Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 395
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Малката каза на Кудрет, че Дила ще прави голяма доставка довечера на пристанището. А Кудрет иска справка, камери кой се е обаждал.
-----
К: какво е станало?
Д: липсваш ми
Joy
___
Дила му предложи да си търсят къща, тя е мила, той се заяжда. Тя го пита какво не е наред, усеща, че нещо не и казва.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 22:24 от paterina

# 451
Кудрет отново ще има вътрешен човек в лицето на Кумру. Очаквах някаква подобна намеса на Кумру, нали е дъщеря на полицай и е отрасла с такива нагласи. Да видим как ще се завихрят тук бурите и какво ще излезе от това обаждане на Кумру.
Кузгун си обича Дила и му е много трудно да я прецаква. Нещо такова ми се стори с интимния спомен. Личи си в неговото поведение, че той нещо премълчава.

# 452
Не знам за Кумру, ако наистина е така, дано да каже на Кузгун....
Надявам се, като арестуват Али, на Кузгун да му светне лампичката за Дила.

----
Ферман каза на Дила 'не забравяй това добро' или нещо такова
---
Кузгун каза на майка си 'отрежи това (сърцето) и го хвърли, иначе ще умра.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 22:53 от paterina

# 453
Лятното кино е на ниво за Седа и Картал.

# 454
Оф бе, Дила каза, че полицията не я е видяла, защото обеща на Селчук. А Кузгун видя снимките...

# 455
Пати, а Кузгун разбра ли ,че Кумру съобщи на полицията?

# 456
Не, мисли, че е Дила според мен.
Дила обяснява на Ръфат колко много обича Кузгун. Да престанат с тази война. Моли го на не наранява К.
На Джихан му се размина.
---
Уф пратиха смс на Дила - чия смърт предпочиташ - на Наз или Дефне?
---
Пратиха номера на контейнера....не Cry
-----
Не знам какво трябва да направят за да простя на Кузгун....сигурно не той е сложил пистолета,ама.....

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 23:41 от paterina

# 457
Неминуемо беше да се стигне до тук. Дали Кузгун сложи пистолета или някара някой е все той в основата. Не знам дали да му простя или не. Дила се опитваше да ги сдобри и да престанат войната, но уви, това бе невъзможно. Видяхме как се трансформира поведението на Кузгун от това да иска да му се изтръгне сърцето, понеже трябва да направи нещо лошо  и до това да организира убийство на врага. Успява Бехрам да го прави по свой образ и подобие. Ще видим докъде ще стигне Кузгун в своята жестока трансформация. Дали ще почва да унищожава всички, които му провалиха 20-те години, неговите  и на семейството му. Става страшно и много напрегнато.
Отново в серията имаше неочаквани поврати и изненади. Пак ще чакам фрагмани, озета, снимки от сет, хаштагове и т.н. Много заплетено стана. Кога ли пък не е било заплетено, все е така и моето внимание е винаги заинтригувано.
Пати, много благодаря, че бяхме тази вечер с теб компания, нищо, че сме само двете, но пък си "похортувахме" за серията.   Благодаря ти, че  разказваше важни моменти и бях горе-долу в час. Flowers Bouquet Flowers Hibiscus

https://www.instagram.com/p/Bxf04rrBPXx/

https://www.instagram.com/p/Bxfy8opBPIr/
https://www.instagram.com/p/Bxfvx0VBN8F/
https://www.instagram.com/p/BxfsJK1ABaC/
https://www.instagram.com/p/Bxfqq1_heGp/

и нещо накрая с любимците Дефом.
https://www.instagram.com/p/BxflIfUFO36/

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 00:22 от Dimana-nova1

# 458
  • София
Тази серия, за разлика от други, много неща ми се загубиха.
Този склад за контейнери на кого е в крайна сметка, всички си се разхождат там като у дома си.
При тази полицейска операция намериха ли изобщо нещо или само си се погониха между контейнерите.
И защо арестуваха Али, при гонитбата него пък изобщо го нямаше...

И на таз Фюсун (или както там се казваше оцъклената девойка) изобщо не мога да й схвана играта. От време на време ми се струва, че е в комбина с Кузгун срещу Али, от време на време обратното ... Дали и тя знае какво смята да прави или сценаристите я държат в резерв, за всеки случай...

Само въпроси и бели петна тази вечер, само тук таме по някое парченце от пъзела ми се намести... Thinking

# 459
Неминуемо беше да се стигне до тук. Дали Кузгун сложи пистолета или някара някой е все той в основата. Не знам дали да му простя или не. Дила се опитваше да ги сдобри и да престанат войната, но уви, това бе невъзможно. Видяхме как се трансформира поведението на Кузгун от това да иска да му се изтръгне сърцето, понеже трябва да направи нещо лошо  и до това да организира убийство на врага. Успява Бехрам да го прави по свой образ и подобие. Ще видим докъде ще стигне Кузгун в своята жестока трансформация. Дали ще почва да унищожава всички, които му провалиха 20-те години, неговите  и на семейството му. Става страшно и много напрегнато.
Отново в серията имаше неочаквани поврати и изненади. Пак ще чакам фрагмани, озета, снимки от сет, хаштагове и т.н. Много заплетено стана. Кога ли пък не е било заплетено, все е така и моето внимание е винаги заинтригувано.
Пати, много благодаря, че бяхме тази вечер с теб компания, нищо, че сме само двете, но пък си "похортувахме" за серията.   Благодаря ти, че  разказваше важни моменти и бях горе-долу в час. Flowers Bouquet Flowers Hibiscus
И аз благодаря за сбития превод, помогна ми много да разбера някои действия! Ще чакаме и превода на руски, за да разберем повече. Но и без превод мога да кажа, че епизода беше зашеметяващ! Много добра игра на Бурджу, от мила и наивна влюбена жена, до раздирана от болка и вина дъщеря! Баръш ми е любимец, той както винаги с малко думи и много изразно с лицето си пресъздаде чувствата, които го раздират! Лека вечер ви желая!

