Hercai/Вятърничав по ATV Тема 3

• 60 047
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
- Миран никогда не узнает о том,что он сын Хазара Шадоглу! Узнает об этом только тогда, когда уничтожит всю свою семью.
Тогда скажут:
«Семейство Шадоглу уничтожил сам Шадоглу!»
© Азизе Асланбей 💥

# 526
За първи път гледам такава гадост като бабата, брат и сестра, ума не ми го побира.
Добре, че Рейян не щерка на Хазар, че инак би било извратено.

# 527
Но съдбата си знае работата. 27 годишната подготовка за отмъщение се отече в канала. Тая кадън грозно са я излъгали някога и  сега тя си връща на всички.

# 528
Тя на кого отмъщава:
- гледа внук си като син на слугиня;
- оженила е внучка си за сина на Хазар;
- ще ожени Елиф за другия син на врага си;
- ако се окаже, че Рейян е нейна внучка...
И ми е смешно, че Ярем пропусна баш наследника Фърат!

# 529
За първи път гледам такава гадост като бабата, брат и сестра, ума не ми го побира.
Добре, че Рейян не щерка на Хазар, че инак би било извратено.

Бабиерата е чела явно за Калигула и Цезарите Simple Smile

# 530
  • София
Вики, точно тва си помислих - язък, че Ярен изтърва Фърат...

Айде пак огън сцени с дувари ни чакат в следващия епизод...

Лекинка и от мен! Много приятно ми беше да гледам серията с вас!

# 531
Фрага огън!!!
Един по един ще й се противопоставят на бабиерата! Само така, мачкай народе!!!!!!!!!!!!!

# 532

Бабиерата е чела явно за Калигула и Цезарите Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy

# 533
Хайде, дъртата е наясно и с произхода на Реян.
Кой знае още колко неща ще извади от ръкава .
Голямата и малката змия в конака Асланбей вече се хванаха за гушите.

Благодаря и аз за компанията, беше ми приятно!
Лекичка!
smile3524 smile3524 smile3524

# 534
Май все пак знаят , че Рейян не е Шадоглу. Бабушкери изоставени. Май Насух е пренебррегнал Азизе в полза на Гюл ...

# 535
Бабата знае, че Рейян не е дъщеря на Хазар.
Есма й каза, че ако Миран разбере това, ще стане неин враг.

# 536
Май все пак знаят , че Рейян не е Шадоглу. Бабушкери изоставени. Май Насух е пренебррегнал Азизе в полза на Гюл ...

Той пък голям хубавец Насух, та ще се изтрепят за него.
Гюл е майка му, не е името на жена му

Много хубави сцени имаше в епизода, с превода ще са разбиващи.

Лека и от мен, момичета!

# 537
Дъртата мръсница ще си го получи. Първа ще се обърне срещу нея прислужницата, когато стане ясно, че Фърат е син на Султан. Елиф ще е втория пирон, защото според мен ще се влюби в Азат и ще избяга в конака Асланбей. Третия удар ще е когато Миран се разведе с Гюна. Интересно, щом използва по такъв начин Миран срещу семейството му, значи и него мрази. Защо тогава уж се страхува от това, което Султан може да разкаже за смъртта на майка му. Макар, че да търсиш в луд логика си е пълна загуба на време.
В серията имаше две великолепно великолепни сцени - срещата на Гюл Ханъм с Миран и спомена от срещата при дувара. По-романтично, интелигентно и иносказателно признание до сега не бях чела и виждала - Пази кутийката, в нея е скрито най-ценното за мен нещо ... !!!! Направо нямам думи! И очите им и погледите - на Ебру са прекраси като форма и цвят, на Акън цвета и остротата на погледа. Възхитена съм от майсторството, което показват! Браво!
Възхищаваме се на химията на Джан и Демет в Птичката, но те са и реално влюбени. А тия двамата тук играят и играят зверски превъзходно!

# 538
Много хубаво беше заснета сцената през свода с пристигането на Миран на село. Отвън свод,а вътре вратата квадратна... но той беше като италианска фреска. Красота! И думите му бяха хубави , ако си беше признал, че е женен...

# 539
И финала огън, и трея атеш, абеее яко са ми влезнали под кожата.
Лека дружки.

Общи условия

Активация на акаунт