Любители на котки - Тема 132

• 31 795
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Шарки, силно, много силно стискаме палци и лапички за Барни.
Като знам аз какво изживях с кастрацията на Мая - една рутинна кастрация минала по мед и масло, само мога да си представям на теб какво ти е. Прегръщам те и желая всичко да мине и да замине и Барни бързо да се възстанови и да си е пак същото котенце.

# 616
  • Варна
Стискаме и ние палците и лапите, Шарки Flowers Four Leaf Clover

# 617
  • София
Току-що се обадиха. Излиза от упойка, добре била минала операцията, свиждане утре сутринта. Дишам, вече дишам.

# 618
  • на брега на морето
Барни е юначе

# 619
  • София
Браво на Барни! Heart Heart Heart

# 620
Пожелавам на Барни бързо възстановяване 😘

# 621
Шарки, дано бързо се оправи Барни! Както казва една позната: “Котка не се предава току-така”. Ще се възстанови много скоро, сигурна съм. Heart
Зуки, добре е Пух. Поне по това, което ми разказват нашите - дивее по цял ден. Излизал много на терасата да се пече, майка ми каза, че зад блока, където е водосточната тръба намерила 15-20 от нейните щипки за пране. Пух си ги вадел от кошницата и ги бутал да се пързалят по тръбата. Joy
Вчера ми се обади супер разтревожена, че храната му била свършвала, откъде да му купи.
Пращат ми постоянно снимки как се размазва от кеф и се чуди на кой диван и на кое легло първо да полегне.

Много мъчно ми стана за Бегинс. Много ми е на сърце той. Heart Страшно се радвам като разказваш истории с него и обясняваш подробно за преживяванията при ветеринаря. Интересно е, а и полезно, защото така се подготвям как може да реагира и моя един ден.
Аз пък вярвам, че въпреки резултатите от изследванията му пред Бегинс има още много живот. Наистина вярвам.
Колкото да храната - не мога да ти дам лично мнение, защото не сме ползвали, но съм чувала, че медицинската РК е добра. Simple Smile

# 622
Милото котенце, дръж ни в течение, много се радвам, че операцията е минала успешно.

# 623
  • София
И аз си отдъхнах за Барни. Ще се оправи бандюгата.
Казвах (и още го казвам) за децата "ако Господ не ги пази, аз не мога да ги опазя"... същото и за животинките важи.

Мойте са "сам вкъщи" 😀 и ги мисля.
Цялата седмица останах в София, (татко им се прибираше заради тях) и снощи Блеки не може да ми се нарадва- толкова целувки и прегръдки Heart Маци е по- сдържана. Преди като, че ли ми се радваше повече...

# 624
  • София
Много ви благодаря, момичета! Подкрепата ви много ми помага! То, докато не мине една седмица след падането, все ще съм на тръни...след като го изпишат,  ще имам нужда от вас да ме инструктират как да се грижим за ранения “парашутист”:

# 625
Бързо възстановяване на Барни! Той е млад и ще се оправи бързо! Всички стискаме палци и лапички!
Шарки, в коя клиника сте? Доволна ли си?
Счупеното краче с гипс/шина ли е? За небцето - диета ли?

С., видя ли, че решението да го оставиш е правилно?

Изследването от космите излезе - микроспория е. Оставаме на Тридерм и Здраве.
Чакаме резултатите от урината.

# 626
  • София
Тази вечер, както обикновено, моята Лолита седна на задничето си долу до мен и пусна в действие кашпировския си поглед. Прави го винаги, когато иска да сложа специалната възглавничка на скута си и да я гушна. Посмях й се малко и я гушнах. Тя си знае, че когато съм пред компа, това е нейното време. Размърка се, обърна се по гръбче и ме гледа право в очите. Аз с едната си ръка я галя по коремчето, с другата щракам на клавиатурата, тя ме гледа в очите. Абе идилия! Честно ви казвам, просто очите й излъчват любов! И тъкмо ме докара до умиление, аз разнежена, си я гушкам и й се радвам, иииии каааато пусна един тънък и дълъг пръц, бойните отровни газове пасти да ядат! А тя продължи да си ме гледа безкрайно обичащо, все едно нищо не е станало.
Изтърпях, къде ще ходя. Как може да прогониш момиченцето си от скута си, само заради един миризлив пръц. Вие търпите ли?

Sharky, ние с удоволствие ще помагаме, доколкото знаем и можем, но ти питай ветеринарите за всяко нещо, което се сетиш. Мисля, че те биха ти дали най-добрите съвети. Да оздравява бързо твоят юнак-парашутист, и ти да спреш да се тревожиш. Радвам се, че всичко е минало добре Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зуки Су, имам спомен, че съм срещала във Фейсбук постове на стопани на котки, че лекуват с ниски дози Налтрексон бъбречна недостатъчност, при това успешно. Налтрексонът в ниски дози помага в много заболявания на основа нисък имунитет. Ако те интересува, мога да потърся повече инфо.

# 627
  • София
Операцията и хоспитализацията за наблюдение да няма вътрешни кръвоизливи е в Син Кръст, по пътя за Панчарево (там ни пратиха от нашата "редовна" клиника, "Нова" в Младост 4, заради денонощното наблюдение на пациентите).

Още нищо не са ми казали, утре сутринта като отидем да го видим, ще разпитам и за храненето и за лапата с какво е шинирана, и какво точно са му правили на операцията, и тогава ще разкажа. А дали съм доволна: то по резултатите ще съдим, което значи след месец-два, когато започне на тича и скача...

# 628
На теб, Шарки, ти пожелавам сила!

Детелинка, аз ще се разровя из нета, ФБ нямам.
П.П. Разрових се и отговора ми е НЕ!
Ядосах се ... Не за нас нито като приложение, нито като противопоказания.
Сигурна ли си за името?

# 629
  • София
На теб, Шарки, ти пожелавам сила!

Детелинка, аз ще се разровя из нета, ФБ нямам.
П.П. Разрових се и отговора ми е НЕ!
Ядосах се ... Не за нас нито като приложение, нито като противопоказания.
Сигурна ли си за името?

Разбира се, решението си е твое.Не знам какво си прочела в нета, но на български инфото е почти никакво. Освен това, не съм сигурна дали правиш разлика между Налтрексон и Ниски Дози Налтрексон (LDN). Действието е коренно различно. Сигурна съм за името, защото аз го приемам. Ето ти един линк за заболяванията, които се лекуват с LDN:

https://www.ldnresearchtrust.org/conditions

Кликни на Renal (kidney) and urologic diseases, ще ти излязат бъбречните заболявания, които лекува. Също, ако те интересува, мога да ти дам линка на групата във Фейсбук за лечение на домашни любимци с LDN.
Да добавя: под ниски дози разбирам не стандартната таблетка от 50 мг, а разтворена във 50 мл вода и така от разтвора, който съдържа 1 мг Налтрексон в 1 мл вода, се взимат със спринцовка за диабетици 0,03 мг на фунт телесно тегло на животното. Имам таблица, в която дозите са съотнесени към килограм тегло, но сега не ми се търси из документите ми. Ако проявиш интерес, мога да ти я дам.

Общи условия

Активация на акаунт