НАНИ – лидер в производството на матраци

• 12 355
  • 337
  •   1
Отговори
# 270
Обичам  топли неща -  топъл душ  , топъл чай , топла завивка . Смешки и  разговори  със  сина ми  .  Понякога си слушам астропрогнози .

Генка Чардакова 

# 271
Вземам си торещ душ (така ме отпуска)
Чаша вода с лимонче,е моят ритуал предии сън.

# 272
  • sofia
Моят ритуал преди лягане е чаша вода и крем за ръце. Целувка и няма как да не е спокоен съня. Обичам когато спя да ми ухае на чисто и да се чувствам спокойна.Обичам да ми е "мекичко" навсякъде и топло. Кой не обича топлина и мекота? Simple Smile

# 273
Купила съм си качествен матрак и възглавница,защото не подценявам удобството им, те помагат на тялото ми  да се отпусне и да заспя по-бързо, а сънят ми да е по-здрав.Преди лягане пия чай с лимон .

# 274
заспивм като гушкам  мъжът ми!

# 275
Спим на чудесен матрак и възглавница Нани, целувам децата и си лягам спокойна.

# 276
Чета всяка вечер една и съща книжка до безкрайност. Приспива ми се още на третата дума Simple Smile.

# 277
Нашите вечерни ритуали са задължително душ, миене на зъби и гасене на всякакви светлини.

# 278
Аз също заспивам с книга.

# 279
  • Пловдив
Почиствам си лицето и слагам нощен крем. Гледам да не се храня непосредствено преди сън. Обикновено чета малко преди лягане, или слушам аудио книга на телефона.

# 280
Преглеждам нови мнения във форума.

# 281
С хубава книга и на удобен матрак сънят идва бързо. Simple Smile

# 282
Ритуалите преди сън са лека вечеря , горещ душ и чисти ароматни чаршафи !

# 283
Вземам си душ и хапвам и пия чай. Обличам си пижамата и завивам децата. Гушкам мъжът ми и пред телевизора  заспиваме уморени от дългия ден

# 284
Аз заспивам с книга.Успех на всички!!!  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт