Любители на котки - Тема 132

• 32 461
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Може ли да питам нещо вероятно глупаво? Simple Smile
Както съм споменавала, Мади не спи при нас, така че не се завиваме. Сега спряха парното, а иде няк'ъв студ, вкъщи ще стане хладно, особено когато е сама/нощем. Какво да я правя, да не настине? Хрумна ми къщичка - хралупа, но пък точно пуснах поръчка от зооплюс; а като разглеждах сайта на Стефанов, са с 50 процента отгоре... Angry Дали просто постлан стар пуловер на дивана ще й върши работа да се топли?

# 376
Както съм споменавала, Мади не спи при нас, така че не се завиваме. Сега спряха парното, а иде няк'ъв студ, вкъщи ще стане хладно, особено когато е сама/нощем. Какво да я правя, да не настине? Хрумна ми къщичка - хралупа, но пък точно пуснах поръчка от зооплюс; а като разглеждах сайта на Стефанов, са с 50 процента отгоре... Angry Дали просто постлан стар пуловер на дивана ще й върши работа да се топли?
аз бих й взела къщичка 🙂

# 377
Може да не и хареса и да не я ползва, и само ще си си дала парите🤔
Ая не признава никакви къщички, спи на едно бебешко одеяло от дъщеря ми постлано на дивана, в много редките случаи, когато не спи при някой от нас на леглото. В момента си е отворила гардероба и спи най-отдолу върху стари тениски, които ползвам за пижами😂

# 378
  • София
Те, котките, са си облечени с пижама целодневно. Не бой се, при такива градуси няма как да настине.

# 379
Лято!, защо да ти е глупав въпроса? Не знаеш - питаш!

Остави Мади да ти покаже. Не виждам смисъл да купуваш къщичка. Може да не й хареса и ще е ненужен разход.
В темата има котки, които имат легълца и ги ползват. Има и такива, които имат драскалки. Има котки които обичат играчки и имат много. Моя пенсионер на подобни неща няма да обърне внимание.

Котките са различни и искат различни неща. И сами си показват кое е правилно за тях, какво искат, от какво се нуждаят.
Ако бях на твое място - първата вечер не бих променила нищо. Щях да я наблюдавам и после да мисля какво, защо и как.

Оф, пак се ядосах след поста на Лято. Още ми държи влага от темата Бременна жена и котка, пусната в подраздела.
Как има хора като нас в темата и питаме за легло, нокти, повръщане и какви ли не дребни неща за нашите четирикраки господари и такива ... ( много обиди ми идват наум, изберете си подходящата) като оная ...? Мразя егоисти за които животното е безсловесна играчка.

# 380
  • София
Дано, possessed, дано... Аз самата съм зиморничава и вече зъзна, а другата седмица ще е по-зле. Simple Smile
Благодаря ви за мненията, ще помисля и ще я наблюдавам.

Зуки, не съм чела темата, но вече нищо не ме учудва...

# 381
  • София
Аз купих мека къщичка на Барни от Щатите по Нова година (затова сме я кръстили “Американския апартамент”). Тя се сгъва през средата и става на панер-легло. Е, Барни много си я обича и по свой избор спи в нея през деня; нощно време в в нашето легло над одеалото. Никога не спи завит (аз също съм много зиморничава и у нас навсякъде е топло).

# 382
  • София

Лято, можеш да пробваш дали твоето коте харесва къщурки по следния начин: избираш едно подходящо по размер кашонче, да не е малко за котката, но и да не е прекалено голямо, залепваш му капаците с тиксо, изрязваш един кръгъл отвор (просто е най-лесен за изрязване) да може писа да се провира през него, постилаш нещо мекичко на дъното му и наблюдаваш дали височеството ще го отрази. Ако питаш мен, аз не бих купувала къщичка, бих оставила кашончето за постоянно, но ти си знаеш най-добре. Моята котичка си има едно такова кашонче отгоре на гардероба ми и много обича да си го ползва, когато ме няма мен си спи в него (щото когато аз съм налична, спи в скута ми цяла нощ). Интересна ми е, когато чуе, че чау-чауто на хазяите е на двора, веднага се качва и си влиза в кашончето, явно там се чувства защитена. Успех, и докладвай за резултата.

# 383
Новини от отминалата нощ. Joy
И аз и котката сме с разстройство, за себе си ще купя нещо, но съм на ръба да закарам котката на ветеринар, но като знам колко го е страх от клетката не искам да му причинявам този стрес, притеснява ме само това, че идват празници и кабинетите няма да работят. Котката е активна, не се спира, не повръща, иска да яде, мисля да изчакам до следобед и ще видим, не ходи често до тоалетна, може би му трябва време да се изчисти. Притеснява ме и това, че не знам доколко е поел някаква течност, страх ме е да не се обезводни....
Като си чета написаното и умирам от смях, хич не ми пука аз как съм, котката е по-важна, като дете ми е...

# 384
  • София
Ивекс, Майки беше с разстройство два дни. Намалих консервите и мина на суха храна за периода - по малко, намалено количество в сравнение с обичайното.
Сега си е добре. Не водя на лекар за всяко нещо. Като при хората - може да е настинал, може консервата да не е била наред... Наблюдавай да няма нещо много притеснително - кръв или прекалена честота.

# 385
# 386
С повръщането от онзи ден е започнало всичко, корема му е изпълнен с газове, върнахме се току-що от ветеринар, до утре без кльопане, биха му инжекция, утре пак да идем, няма температура, дано не дадат антибиотик и така, утре са щели да преценят, поне подкъсиха ноктенцата, че беше ад.

# 387
  • Велико Търново
Ивекс, да се оправяте!
Лисе, малката сладурана как разнася Тути 😊😍😍

# 388
Ивекс, как е Ушатото?

Лято, къде и как спа Мади?

# 389
  • Стара Загора
Идвам да се оплача от тая черната отвратителна котка живееща у дома. Изакала се в купичката на кучето! Върху храната...
Най-най-най-ужасната котка която съм срещала е това. Имах надежди, че ще се оправи, ама не... Иде ми да я убия, честно. Страшна мизерница е!
Ай ся известно време без храна като е толкова умна.

Общи условия

Активация на акаунт