Като гледам, единствено в "Опасни улици" турската полиция е представена в положителна светлина. В повечето дизита си е бая непрофесионална и подкупна.
Той не е подкупен, но е неуправляем, действа на своя глава и все иска да ги убива със собствените си ръце
А за Кузгун ми идва на ум това, че той акцията по залавянето на Ръфат я направи съвместно с приятел на баща му от полицията, така, че в полицията знаят, че той действа отвътре на тази престъпна организация. Не знам Кудрет къде работи и какви ги върши, но спокойно можеше да работят с Кузгун, не с Дила. На Кудрет целите май са малко по-различни.
Ако Дила не беше виновна, нямаше да носи това бреме 20 години. Тя се чувства виновна и не се опитва да се оправдава, аз ли ще го правя? Самият Кузгун и каза, че е била на 8 - добре, дете е, не е имало какво да направи, а след това? На 18, на 20 - какво е направила?

мерси за превода на трейлъра на "Кузгун"!
с твоя коментар съм най-съгласна и най-отговаря на моите чувства към Дила.
Да тя е точно като щраус ,който си е скрил главата в пясъка и си мисли ,че живеейки в своя малък свят в който се опитва да бъде чиста и да помага на онеправданите и нуждаещите се тя прави нещо и незаконната дейност на баща и не я касае .20-те години в които обаче си е живяла царски и в Истанбул и в Лондон ,обучението което е получила платено пак с мръсните пари ,възможността да практикува професията си и да защитава безплатно бедните хора пак благодарение на това ,че самата тя е обезпечена с тия мръсни пари и може да си позволи да работи безплатно ,всичките тия моменти Дила ги пропуска и си живее в красива илюзия ,че е бяла и добра и недокосната от мръсотията на бащиния бизнес.Дила непрекъснато молеше баща си да се откаже от незаконния бизнес и той непрекъснато обещаваше ,че ще го направи но така и не стана .Самата тя видя и разбра колко е трудно да се откъснеш от тъмнината даже и да искаш да го направиш и затова реши да помогне на Кудрет и хем да измъкне баща си от затвора хем и да изчисти името на семейството си и да продължат на пред само с чист бизнес.Но за да постигне това се оказва ,че трябва да предаде Кузгун и да го жертва което в крайна сметка Дила не можа да направи и се отказа да помага на полицията,но междувременно Кузгун разбра какво е направила .Това решение на Дила да не жертва Кузгун отново я връща обаче в изходна позиция и ,за да спаси баща си пак трябва да прибегне до незаконните методи явно .Дила вече е време да научи ,че няма такъв вариант хем вълка да е сит хем агнето да е цяло -единия от двамата трябва да пострада ,за да оцелее другия.За съжаление Дила обича много и баща си и Кузгун и не може да избере между двамата и това я кара да прави грешка след грешка.Много и е трудно положението и не знам как тя и Кузгун ще излезнат от кашата в която са .Дими много правилно е написала ,че е трудно но не и невъзможно да се случи това просто двамата трябва да са много силни и да успеят да си снижат егото и да си позволят да се доверят един на друг .Но също така и Дила трябва да спре да се подава на манипулациите на баща си ,на семейството си и на Кудрет ,трябва да спре да се чувства виновна за грешките на другите ,трябва да спре да се опитва да спаси баща си от тъмното и просто да го пусне да се оправя сам.

ти си го написала ,но и аз да добавя самото инфо.Финала на сезона на "Кузгун" ще е на 29 май и от това инфо всички съдят ,че ще има втори сезон.Още май обаче няма официално изявление така ,че аз за сега ще се радвам тихичко и ще се надявам ,че феновете не са се излъгали и са разчели вярно подтекста на написаното 
,изказа се хубаво за Елчин и за всички останали от "Сблъсък".Похвали се с научените думи на турски и така като гледам всички те служат за свалки с момичета
даже отишъл и казал на Елчин" ела при татко малко коте" на което тя много се смяла

какво му е лошото на "Сблъсък" ама каквото са решили такова ще е 

сладки брат и сестра Джебеджи 

.Макар че действието в последните 1/2 епизода горе долу сочи ,че ще има втори сезон ,започнаха сценаристите като че ли да създават пространство за развиване и разтягане на интригата та да видим на къде ще тръгне действието 
,но сега ще му обърна внимание и на него.
За една бройка щеше да погребе жив Картал и след това да убие Кузгун ,а Дила предполагам ,че щеше да последва съдбата им
Добре че Кузгун се появи на време и спаси брат си и Седа също помогна ,хубаво ,че и тя беше на точното място в точния момент.
Но после къде отиде трупа на Бора и дали няма да излезе ,че не е мъртъв и пак да изкочи от някъде
.И освен това Ферман защо хем спаси Кузгун и Дила хем пък сложи пистолета в ръката на Кузгун и искаше да направи картинката да изглежда така все едно той е убиеца на Бора
Но го направиха така неговите хора ,че на Кузгун му беше твърде лесно да излезе от ситуацията невредим.При тоя Ферман има нещо гнило само да не се окаже ,че и той е рода на Кузгун ,че ще му станат твърде много нелегалните роднини на гарванчето
Ако Дила не беше виновна, нямаше да носи това бреме 20 години. Тя се чувства виновна и не се опитва да се оправдава, аз ли ще го правя? Самият Кузгун и каза, че е била на 8 - добре, дете е, не е имало какво да направи, а след това? На 18, на 20 - какво е направила?

колко хубаво си описала серията 
Препоръчани теми