# 460
Dimana, и аз благодаря за компанията!
Опитвам се да пиша, но следя един чат  с превод на английски и ми е трудно да смогвам...
Дойде ми в повече този епизод. И без откъс ни оставиха Sad
Лека нощ!
Отивам да изпия две чаши вино за здрав сън...

# 461
  • Пловдив
Чак сега седнах, благодаря ви, Димана и Патерина, че сте писали и коментирали, май много изпуснах...
Патерина: "Отивам да изпия две чаши вино за здрав сън..."  - Наздраве!

# 462
Пати, наздраве! Може и повече от две:wine_glass: Wine GlassWine Glass

Лили Ди, Кузгун даде една папка, явно с компрометиращи материали за да се предадат на  полицията. Мисля, че тези книжа уличиха с нещо Али и го прибраха. А този склад е мястото, от където биха транспортирали наркотика.
по тези въпроси Али говореше в кабинета си с негов верен човек и Кумру чу разговорът чрез поставения от нея бръмбар в лампата и тя се обади в полицията да каже, че ще има акция. Поне така аз разбрах.
Предходният си пост съм редактирала и там има наколко линка с преведени откъси на руски.
Мария Магдалена и на мен ми хареса играта на Бурджу и съм на същото мнение като тебе за Баръш. Само по лицеизразът му разбирам какво го вълнува героят. Много са добри и прекрасни в играта си. Браво!
Василева, много изпусна, ама ще наваксаш, обещаваш нали?Flowers Bouquet

Накрая една Елчин за разкош. Много е сладка на тези снимки.
https://www.instagram.com/p/BxfYJYGI9aq/

И нещо много сладко от Дефом
https://www.instagram.com/p/BxfRkwKnlS8/

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 00:57 от Dimana-nova1

# 463
  • София
Лили Ди, Кузгун даде една папка, явно с компрометиращи материали за да се предадат на  полицията. Мисля, че тези книжа уличиха с нещо Али и го прибраха. А този склад е мястото, от където биха транспортирали наркотика.
по тези въпроси Али говореше в кабинета си с негов верен човек и Кумру чу разговорът чрез поставения от нея бръмбар в лампата и тя се обади в полицията да каже, че ще има акция. Поне така аз разбрах.

Благодаря, Dimana, това с папката съм го пропуснала явно, затова ми дойде от никъде този арест.
А за Кумру разбрах, че подслуша и тя изпрати Кудрет, но не разбрах откриха ли нещо в крайна сметка или не.
Утре с руския ще запълвам белите петна, а в неделя с българския превод ще ми се намести всичко.

# 464
Добър вечер  Hug Hug Hug
Изгледах и аз серията.Дими,Пати мерси за разясненията  Hug Hug
Много напрегната беше серията ,ще си чакам бг превода ,за да мога  да разбера всичко както си трябва ,но от това което сега видях и къде схванах къде не според мен Кузгун няма вина за убийството на Ръфат.Всъшност се надявам много ,много силно ,че не той е направил такъв план ,защото най-малкото би се притеснил ,че може по грешка да пострада Дила.Още в началото на серията Бехрам като казваше ,че Дила трябва да умре Кузгун веднага каза оп оп спри до тук и обеща на дядо си ,че ще накаже баща и дъщеря ,но не мисля ,че в плана му се включва и смърт това е работа или на дядото или на Ферман.
А Ферман май ,май ще се окаже или Селчук или някой за който работи Селчук ми се струва.
Мерием и тя уж да помогне на сина си така го набута в проблеми защото сега Дила със сигурност ще си помисли ,че той е виновен за смъртта на баща и. smile3511
Кумру как инсцинира ситуацията Дила да е точно на местопрестъплението полицията като дойде newsm10Щях да и кажа голямо браво ако не се касаеше до Дила  smile3518
А Дила и Кузгун като ги гледах ми стана много тъжно за тях.Тя милата толкова влюбена ,така мило се държи ,а той само някакви изречения прави и се старае да изглежда отдръпнат.Нооооо всъщност хич ама хич не му се иска да е така ама как да се довери на Дила ,как да се отпусне ,като знае или по-скоро като мисли ,че знае какво прави тя.Оф много им е сложно положението на двамата,само ако можеха да се доверят един на друг ,но как да стане?Дила как да признае кой и е помогнал да избяга от полицията като тогава ще трябва да разкаже за Кудрет.Кузгун как да се отпусне и да разкаже и той като пък знае за Кудрет и си мисли ,че Дила го предава  newsm78И понеже не е достатъчно  сега ще се намеси в картинката и Ферман ,той нали се обади на Дила тя като избяга от полицията .Оф положението хич не е добро хич. smile3518
Така за сега повече няма да гадая и да си правя свободни съчинения .Ще си чакам превода ,за да си изясня всичко.
Lilly Di за Фюсун и аз имам понякога съмнения ,че е в комбина с Кузгун ,за да прихванат Али,обаче от друга страна пък се сещам как се разделиха двамата и Кузгун си изглеждаше истински ядосан та не знам..Но пък сама да е стигнала до извода ,че Али я лъже за брат и и да е решила да разкрие истината и това ми е малко странно защото не ми се струва ,че е толкова умна ,че да измисли сама такова нещо ама знае ли човек  newsm78
Пати на здраве smile3521
Майката на Бурджу е била на сета на Кузгун. smile3521

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 01:08 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт