Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 407
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Димана, обещавам! Утре вечер с руския превод. Но имах краен срок в работата и трябваше да го спазя. от вашите разяснения разбирам, че на следващата серия ще се реве...

# 466
  • София
А Ферман май ,май ще се окаже или Селчук или някой за който работи Селчук ми се струва.

Eny, сега като го написа и включих. А аз се зачудих защо точно тогава се обади Ферман и за какво добро говореше по телефона. Докато гледах изобщо не навързах двете събития.

Мерием и тя уж да помогне на сина си така го набута в проблеми защото сега Дила със сигурност ще си помисли ,че той е виновен за смъртта на баща и. smile3511

И аз много й се нервирах на Мерием. Така и не разбра и тя, че по две чути изречения, без останалата информация, да не си прави изводи и да се меси в нещата на сина си. Все първа китка наредена и тя. Изобщо не се замисля в какво го набърква. Не му стигат другите навлеци на Кузгун, ами и неговите хора уж все за добро, пък все каши забъркват. Картал хукна да спасява Али, Мерием и тя се намеси когато не трябва...

# 467
Ени, много ми е приятно, че се появи. Абсолютно и аз си помислих същото за Селчук, защото когато Ферман се обади на Дила й каза, че й е направено добро като е спасена от полицията.
Мисля си обаче, че Кузгун е в аферата за убийството на Ръфат. Предполагам, че Дервиш е организирал всичко, но си мисля, че не е без участието на Кузгун, защото той имаше няколко обаждания по телефона, незнайно с кого.
Нещо и Мерием замесиха. Нали тя отиде при Дила и я попита къде е баща й и после Дила тръгна за тези контейнери. Голям къръшък стана. Всеки  от семейството на Кузгун със своята теза по въпроса за него и неговото спасяване. Кумру по един начин действа, чрез своите представи за брат си и Дила, Мерием по друг начин, засега само Картал не се е месил, но той пък индиректно пак влезе в полезрението на хората първо на Бора , а винаги от хората на Али.
Фюсюн и на мен ми е голяма загадка, кой знае какви ще ги натвори, нали каза на Али, че иска да нарани Кузгун.

Катастрофата, която се случи с  Джихан и Кумру като че ли бе организирана от Али за Кузгун. Всъщност дали Кузгун не се ядоса от този случай  и тогава предаде папката на полицията, за да арестуват Али. Мисля, че така се получи.

# 468
Тази серия, за разлика от други, много неща ми се загубиха.
Този склад за контейнери на кого е в крайна сметка, всички си се разхождат там като у дома си.
При тази полицейска операция намериха ли изобщо нещо или само си се погониха между контейнерите.
И защо арестуваха Али, при гонитбата него пък изобщо го нямаше...

И на таз Фюсун (или както там се казваше оцъклената девойка) изобщо не мога да й схвана играта. От време на време ми се струва, че е в комбина с Кузгун срещу Али, от време на време обратното ... Дали и тя знае какво смята да прави или сценаристите я държат в резерв, за всеки случай...

Само въпроси и бели петна тази вечер, само тук таме по някое парченце от пъзела ми се намести... Thinking

Lilly Di, мисля, че и с превод доста от 'петната' ще си останат.
Димана е обяснила горе-долу за Али. Бехрам поиска Дила да направи сама доставката, за да си 'изцапа' ръцете и да я въвлекат в 'тъмните дела'. За целта трябваше да регистрират нова фирма, с която да стане доставката и Али менажираше всичко. Джихан направи снимки на Али при контейнерите, които после Кузгун прати в папката на полицията, след акцията. Предполага се, че все пак са заловили някаква стока, иначе няма никаква причина да арестуват Али.
А относно контейнерите - те са на някакво пристанище където се товарят/разтоварват и са на най-различни фирми, включително и на Билгин и Кузгун. Друг е въпросът как Джихан и Кумру, например, си се разхождат необезпокоявани, докато Дила бяга от закона.

