Hercai/Вятърничав по ATV Тема 3

• 60 075
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
И аз така мисля,че Асланбей са виновни за смъртта на майка му

# 436
Все повече си мисля, че бабката знае, че Миран не й е внук и нарочно го е отгледала като такъв и го е превърнала в инструмент за тъпото си отмъщение. А истинския внук е Фърат, който е "скрила" като син на Есма. Тая е като луд с картичница, никой и нищо не може да я спре. И кой знае още колко грехове има.

# 437
Върна му го на люлката и го нарани, ама й е мъчно, че го е направила. Все това си спомня

# 438
  • Варна
Много ми е симпатичен Хазар и като образ и актьора. Знаех ,че е добър, даже е много добър и не може да направи нещо лошо.

Тинче Hands Plus1

Да - има нещо тъмно и самите Асланбееви са си замесени.

Дъгичке - точно като луд с картечница : )))) 

# 439
Накрая искам Насух и вещица да бъдат изоставени от всички. Да останат сами в конаците си, да няма кой да им даде чаша вода. Това заслужават след като дават само злоба, омраза и жестокост.

# 440
Старецът е отвартителен , НО тази бабичка е много по-зле от него , тя е и душевно болна , за това е по-опасна .

# 441
Старецът е отвартителен , НО тази бабичка е много по-зле от него , тя е и душевно болна , за това е по-опасна .

Така е, ама й той само пищови размахва. Все да трепе някой!

# 442
  • София

Така е, ама й той само пищови размахва. Все да трепе някой!
Ми той Миран същият, като се замисля...

# 443
Насух не казва истината на Хазар. Личи му, че е гузен.
Азизе също, как бързо се смени сурата й, като излезе Миран...

# 444
hahaha hahaha hahaha Ханифе султан сурвака лудата майка посред лято  Joy Joy няма 6, 5  Mr. Green
Ох бе....JoyJoyHug   Малко и е...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 445
Само аз ли чух в миналата серия, че Султан заплаши Азизе как ще каже на всички, че майката на Миран е била изнасилвана до смърт в конюшните на Асланбей?

# 446
Ако Миран като я питаше я беше гледал в очите щеше да забележи ,че нещо не е наред , но той - с гръб към нея , ама сериал да има .Мисля,че Султан знае много неща , майката на приятеля ( забравих му името ) му още повече ...

# 447
Само аз ли чух в миналата серия, че Султан заплаши Азизе как ще каже на всички, че майката на Миран е била изнасилвана до смърт в конюшните на Асланбей?

Да, каза го Султан

# 448
Да Султан я заплаши

# 449
Този тъжен Миран и тази музика направо ме разбиват

Общи условия

Активация на акаунт