Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 77

• 71 423
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Ени. Изглежда съм се разсеяла, спомням си само, че той я попита "не ти ли е любопитно защо нося ръкавици" и даже си помислих "тоя пък, що трябва тя да се интересува от неговите ръкавици", но нататък обяснението съм го пропуснала. Някак не разбирам защо това, че не искаш хората да те докосват, те кара да не ги докосваш ти, но нейсе, няма никакво значение. Радвам се, че го махнаха, стоеше ми като цирей в сюжета, много дразнещ и неприятен.
Шермин също ми е дразнеща, ама тя по-скоро като досадно насекомо ми действа.

Кумру и Джихан (може и да бъркам името), са ми забавни. Никак не си подхождат, според мен и не знам дали да се влюбва и тя в него Simple Smile, ама са свежо разнообразие сцените с тях.

# 421
Здравейте!

Ени, Flowers Hibiscusмерси за пожеланията. Наистина беше страхотна среща с много сълзи и прегръдки и с голям купон до ранни зори. Радвам си, че сме с близък усет за героинята Дила.
Светълчо, Flowers Hibiscusмного хубаво си описала серията. Почти по същия начин ги виждам  сцените, дори и тази интимната, на мен ми беше окей. Не съм гледала още серията с бг превод, та може и да си променя някои разбирания.
Всъщност има ли я серията с БГ превод? Не я виждам в ютуб.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 19:26 от Dimana-nova1

# 422
Привет момичета,

неусетно се "зарибих" по сериала, а в началото се чудех
дали да го гледам Simple Smile Много харесвам Бурджу, но Баръш го гледам
за първи път. Удивена съм, как човек, който играе толкова обрано,
може да има толкова силно присъствие на екрана! Браво наистина!
Чакам с нетърпение всеки нов епизод, а това не ми се е случвало
скоро с турски сериал.

Лека вечер на всички.

# 423
Hands Plus1Hands Plus1
Привет момичета,

неусетно се "зарибих" по сериала, а в началото се чудех
дали да го гледам Simple Smile Много харесвам Бурджу, но Баръш го гледам
за първи път. Удивена съм, как човек, който играе толкова обрано,
може да има толкова силно присъствие на екрана! Браво наистина!

Чакам с нетърпение всеки нов епизод, а това не ми се е случвало
скоро с турски сериал.

Лека вечер на всички.

Hands ClapHands V Добре дошла! Радвам се, че си открила  Баръш. 

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 22:29 от Dimana-nova1

# 424
wavey wavey wavey
hogarena добре дошла  Hug
Дими   Hug и аз проверявам ,но все още не е качена серията  smile3521
Светле Hug Кумру и Джихан наистина изобщо не си подхождат ,той обаче здраво е лапнал по нея и е много забавно като я види как изключва и само се усмихва глупаво  Joy Joy JoyОще по-забавно ще е Кузгун като разбере ,тогава на Джихан предполагам Истанбул ще му отеснее  smile3521
Нови снимчици от мен.
Баръш и приятел  smile3521

и от сета

# 425
И за приспиване - епизод с бг буквички благодарение на Мелек Тийм. Хиляди благодарности Heart!

# 426
Супер,Пати мерси за линка  bouquet
Голямо мерси и на Мелек Тийм  bouquet bouquet bouquet

# 427
Добро утро!
Няма нищо по-хубаво от това да си изгледаш любимия сериал на български Simple Smile
Повечето неща вече сме ги коментирали, вие много хубаво сте ги описали.
Освен всичко коментирано до тук мен много ме изненада, и то приятно, реакцията на Кузгун като разбра за пакета. Аз очаквах буря ала 'Йомер Ипликчи', а милият Кузгун реагира толкова зряло, с такова разбиране, с толкова нежност и любов, чак му се възхитих. Харесва ми начина по-който успява да контролира емоциите си, било то и много силни, и да взема обмислени решения, продиктувани от разума.
Както бяхте коментирали преди, и аз съм се замисляла какво е това чудо Кузгун? Бил по затвори, сиропиталища, пък колко умен станал. Приема, че първите седем са най-важни, а тях ги е прекарал със семействито си, и продължавам да гледам с усмивка Simple Smile
Другата изненада беше любовната нощ. Всички се надяваха да има такава, но никой не очакваше наистина да се случи Simple Smile
Дано продължават да ни изненадват с неочаквани обрати. Най-ми харесва да си мисля, че нещо ще се случи (или не) и да се окажа далеч от истината Joy

