Шермин също ми е дразнеща, ама тя по-скоро като досадно насекомо ми действа.
Кумру и Джихан (може и да бъркам името), са ми забавни. Никак не си подхождат, според мен и не знам дали да се влюбва и тя в него
, ама са свежо разнообразие сцените с тях.
, ама са свежо разнообразие сцените с тях.
мерси за пожеланията. Наистина беше страхотна среща с много сълзи и прегръдки и с голям купон до ранни зори. Радвам си, че сме с близък усет за героинята Дила.
много хубаво си описала серията. Почти по същия начин ги виждам сцените, дори и тази интимната, на мен ми беше окей. Не съм гледала още серията с бг превод, та може и да си променя някои разбирания.
Много харесвам Бурджу, но Баръш го гледам 

Много харесвам Бурджу, но Баръш го гледам 
Добре дошла! Радвам се, че си открила Баръш.

и аз проверявам ,но все още не е качена серията 
Кумру и Джихан наистина изобщо не си подхождат ,той обаче здраво е лапнал по нея и е много забавно като я види как изключва и само се усмихва глупаво
Още по-забавно ще е Кузгун като разбере ,тогава на Джихан предполагам Истанбул ще му отеснее 

Оф доста тъжно и гадно звучи озета ,но се предполагаше ,че ще стане нещо такова.Накрая всичко ще завърши със смъртта на бащата на Дила вероятно и тя и Кузгун ще се окажат по средата между враждуващите си семейства .Мдаааа започва малко историята им да заприличва като тази на Ромео и Жулиета само на края да не умрат и двамата
Кузгун слава богу е хитряга и след първоначалния яд към Дила ,като вземе да мисли ще разбере каква е истината ама за съжаление до тогава ще трябва да преживеят много и да оцелеят също така .

Не става от гарванчето ни художник ,но поне се постара да изпълни тинейджърските мечти на Дила и се получи много мило и красиво.