

"Юсуф, синът ти се върна за Ръфат.
Какво щеше да направиш ако беше жив? "

"Нещата, които обличаме със своя товар, не могат винаги да бъдат светли, Кузгун.
Имаш тежко минало. Като всички нас. "

Кузгун :"Кой си ти?
Дервиш: Ще поговорим някои ден. "

# 202

https://youtu.be/K_ErfPD5Jug

Снимките от 12 епизод на Кузгун

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 17:02 от tempestad

# 203
# 204
Има вече превод. Отново благодарение на Мелек Тийм Flowers HibiscusFlowers RoseFlowers Cherry Blossom

# 205
Hug Hug Hug
Рени Hug мерси за резюмето!
Темпи Hug мерси за снимките !
Синан Hug мерси за преведения фраг !Днес чакаме и нов фрагман на "Кузгун" да видим още колко ще  се опитат да ни объркат .
За Бехрам  все още имам надежди ,че не е чак толкова лош и че има някаква тайна която ще се разкрие до края на сериала .
Охооо имаме си преведен епизод .Благодарности на преводачите bouquet bouquet bouquet.Пати Hug мерси и на теб ,че го донесе .

# 206

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 19:22 от tempestad

# 207
Nature Fire Излезе втори фраг към 12 епизод. Nature Fire

# 208
# 209
Гълъбчета и гарванчета, а дали Кудрет не е Ферман...?! Така ми се чини Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт