Поне се прегърнаха и целунаха с аннето. Направо не мога да я мисля Мерием в другия сезон с двама сина в затвора или бегълци, преследвани от закона. Дила ще оживее, няма как. Имам съмнения, че и Дервиш няма да ни напусне така безславно
Колкото до Юсуф и Ферман, нещо не ми се връзва да са едно и също лице. Защо ще иска да вкарва в затвора собствения си син?

),че не са един и същ човек.Много ще е гадно след всичко преживяно от Кузгун най-накрая татко му да се окаже не само ,че е жив ами ,че е и станал мафиот.Юсуф от преди 20 години не изглеждаше като човек ,който ще изостави семейството си и ,че ще застане от страната на лошите.Не знам може би Юсуф е изгубил паметта си и не помни близките си или пък е бил държан в плен през цялото това време ,но не ми се вярва ,че би останал при мафиотите на Ферман по своя воля и с цялото си съзнание ,че някъде там семейството му страда и ,че Кузгун е изгубен пак някъде там .Естествено това всичкото е ако се окаже жив ,а не ,че е пак някаква игра на Ферман с която да накара Кузгун да му даде Бехрам.
Дали ще му отмъсти така както би постъпил с всеки друг който го е предал или ще му прости както би направил един дядо ,който обича внука си.

С изключение на това ,че имаше твърде малко Зейнеп и твърде ,твърде много Джансъз другото беше добре.
.Твърде много време му беше отделено в сериала и особено пък в последния епизод не беше изобщо необходимо толкова да ни занимават с него,с лошотията му и с това как се достигна до момента в който Кадир го уби.

Е естествено така Вели получи възможността си да поеме вината на Кадир и да влезе в затвора вместо него ,нооо все пак не беше необходимо Кадир чак така да полудее и после набързо пак да се завърне в правилната посока. 

Препоръчани теми