Селчук явно има нещо общо с Ферман, а може и да е с Джихан, кой знае. Дила веднага получи обаждане от Ф. след като Селчук я пусна....
Според някои по-наблюдателни контейнетът, в който Дила намери Ръфат, е различен от този, в който Кузгун го остави. Аз не смятам да гледам толкова под лупа епизода и ще чакам да видя какво ще стане и кой кой е в следващите епизоди.
И ще си чакам БГ превода преди да го гледам пак.
Лека нощ!

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 01:36 от paterina

# 469
Ох Дими на първо четене наистина Кузгун изглежда като да е виновен за смъртта на Ръфат обаче на мен не ми се струва вероятно или може би не ми се иска да е вероятно да се е случило така.Ако е виновен това би означавало ,че между него и Дила нещата са приключили.Няма начин тя да е с убиеца на баща си освен това Кузгун не е чак толкова краен и жесток ,още не е обръгнал достатъчно ,за да достигне до такива нива на жестокост.Докато Бехрам няма проблем да го направи това нещо ,както и Ферман ,но Кузгун не ми се струва ,че може да убие Ръфат ,за него винаги е искал да лежи в затвора ,не е искал да го убива .Но не знам ще видим кой ще излезе убиеца.
Лека нощ и от мен.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 11:40 от Eny87

# 470
  • София
Lilly Di, мисля, че и с превод доста от 'петната' ще си останат.
Димана е обяснила горе-долу за Али. Бехрам поиска Дила да направи сама доставката, за да си 'изцапа' ръцете и да я въвлекат в 'тъмните дела'. За целта трябваше да регистрират нова фирма, с която да стане доставката и Али менажираше всичко. Джихан направи снимки на Али при контейнерите, които после Кузгун прати в папката на полицията, след акцията. Предполага се, че все пак са заловили някаква стока, имаче няма никаква причина да арестуват Али.

Благодаря paterina . Това, че Бехрам поиска Дила да направи доставката, за да се намеси в тъмните дела, го схванах. Но това за фирмата и както написах вече и за папката съм го пропуснала и оттам ми се загуби връзката. Джихан го видях, че снима и схванах, че е с цел да уличи Али, но си съчиних съвсем друга история... То където не разбера нещо си съчинявам... JoyJoyJoyJoy

# 471
Пати, много си права за гледането на сериала под лупа. И аз не го правя, защото такова наблюдение на детайлите със сигурност ще ме вкара в невярно възприемане на основната линия. И мен ме интересува повече сюжета, отколкото например, както ти казваш, че някои твърдят, че контейнерът с Билгин  е различен. Това сигурно си го прочела някъде другаде. Някои от недоогледаните детайли ги забелязвам, но ги отминавам, просто не ме дразнят, нито ми влияят за възприемането.

Нощта преваля, утре ни чака нов ден, с нови емоции. Лягам си, за да възстановя, колкото мога, въпреки че съм се разсънила и още си мисля за случилото се в серията.

Лека нощ

# 472
  • София
Аз  пък се върнах да разгледам контейнерите, че ми стана интересно и наистина е в друг контейнер. Като излиза Кузгун от контейнера, след като говори на Ръфат, се вижда, че той е в червен контейнер, а наоколо другите са сини. А когато Дила отваряше неговия контейнер, той пак е в червен, но и околните са червени. Освен това, преди да излезе, Кузгун му завърза очите. А когато Дила тичаше да го търси, той нямаше превръзка на очите.
Или не са догледали като са снимали сцените или наистина Ръфат е преместен в друг контейнер след като го остави Кузгун.

И снимков материал.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 01:49 от Lilly Di

# 473
Добро утро, Дами 💐.

Много сте писали и много сте разсъждавали. Аз както винаги пак не можах да се включа, но през седмицата ми е много неудобно време за гледане на сериал.
От прочетенето разбирам, че доста неща са се случили, загадки, има върху какво да се разсъждава. Аз съм все ощев началото на предната серия, имам много за гледане.
Но тази Кудрет не ми харесва никак 🧐. Когато се срещнаха със Дила с колите и тя и каза информация, Кудрет много спокойно си прие всичко. За нищо не е учудена, каквато и информация да пилучи. Само казва, че искала друго да чуе. Много бързо се сеща за всичко🤔
Ферман, като го видях само по краката, не знам защо, но ми заприличаха на женски крака с мъжка обувка. Много тънко краче беше и глезена също ми се видя тънък. Това ме кара да мисля да не е Кудрет този Ферман, но пък от друга страна ще е много елементарно.

Благодаря ви за интересните постове 😀.

# 474
Минавам набързо да сложа рейтинга.

Total / 8th place / 3.98 (-0.41⬇)
Ab / 7th place / 4.03 (-0.37⬇)
Abc1 / 9th place / 3.90 (-0.71⬇)

Хубав ден!

# 475
  • Пловдив
Тъкмо изгледах серията и сега този рейтинг!!!!! Как е възможно след толкова интересна серия? Направо съм в ступор! Отщя ми се да коментирам.

# 476
Тъкмо изгледах серията и сега този рейтинг!!!!! Как е възможно след толкова интересна серия? Направо съм в ступор! Отщя ми се да коментирам.
Здравейте!

Василева, не се ядосвай за рейтинга.
Ние с комшиите сме винаги на различно мнение. Преди две или три серии имаше една от тях, която не ми допаднала съвсем, а комшиите й дадоха най-висок рейтинг.Сега е обратното.Така, че ние да си гледаме и да се радваме на харесваното от нас.

# 477
  • Пловдив
Димана, права си.
Преди време Виктория Василева беше писала, че съдбите на Кузгун и Дила са объркани от намесата на много хора и затова те страдат. Тази серия чудесно илюстрира това. Например Кумру му каза, че Дила участва в освобождаването на баща си, без да е чула такова нещо от предавателя при разговора на Али с адвокатите, Дила дори не беше там, сама си го нагласи. После Шермин му каза нещо подобно и той направо озверя. Да не подхващам дядо мафиозо какъв натиск оказа на Кузгун да убие Дила. Спаси я Селчук, който и аз смятам, че логично ще се окаже Ферман, защото подхожда по възраст и като му гледах краката. И тази Кудрет - защо продължава да не се интересува от Ферман? Намесват се и  обстоятелствата - излезе, че тя продължава да работи с полицията.И за двамата влюбени - жалко, много ще страдат. Вероятно в следващия епизод ще видим как Кузгун разбира истината или поне част от нея. Искам да видя как той сам ще оцени поведението си - за мен осъзнато хвърляне на Дила на вълците и как ще се коригира /ако въобще реши да се коригира/. В интерес на истината и при информацията, която има е прав, но смятам, че беше прекалено жестоко тя да убие неволно баща си, така съвестта й ще я мъчи цял живот, тя няма да го забрави никога, още повече, че отстрани изглежда, че това е работа на Кузгун. Тя и не знае, че това е дело на Бехрам/ заради различните контейнери мисля, че той е автор на убийството/ и ще се чувства употребена и на свой ред предадена. Тук се сещам, че той се закани нейното наказание  да е да остане сама - вече го изпълни. Сега ще видим дали тя ще успее да изпълни нейната закана - той да и се моли за любов, а тя да го отхвърли.
Последно да кажа, че много ми хареса играта и на двамата, досега ми допадаше само Баръш, а тя някакси не ме убеждаваше.

Хубав ден, момичета!

# 478
Така е Василева, на Дела й отреждат съдбата цял живот да се чувства виновна , че е опропастила нечий живот. Става въпрос за обичаните мъже - баща и съпруг. Съпругът Кузгун успя да й прости, защото бе жив и тя си отпусна душата, когато срещна разбиране от Кузгун и вината се трансформира в осъзната любов. Как обаче ще си прости за баща си. Отново ще започне да чувства силна вина.

# 479
  • Яко в Матрицата...
На всички сериали са паднали рейтингите, на лидера в сряда с повече от 2 %, така че всичко е точно.
Не съм гледала серията, видях единствено края. За първи път съчувствам на Дила, но за съжаление, тя също има принос за това развитие на нещата.

Общи условия

Активация на акаунт