iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 110

• 46 036
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Скрит текст:
А защо не ми се приспада отстъпката на промоционалния колаген?!   https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-CollagenUP-Ma … 26-oz-206-g/64903

В промоцията е уточнено, че е тестов и имаш право на 1 бройка, АКО не си го поръчвал Sad
Поне аз така го разбирам.

И на мен не ми се отразява отстъпката..

При мен излиза $9.95
А да ви попитам, тъй като отдавна не съм поръчвала от сайта - има ли някакви кодове за отстъпка? До колкото разбрах тези индивидуалните вече не важат?
Индивидуалните кодове дават отстъпка само на притежателя си, но не и на човека, който ги ползва. Понеже вече не се виждат ако не въведете ръчно индивидуален код, е много вероятно отстъпката да отива към собственика на натрапен код. Така, че аз си въвеждам кода, който искам...

Аз въведох моя код, но ми изписа - Discount valid for first time customers only

# 571

[/quote]denis.

quote author=rudip link=topic=1109790.msg38802210#msg38802210 date=1559263546]
Здравейте,
Скрит текст:
момичета. От известно време се каня да пускам поръчка от IHerb и радвам се, че открих тази тема, в която съм сигурна, че ще намеря полезна информация. Simple Smile  За съжаление нямам възможността да изчета абсолютно всички стари теми, за това ще питам направо, извинявам се ако това вече е коментирано.

Знам, че при поръчка за да се избегне варианта пратката да отиде до митница тотала трябва да е до 30 лв, а ако го надвиши се заплаща доставка, но моите продукти са за 79,71 лв като ми изписва, че доставката е безплатна, но е възможно да се начислят някакви такси, това означава ли, че директно пратката ще отиде на митницата?
Благодаря предварително!
[/quote]
Здравей!
Когато пратката е за сума до 30.00лв, без доставката - пристига в Пощата (99%)
Когато е за сума над 30.00лв се води митническата пратка и вероятността да бъде задържана на Митница е голяма, макар че има и изключения - може да пристигне в Пощата и да не се плати нищо.
Ако бъде задържана на Митница се плаща ДДС - 20% от сумата на поръчката и 15.50лв митнически такси.
Дано да имаш късмет и пратката ти да пристигне в Пощата Peace
ПП. Всяка пратка, която пристига от страна извън ЕС, може да бъде спряна на митница за проверка.
Пратките пристигат от САЩ.

Благодаря за отговора! Тоест, трябва да правя отделни поръчки за под 30 лв, без доставка Rolling Eyes, а ако искам да поръчам продукти за над 40 лв ще си ги търся на митница, много неприятно и неудобно...

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 16:17 от rudip

# 572
И аз още не съм пуснала поръчка за близо 100лв., защото умувам как да я направя така, че да платя всичко онлайн наведнъж и да не се налага да се разправям със застиналата в средновековието ни митница, да правя извлечения, пълномощни и прочие бумащина. Засега само с превозвач ми хрумва да я пусна, но не съм го правила досега, ако някой скоро го е правил, ще съм благодарна да ми пише и сподели как точно го е направил. Flowers Bouquet

# 573
Хора, то неудобството с митница зависи от начина на работа на конкретен служител, на който се попада.
Аз попълвам декларацията, която получавам с митническото известие, снимам всичко с телефона  + снимка на поръчката от менюто в сайта + снимка от датата на картовото разплащане от банкирането, изрязвам с редактора и качвам на мейла, който са посочили.  Какво му трябва на човек, един телефон Simple Smile
Най-късно до два дни ми звънят от пощата, че е освободена пратката и да заповядам да я получа. Много съм доволна и от пощенския служител, ако е пристигнала директно при тях веднага звъни, ако е задържана на митница пак ми звънят да си взема известието.

Имах пратка за 100$,която ми дойде директно в пощата, а другарчето и за 48$ задържаха и сега е освободена и ще ходя да си я взема.

# 574
  • София
denis, преди време те питах за препоръка за колаген за мъжа ми за стави и сухожилия. Избрах от препоръчаното на ZINT, че беше и на промоция. Хубаво заредих за 6 месеца напред. Гледам обаче, че мерителната лъжичка е 12гр. в кутията. Тази доза не е ли много или си е добре като препоръчана доза?
 Изхождам от моя на капсули, където дозата е 6гр.
Доза 12 гр. е супер и ако може да си го позволите да я приема, особено ако има болки, дискомфорт, а когато се почувства по-добре, може да я намалите.

# 575
Щефи, това за кой град се отнася? В Пловдив нещата изобщо не стоят както ги описваш, поне от моя личен опит.

# 576
Много благодаря, denis за отзивчивостта. Значи ще си пие по 12 гр.

Ina-mina, да, точно за Пловдив става въпрос. Контактувам само по мейл с митница и да чукна на дърво:), винаги отзивчиви, връщат отговор, бързо си получавам пратките.

# 577
Интересно, моят опит е скромен, но запомнящ се, не с добро, за съжаление. Може пък да се престраша да опитам пак.

# 578
Много благодаря, denis за отзивчивостта. Значи ще си пие по 12 гр.

Ina-mina, да, точно за Пловдив става въпрос. Контактувам само по мейл с митница и да чукна на дърво:), винаги отзивчиви, връщат отговор, бързо си получавам пратките.

А таксите в пощата ли се заплащат ?

# 579
  • София
код   SUMMER19   10% намаление за поръчки над 60$
- валиден до  3 юни (понеделник) - 20:00ч
- еднократен
- може да се комбинира с персонален код
(още 10% намаление за първа поръчка)

Скрити, тайни промоции
10%+10% намаление на Serumdipity Facial Serums
- някои продукти са с Безплатна доставка Peace

10%+10% намаление:
- CGN, Kids, Babies & Moms
- детски вит.С
- iHerb Brands

10% намаление на Омега-МК за домашни любимци

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 07:17 от denis.

# 580
Добро утро !
Коя омега 3 е по-добра, защото мислех да поръчам пак на ЕВЛ, но четох че и тази на CGN е хубава, а и цената  й е много добра, и предполагам не е проблем смяната на производителя ?
https://uk.iherb.com/pr/EVLution-Nutrition-Omega-3-Fish-Oil-Trip … 20-Softgels/86580
https://uk.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Omega-3-Premiu … in-Softgels/62118

# 581
  • have faith and be patient ..
Пускайте по-големите поръчки до англия и от там превозвач до бг, таксите се начисляват авъоматично със йодел като се избере доставка

Може ли колагена от 17 лв да ми чука 20 доставка... Еми няма как да стане, да си го пият

# 582
Това с превозвачите ще е до време ако мислите ,че няма да се усетят и да блокират адресите им като има 1000 човека на тоя адрес с доставка. Доста английски сайтове вече не доставят до превозвачите поради загуби и тук ще същото.

# 583
Като е до английски адрес каква е разликата? 🤔

# 584
А таксите в пощата ли се заплащат ?

Да, в пощата при получаване на пратката

Общи условия

Активация на акаунт