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 10:03 от paterina

# 428
  • София
Здравейте, момичета!
Вече няколко пъти срещам учудване, че Кузгун израсъл по сиропиталища и затвори, а станал толкова умен и това ме провокира да напиша нещо по въпроса.
Първо според мен между това да си умен и да имаш някакво образование, няма пряка връзка. Познавам природно интелигентни хора с основно образование и не толкова умни хора с по няколко висши, които не им вършат никаква работа. После правя сравнение между Кузгун и Картал - Картал сигурно си е учил в нормално училище, живял си в къщи, но аз не мисля, че той би оцелял в средата на Кузгун, а да не говорим, че поставен в подобна ситуация той би реагирал адекватно, да му хрумват всички тези планове, да ги реализира и т.н. Не ме разбирайте погрешно, Картал е много добър човек, но и много наивен...
А според мен Кузгун си беше умен и съобразителен още като малък. От показаната ретроспекция и майка му и баща му много разчитаха на него. Вярно е, че е най-голям от тримата, но разликата им с Картал не изглежда чак толкова голяма като години. А и ако не беше толкова умен малкия Кузгун, мисля, че нищо от това, което му се случи, нямаше да му се случи. Например, като беше отвлечен и вързан - в първия момент, в който развързаха ръцете му и настана суматоха, той видя възможност и духна. А само 10-15-20 минути ако си беше стоял мирен на столчето, дядо му щеше да го открие и да го върне на семейството му. Но пък можеха и да го убият. И в двата случая - край на сериала... После начина да изчезне от града - качи в багажника на автобуса, между чантите ... Смяната на името му, за да не го открият... Изобщо все неща, които ако не беше умен, съобразителен и комбинативен, нямаше да му хрумнат... А после и живота го е учукал достатъчно. В сиропиталището и затвора предполагам също не е толкова лесно да оцелееш, средата е конкурентна и ако не се бориш за място под слънцето, не само че няма оцелееш, а може и да дадеш фира по някое време...
И в тази връзка се сещам за моя първи пионерски лагер на който ходих преди много много много години - бях на 8 и половина, бах най-малката, бяха сама, за първи път се отделях от мама и тате и само аз си знам колко вечери си лягах гладна, защото големите ме насмотваха набързо и ми изяждаха храната... А това беше само лагер... за 2 седмици...
Мислейки си това, си представям и Кузгун колко бой е ял и колко глад е изтърпял докато стане такъв, какъвто го виждаме след 20 години... Та, исках да кажа че сигурно изобщо не е лесно по сиропиталища и затвори и това си е също сериозно "образование" за оцеляване...

# 429
  • Яко в Матрицата...
Резюме 14 серия

Кузгун хвърля Дила в огнена примка!

След като научава, че Дила си сътрудничи с полицията, Кузгун ще тръгне по път, от който няма връщане назад. Дервиш казва, че сам ще накаже Дила за нейното предателство. Плановете на Кузгун са съвсем различни. Ще завлече Дила в най-дълбокия мрак. От една страна, Кузгун предприема действия, за да доведе Билгин холдинг пред фалит. А пък Дила, която не знае, че Кузгун е научил истината, е изпълнена с любов. Въпреки баща си, ясно показва на коя страна е, за да може да пристъпи към нов етап с Кузгун. Иска да прекара всеки миг с мъжа, в който е влюбена, с Кузгун. Всеки път, когато е заедно с Дила, Кузгун се намира между болката от предателството и любовта. Али научава от адвокатите на Ръфат, че има начин той да бъде освободен до процеса. Докато Дила се е отдала на мечтата да прекара живота си с Кузгун, той иска от Дервиш да постави една задача на Дила. Тази задача ще стане една от повратните точки в живота на Дила. Ръфат знае, че ако бъде освободен, Кузгун ще пристъпи към действие и дава нареждане на Али да отстрани Кузгун от живота им. В нощта на доставката Дила попада в игра, за която изобщо не подозира. Кузгун също не знае за този капан.
Денят на съдебното заседание идва и след играта на Али и обкръжението му, се решава Ръфат да бъде пуснат на свобода до процеса. Но Кузгун няма намерение да позволи Ръфат да се разхожда свободно. С излизането на Ръфат навън, Кузгун започва война със семейство Билгин от всички страни. Целта е първо Али, после Ръфат.
От друга страна, Дервиш се задейства, за да накаже сурово Дила и нейното семейство за направените срещу него грешки. От една страна Кузгун, от друга Дервиш ще вкарат Дила в примка, която ще завърши с голяма трагедия за нея.

# 430
Привет  Hug Hug Hug
Рени мерси за превода  bouquetОф доста тъжно и гадно звучи озета ,но се предполагаше ,че ще стане нещо такова.Накрая всичко ще завърши със смъртта на бащата на Дила вероятно и тя и Кузгун ще се окажат по средата между враждуващите си семейства .Мдаааа започва малко историята им да заприличва като тази на Ромео и Жулиета само на края да не умрат и двамата  smile3518Кузгун слава богу е хитряга и след първоначалния яд към Дила ,като вземе да мисли ще разбере каква е истината ама за съжаление до тогава ще трябва да преживеят много и да оцелеят също така .
Снимки от новия епизод .

Останалите са в линковете ,че са доста .

https://www.instagram.com/p/BxZYoUkFi7w/
https://www.instagram.com/p/BxZYxlFF7Dd/
https://www.instagram.com/p/BxZZAKll3ha/
https://www.instagram.com/p/BxZZKh2lEn_/

Lilly Di съгласна съм с поста ти за Кузгун.Ума и интелигентността на човек не зависят от образованието му .Кузгун има хубави гени-баща му и майка му са го възпитали добре ,има техния добър пример ,има го  чувството за справедливост и желанието да бъдат наказани виновните за смъртта на бащата на Кузгун и унищожаването на семейството му.Да не забравяме и дедко мафиот Бехрам,Кузгун и от него е наследил нещо.Дядото е доста хитър,манипулативен и силен духом и доста години успява да залъгва всички и да се прави на обикновен шивач ,а всъщност  ръководи една част от мафията.Като прибавим и това ,че Кузгун е успял да издържи на всички незгоди и да оцелее в доста враждебна обстановка и всички гореспоменати добавки  ето ти на получава се Кузгун Джебеджи  smile3521
Изгледах и аз епизода,друго си е да гледа човек и да разбира всичко.Много хубави и силни моменти имаше между Кузгун и Дила ,вечерта в къшичката бяха много хубави и милички ,но за съжаление всичката красота беше много за кратко и на следващия ден всичко отново се прецака.
Това слънце за което говореха Дила и Кузгун ми трябваха поне няколко гледания ,за да го видя  Joy Joy Joy Joy JoyНе става от гарванчето ни художник ,но поне се постара да изпълни тинейджърските мечти на Дила и се получи много мило и красиво. txtloves
Кудрет все повече и повече не я харесвам.Как само манипулира Дила и на края с хитрост и сложи подслушвателно устройство и така разбра къде се намира Бехрам ,ама не се усети ,че Кузгун е по-хитър от нея и  на края прецакните бяха Кудрет и нейните хора ,а не Бехрам и Кузгун.Но за съжаление това всичкото ще влоши пак отношенията между Дила и Кузгун  smile3518

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 19:44 от Eny87

# 431
Kuzgun 14. Bölüm 2. Fragman

# 432
Фраг

С eliNIM сме писали заедно. Ще сменя моя с английски субтитри

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 21:50 от paterina

# 433
Carpisma - фрагман 22 серия

# 434

Общи условия

Активация на акаунт