The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 457
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Wonderland
Rapunzzell, това е Бъфета с медните пептиди мисля.
В сайта на DEciem e 28.9 EUR, което умножено по фиксинг е 56,52.

Момичета, гледайте внимателно Simple Smile
Има два бъфета, този с медните пептиди е с 28 Евро цена в сайта на deciem, абсолютно нормално ми се вижда да е 57-8 лв тук. Другият Бъфет, първият, по-базовият, е 15 Евро в сайта на Десием. Simple Smile

Ако стаеа въпрос за бъфет с медни пептиди, той струва 28.90 евро. За толкова го купих и от тукашен Дъглас.

Момичета... разбрах.. извинявам се за явно големия пропуск Grinning

# 151
Здравейте! Ще правя първата си поръчка и имам два въпроса. Доколкото разбрах пратките идват със Спиди. Ако е така може ли да се поръчва до офис? И втория въпрос - сайтът е ситуиран в Англия, нали? Питам заради митниците, но ако е от там не е необходимо съобразяване на сумата.

# 152
Deciem изпращат с DPD, в България идват със Спиди, Рапидо и още нещо друго, което е под шапката на Спиди. Вероятно няма да е проблем да се даде адрес на офис.
За сега няма митници, след Брекзит или ще има споразумение, или ще започнат да изпращат от друга страна в ЕС.

# 153
От Англия идват поръчките и няма митници.

# 154
Доколкото разбрах пратките идват със Спиди. Ако е така може ли да се поръчва до офис?

Не съм открила начин да поръчвам до офис, но когато пратката е на етап в България преди доставка, получаваш смс, който позволява да я пренасочиш от адрес към офис.

# 155
  • гр.Видин
Аз за адрес пиша адреса на офис. Няма никакви проблеми.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 16:48 от R_penkova

# 156
Аз бях написала моя адрес,но както казаха 1 ден преди доставката ми пратиха смс и я пренасочих към офис-много е лесно и нищо допълнително не ти струва.

# 157
Здравейте момичета.
След дълго четене и информиране, реших и аз да пробвам Argilerine 10% и Matrixyl 10%+HA.. 
Ще се радвам,ако ми споделите дали има някакви тънкости при използването, за максимален ефект?
Имам дермаролер за домашно ползване,  и си мисля да се минавам с игличките... и така да нанасям.. Дали е уместно...

# 158
Каква е цената на ниацинамида в дъглас?

# 159
Здравейте за вечер ползвам HA+B5 и Granactive retinoid in squalane 2%. Обаче след първите няколко пъти започна да ми става кир ефект а ако ползвам ретиноида без хиалурона ми е твърде мазно.
И сега се чудя как да го употребя мислех за зимата като ми е по суха кожата но трайността му е 6м. Някакви идеи как да го употребя?
Може ли да се маже по петите например че са ми доста сухи краката независимо какво мажа. Сигурно е откачено малко такова приложение но не ми се хвърля.

# 160
Здравейте!
Моля за мнение за Hylamide Subq Eyes?!
Благодаря на отзовалите се Flowers Hibiscus

# 161
Преди няколко години поръчвах серума за очи и лице. Нямам спомен да останах впечатлена.

# 162
  • софия
Момичета при мен отоците под очите и клепачите продължиха докато не спрях всички продукти на ТО.Странното е че ти ползвах повече от 5 месеца и тогава започнаха проблемите.Единствено EUK ще оставя ,другото изхвърлям.
Исках да пробвам още продукти но сега ме е страх

# 163
Здравейте!
Благодаря на отзовалите се Flowers Hibiscus

Преди година го ползвах с надеждата че ще намали подпухването под очите. Не ми помогна никак. Всяка сутрин се събуждах с още по-подпухнали и раздразнени очи. За раздразнението и чувството, че някой ми е хвърлил пясък в очите - получава ми се при ползването на всеки околоочен серум, та дори и при ползването на нощен крем или каквото и друго мазило, което си сложа на лицето за през нощта.
Та накратко - не препоръчвам Hylamide Subq Eyes.

# 164
Deciem са пуснали по-големи бутилчЕта ниацин, ХК, бюфет - по 60 мл.

Общи условия

Активация на акаунт