Русе - 12-а тема

• 13 388
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
Хора, знаете ли дали има някъде в Русе плуване за деца с треньор през лятото?

# 136
violet и chibi много ви благодаря  Hug

# 137
Няма за какво.Леко раждане!!!!  bouquet

# 138
  • Русе
Моля, моля.
Хайде и скоро да си гушкаш бебче newsm44

# 139

цвети, казаха ми, че на закрития басейн зад строителния техникум има детски групи с треньор. взимали и малки деца (имам предвид, колкото големия ти син).

# 140
Моля, моля.
Хайде и скоро да си гушкаш бебче newsm44

Ех, че сте мили  Heart Eyes
Дай Боже всичко да мине до края както трябва Praynig

# 141
val_stef, аз родих преди около 1 месец и имах уговорка с Матеева.Общо взето съм доволна-разбира си от работата и е много човечна и разбрана. ако имаш някакви въпроси пиши на лични   bouquet Леко раждане  Simple Smile

# 142
дайте ми идея за добър очен лекар, за мен. има ли такъв , който бихте препоръчали?

# 143
дени, д-р Цонева от І дкц (на ІV-я етаж й е кабинета) - и за теб, и за Коце става.

# 144
Откакто съм сложила очила (около 15 години вече) ходя само при д-р Калчева в Транспортна болница - доволна съм  Peace

# 145

цвети, казаха ми, че на закрития басейн зад строителния техникум има детски групи с треньор. взимали и малки деца (имам предвид, колкото големия ти син).

Мерси, Зайке. Георги Димитров имаш предвид , нали? Ще отида да питам дали има през лятото и ще сведа информацията, ако някой се интересува.

# 146
  • Русе
дайте ми идея за добър очен лекар, за мен. има ли такъв , който бихте препоръчали?
Аз ти препоръчвам д-р Ламбева,кабинета и е срещу Альоша. От няколко години ходя само при нея и съм много доволна. От нея си купувам и лещи, и разтвори на доста по-ниски цени отколкото по оптиките.

# 147
Здравейте  Simple Smile
Значи за безплатното гримиране:
В четвъртък и петък от 11 до 13.30ч в офиса на Ейвън. Като се видим ще ви заведа  Simple Smile Днес на Папагала ли ще бъдете?

Вал-стеф, леко раждане и от мен  Hug

# 148
Момичета, седмицата от 14.08 до 20.08 ще сме в Русе с Йоанка !!! Отсега живея само с тази мисъл Simple Smile)))

# 149
Русе, какво става по срещите докато ме няма?  Laughing

Сигурно злословите нещо за мен, а? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт