Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 415
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437
Flowers Bouquet
Синан, Flowers Hibiscus благодаря за превода на фрага!

Добро утро!

Снощи не можах да ви прочета, но тази сутрин, което не ми се случва често, реших да прочета написаното.
Благодаря за споделеното. Радвам се, че има повече заинтригувани от сериала.
Мелек тийм, Flowers Hibiscus сърдечни благодарности за превода на серията.
Рени, Flowers Hibiscusмного, много благодаря за озета.
Ени, Flowers Hibiscus както винаги много хубав пост, снимки и гифчета.
Пати, Flowers Hibiscus за фрага и написаното
Лили ДиFlowers Hibiscus споделям написаното за Кузгун.
На всички дошли в темата на сериала "Кузгун" пожелавам прекрасен ден! Flowers Bouquet

# 438

Здравейте!

С два поредни поста съм, но какво да се прави, поне са през 14 часа един от друг.
Тъкмо се нахвалих, че има нови попълнения в темата и много хубави постове и се връщам от работа и какво да видя, отново стои като последен моя сутришен пост. Няма лошо, но не мога да пиша, защото правилата са такива иначе се нарушават, което не е правилно, на през такъв дълъг отрязък от време си позволих да постна пак.
Едно горещо клипче.
https://www.instagram.com/p/Bxcxgr7lbJQ/

ревниво клипче
https://www.instagram.com/p/Bxc5IDMIxA0/

и незабравимите Дефом
https://www.instagram.com/p/Bxc4wuDj9hu/

# 439
Добър вечер  Hug Hug Hug
Дими Hug мерси за клипчетата!Изгледах ги ,че и ги повторих и потретих  с голямо удоволствие  smile3521
Синан Hugмерси за преводите на трейлърите !
И при двата сериала тази седмица ни очакват големи драми.
Аз успях да си наваксам със "Сблъсък" ,имах да изгледам две серии и още половинка от 19 епизод и сега съм малко драматично настроена защото  много  драма ,много екшън ,много психарии имаше и така на веднъж човек като гледа идва леко множко .Имаше и доста хубави моменти де не беше всичко само черно.Романтичната вечер на Кадир и Зейнеп беше много хубава ,сцените с Кадир и Асие също ми харесаха ,тези с Джемре и Керем също и с малката Айлин пък внасят хубаво настроение.
Дааа ,но повечето време драмата и екшъна надделяват в сериала.И като че ли сценария излезна от нормалното особено в 21 епизод.До 20 епизод сякаш всичко си вървеше по план и изведнъж линията зави в съвсем незнайна посока и ме остави в чуденка.Джансъс например до 20 епизод имаше психарски изпълнения ,но всичко беше в нормални норми ,и изведнъж сега в последния епизод тоя човек лудна и започна да действа неадекватно.Защо до сега Мъртвия се въздържаше и сякаш имаше в него една надежда свързана със сина му, 35 години той е пазил играчката на сина си и не е убил жена си през всичкото това време и сега изведнъж какво му стана ,че реши без никакъв проблем да занули Асие и към Кадир изведнъж взе да проявява жестокост която до преди последния  епизод я нямаше newsm78
В 20 епизод мисля имаше една сцена в която Кадир вързва Джансъз със свински опашки ,а Джансъз просто си стоеше и се наслаждаваше на близостта на сина си.Виждаше се бащината гордост от това как Кадир се е справил със задачата и го е хванал ,виждаше се и удоволствието от това да е толкова близо до сина си и макар че Кадир го връзваше за стола ,все пак беше толкова близко до баща си колкото никога до сега и може би никога повече няма да бъде и бащата просто се наслаждаваше на момента.И след такава една сцена сега в последния епизод изведнъж се появява един съвсем различен Джансъз ,който без проблем казва да убият сина му и самия той без окото му да мигне уби жена си ,която беше оставил толкова много години жива въпреки че е имал възможност хиляди пъти да убие той не го в направил и чак сега се реши. newsm78
Интересен обрат е решил да направи сценариста на сериала с  образа на Джансъз ,както   и с Демир и Мерал  ,ноооооо каквото е решил  това ще гледаме  [smilie=smile3521.gif
Айде стига толкова писане ,ще завърша поста си с няколко красоти и снимка от сета .

снимка от сета с Елчин и Мелиса  smile3521

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 02:37 от Eny87

# 440
#bendenvazgeçme това май е хаштагът за днешната серия на Кузгун, което гугъл превежда като 'не се отказвай от мен'.
То е ясно, че ще има драма, но се надявам да не е толкова голяма колкото подсказва фрагът.
Приятно гледане довечера. Надявам се и аз да успея да се включа Simple Smile

# 441
  • Пловдив
Здравейте!
Синан, благодаря за преводите! Димана, клипчетата ми доставиха удоволствие, благодаря ти.

За съжаление довечера не мога да гледам, поне ще ви изчета. Хубав ден!

# 442
Здравейте!

Дойде и нашият ден. Дано има някоя добра душица да ни преразказва какво се случва. Аз ще съм на линия, но защо ли? Joy, като нищо не разбирам, освен от тамам, нере, бен, сен, афиетолсун, саол, севиорум, ашк и това е.
Ехей, какъв арсенал от думи само имам, но пък по интонация и от езика на тялото ще си изградя някаква представа , естествено доста изопачена и невярна, но за тази вечер толкова ще е. Joy

Приятно гледане и безпроблемен нет.
Нека някоя от вас да пише, дори и по един ред, че да не си повтаряме евентуалните постове.

# 443
Нареждам се в киносалона, заредена със семки Simple Smile

# 444
Здравейте момичета,
Следя ви, сядам в киносалона Simple Smile
Приятно гледане и безпроблемен нет

# 445
Хайде, любимите чаршафи. Някоя ще разкаже ли какво е разбрала?

Какво разбрах? Дядо и внук си говорят и обсъждат акцията и предателството на снахата Дила. Дядото е против нея, но съпругът не се дава, въпреки настояванията на дядо си. Кузгун обаче обещава, че ще разкатае жена си. Joy
Влюбената Дила отива при съпруга си след чудесната съпружеска нощ, много щастлива. Говори на мъжа си хубави неща, учи го как да си сложи ръцете на гърба й за прегръдка. Взема ръката с белега и му я целува, общо взето се раздава като влюбена жена след брачна нощ. Нещо му говори за бабан, ама не се знае дали казва, че не я интересува баща й или нещо от този род/това много си го измислям/
Работният кабинет у Билгин. Али прави съвещание с адвокати за бизнеса и т. н., обаче нашето момиче Кумру, със следователски способности  прихваща целият разговор, нали си има бръмбар в този кабинет.
Кузгун провежда съвещание с един бюлюк хора на заседателна маса, голяма работа е и нарежда едно знаещо и можещо на хората. Stuck Out Tongue

Това разбрах до тук. Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 21:29 от Dimana-nova1

# 446
Бехрам иска да накаже Дила със смърт. Кузгун не се съгласи. Не може да я убие. Иска той сам да я накаже. Тя иска да изчисти името, но той ще я въвлече в много тъмни дела.
Кузгун и Дила не си казаха нищо съществено май, но тя му намекна накрая, че знае кой е Бехрам и той няма да му навреди.
Али е замислил нещо с адвокатите, но не стана ясно какво. Отива при баща си преди делото.
И еларт чеиз вече ги пробваха миналия епизод Wink

Дила каза на Али, че ако баща ѝ и Кузгун не се приемат взаимно тя ще си замине.
Кузгун краде партньорите на Билгин холдинг.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 21:35 от paterina

# 447
Бехрам иска да накаже Дила със смърт. Кузгун не се съгласи. Не може да я убие. Иска той сам да я накаже. Тя иска да изчисти името, но той ще я въвлече в много тъмни дела.
Кузгун и Дила не си казаха нищо съществено май, но тя му намекна накрая, че знае кой е Бехрам и той няма да му навреди.
Али е замислил нещо с адвокатите, но не стана ясно какво. Отива при баща си преди делото.
И еларт чеиз вече ги пробваха миналия епизод Wink

Патииииииииии, мерси за изясняването! Flowers Hibiscus Ама и чаршафите много хубави нали, особено вече пробвани.Blush

# 448
Дила се държи влюбено, Кузгун се дърпа. Тя си мисли явно, че е заради травми от детството и заради баща и.
Ръфат уж е получил сърдечен удар - врътка да го изкарат от затвора. Каза на Шермин, че скоро ще е начело на компанията пак.
Седа обяснява на Кузгун колко го обича Дила въпреки всичките пречки.
Дила каза на Кузгун да не спи вече на леглото, да се гушкат Simple Smile да не се прави, че предната вечер/сутрин не съществуват.

На гарванчето явно му е трудно с тази любов, която струи от Дила Simple Smile

Ще провеждат голяма операция с наркотици. Бехрам иска да я води Дила. На листчето пишеше някакво място.

Ръфат поиска от Али да организира инцидент с Кузгун, защото няма да го остави намира като излезе от затвора.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 00:25 от paterina

# 449
Пати, мерси много.Наистина му е трудно на гарванчето да издържа при тази жена и да бъде настрана, ама като се налага да се държи така и не й вярва си носи кръста и едва устисква.

Общи условия

Активация на акаунт