The Ordinarу + DECIEM (Тема № 3)

• 49 463
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Check Please, и за мен ще е от полза  да споделиш твоя режим с продуктите на ТО. Благодаря!

# 181
Здравейте, надявам се, че пиша в точната тема и че ще можете да ме посъветвате. Търся нещо за борба с белезите от акне. Моите белези са по-точно тъмни петна. Прикачвам снимка: http://prikachi.com/images.php?images/456/9611456n.jpg Кой от серумите на The ordinary е подходящ за ежедневна грижа? За съжаление съм като в небрано лозе, защото досега не съм ползвала подобна грижа. От това, което прочетох се спрях на The ordinary AHA 30%+ BHA 2% peeling solution serum. Заинтригува ме също The ordinary Alpha Arbutin 2%+ HA serum. Ще се радвам да чуя вашия опит с този проблем.

# 182
Здравейте, надявам се, че пиша в точната тема и че ще можете да ме посъветвате. Търся нещо за борба с белезите от акне. Моите белези са по-точно тъмни петна. Прикачвам снимка: http://prikachi.com/images.php?images/456/9611456n.jpg Кой от серумите на The ordinary е подходящ за ежедневна грижа? За съжаление съм като в небрано лозе, защото досега не съм ползвала подобна грижа. От това, което прочетох се спрях на The ordinary AHA 30%+ BHA 2% peeling solution serum. Заинтригува ме също The ordinary Alpha Arbutin 2%+ HA serum. Ще се радвам да чуя вашия опит с този проблем.

Здравей! Имам подобни петна, не съм специалист в борбата им, тук има много по-запознати дами, но аз използвам Granactive Retinoid 2% - https://theordinary.com/product/rdn-granactive-retinoid-2pct-in-squalane-30ml и определено имам значително подобравяне. Използвам и още някои продукти, които не са от Deciem, но техни аналози са налични и тук. Това са Ниацинамид и Витамин Ц на прах. Изисква време, а и сега сезонът е такъв, че всяко ново петно може лесно да потъмнее от слънцето, затова слънцезащитата е задължителна.

А аз искам да питам често ли има продукти, които са out of stock? Искам да си купя Granactive Retinoid 5%, но не е наличен. Някой да го е купувал скоро и има ли някакви примерни срокове на зареждане на липсващите продукти?

# 183
Здравейте, дами. Отдавна събирам отзиви за the ordinary. Записвам се в темата, за да мога на есен да мога да почна и аз техни продукти. Лятото не смея.

# 184
До този момент не бях ползвала козметични продукти, които да ме впечатлят толкова много, колкото продуктите на the Ordinary. Heart
Бях супер доволна и щастлива от резултатите,  докато не прекалих с киселините, но аз сама съм си виновна за това.
Ще чета с интерес темата и ще продължавам да тествам продуктите им.

# 185
Много съм доволна от NMF + HA засега, добре хидратира и не омазнява.

# 186
Здравейте, надявам се, че пиша в точната тема и че ще можете да ме посъветвате.

Азелаиновата киселина мисля, че помага при такива проблеми /в случая Azelaic Acid Suspension 10%/. Пилинг серумът мисля, че е по-скоро за ежеседмична грижа. Аз го ползвам на 2 седмици.

# 187
Добре, има ли някой който ползва ТО за суха кожа и какво?

Аз съм с много суха кожа и ползвам почти само ТО вече три години. Ако искаш ще пиша по-подробно или на ЛС, но сега съм в една гора. 😂

И аз ще чакам отговор за сухата кожа Simple Smile

# 188
Момичета, докато съм на море, да преустановя ли ползването на AHA 30% + BHA 2%  и Alpha Lipoic Acid 5%? Ще ползвам силна защита естествено, но все пак ...Т.е. да знам дали да ги мъкна и тях?

# 189
Момичета, докато съм на море, да преустановя ли ползването на AHA 30% + BHA 2%  и Alpha Lipoic Acid 5%? Ще ползвам силна защита естествено, но все пак ...Т.е. да знам дали да ги мъкна и тях?
По добре недей.
Аз на твое място бих използвала най много тоник, който съдържа киселина и не бих използвала продукти от типа на AHA30% + ВНА 2%
След като се върнеш от морето ще имаш достатъчно време да си правиш пилинг.

# 190
Не ги носи въобще. При директно излагане на слънце не се използват никакви киселини, вк. и тоници. Съветват да се спрат 10 дни преди излагане на слънце.

# 191
  • Седмото небе
Здравейте,
Имам от размяна с мила съфорумка тези продукти:

Имам нужда от съвет кое, кога и как бих могла да ползвам. Кофеина за около очите ми е ясен, “В” олиото по няколко капки вечер да кажем. Обаче за другите 3 се чудя... Тоника с киселини явно ще остане за към септември и за нощно ползване (но върху него какво бих могла да нанасям от наличните ми неща?)
Както и дали сега в този сезон бих могла сутрин ползвам сутрин Euk134 или АА+В5?
Благодаря предварително, ако някой отдели от времето си и реши да ми помогне с моите чуденки!

# 192
Тоникът вечер 10-15 капки на тампон и стои половин час, после можеш да слагаш всичко друго. С тоника първоначално внимателно. Аз не го ползвам всеки ден, много ми пресушава и нямам никаква нужда, но има хора, които нанасят всяка вечер. Сериозна слънцезащита, защото иначе особено ако си склонна може да станеш на петна. От Кофеина чудеса не очаквай. Торби, сенки не прибира.
Аз нямам и го ползвам само за стягане, но приятелките ми с проблеми са силно разочаровани.
Другите продукти не съм пробвала и не мога да пиша за тях, обаче те съветвам да четеш много и да видиш точно кое с кое как се комбинира. Без четене не става.

# 193
На мен кофеинът ми върши чудесна работа, а приятелката ми се кълне, че й махнал торбичките, които всъщност и аз помня. При мен също влияе добре на торбичките, но не и на сенките. Мисля и че изглажда кожата на очите, но това може да е и от други продукти.
Между другото, последният кофеин който поръчах е с различна, по-гъста консистенция.

# 194
И аз виждам разлика с кофеина особенно вечер ако сложа сутрин не съм много подпухнала иначе си е доста

Общи условия

Активация на акаунт