The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 420
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Т.е., ако правилно разбрах, правя водна възглавница или воден сандвич и слагам ХК като пълнеж само? Joy hahaha

Да, ХК е като бюти блендърите. 😂

# 121
И голяма новина The Ordinary екслузивно от днес в Дъглас.

# 122
Много хубаво. В тукашния Дъглас отдавна ги продават и е много удобно да си вземеш един продукт, който в момента ти трябва вместо да правиш поръчка на определена стойност. Имат и тестери, от които предполагам може да се искат отливки или поне да видиш каква е консистенцията.

# 123
  • София
Уауууу! Урааа!!  Hug
Колко разходи за доставки ще ми спестят! Ако разбира се не са сложени и те по 2х отгоре! ooooh!

# 124
Не вярвам Дъглас да направят такова нещо. Тук продуктите струват точно колкото в Десием. Само дето няма абсолютно всичко. Например фдт и слънцезащита липсват, но не е голяма болка.

# 125
Т.е., ако правилно разбрах, правя водна възглавница или воден сандвич и слагам ХК като пълнеж само? Joy hahaha
[/qu
Точно!Термалната вода"храни " ХК.

# 126
Днес пристигнаха
силно се надявам с ексфолианта да се махнат пигментните петна

# 127
в кой дъглас? 🤩

# 128
  • София
Въпрос за Аргилерина.
Не е ок да го ползвам с Тоника на Пикси с витамин Ц, нали?
А става ли да се ползва в една рутина с Бъфета?
Въобще в какви комбинации го ползвате вие?

# 129
Момичета, как са цените в Дъглас? Адекватно ли са превалутирани или пак са се опитали да шмекереят?

# 130
Искам да питам ХК +B5 може ли да се комбинира с Granactive retinoid2% in squalane. Идва ми доста мазен последния а ХК ми изсушава като я слагам и мисля че кожата ще го дръпне по-добре после но не мога да се ориентирам още кое с кое да комбинираме

# 131
в кой дъглас? 🤩

Надявам се да не си останат само в този, който е в Мол Парадайз, София. Rolling Eyes

# 132
  • Wonderland
в кой дъглас? 🤩

Надявам се да не си останат само в този, който е в Мол Парадайз, София. Rolling Eyes

В момента са само там...

Ясно ми е, че са ексклузивни, има такси, мита а-у, но цена от 58 лв. за Buffet, която е двойна на тази в Beauty Bay, може силно да ме демотивира да го търся по българските магазини.

# 133
  • Wonderland
Момичета, как са цените в Дъглас? Адекватно ли са превалутирани или пак са се опитали да шмекереят?

Зависи какво разбираш под адекватно превалутирани, хаха.. серуми между 10,60 и 29,60 и Buffet за 57,80 лв. Без коментар. Rolling Eyes

# 134
Обикновеният Бюфет? Или този с медните пептиди?

Общи условия

Активация на акаунт