Hercai/Вятърничав по ATV Тема 3

• 60 080
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
И баща му Джихан къв е мазен амааа  ooooh! ooooh! ooooh! бляк!  Sick Не го досрамя да окичи себе си с медали за чуждите заслуги.. Хвани единия блъсни другия в това семейство

# 466
Аз пък го разбирам Азат. Е ми влюбено момчето и то от години. Иска му се да е така, както той го чувства

Само с "иска му се", сълзи и сополи не става тая работа с любовта. Да си търси други мераци

# 467
Аз пък не мога да разбера, що за родители са. Синът им толкова страда, а те се радват и ще се целуват даже

# 468
Много, много му дойде на Миран. Мъката по Райян, съмненията които породи разговора му с Хазар и натиска, на които го подложи жестоката му баба. Как запази разсъдък...

# 469
  • София
Миран издъни тайната на бабката относно Елиф. Налетя на бой на Азат. Пък Азат любезно премълча, че Рейян е избягала...

# 470
Миран има нужда от някакво сътресение, за да излезе от призрачния святна измисленото отмъщение на баба си. Лека-полека ще почне започне да реди пъзела то, умно момче е.

Азат и Елиф да се вземат направо. Един за друг са, само дето Азизето ще й се накъдри косата, а на Насух мустака. Joy Joy Joy

# 471

Азат и Елиф да се вземат направо. Един за друг са, само дето Азизето ще й се накъдри косата, а на Насух мустака. Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Пък Азат любезно премълча, че Рейян е избягала...

Ама посестримата Елиф галиба ще оправи работата  newsm53

# 472
Елиф и Азат си поодхождат и външно , да се взимат направо , само дето дъртите ще се гътнат !

# 473
Елиф и Азат си поодхождат и външно , да се взимат направо , само дето дъртите ще се гътнат !
Де тоя късмет, Фили... hahaha hahaha hahaha

# 474
Де такъв късмет. Много проблеми ще се решат, ако това стане

# 475
Ох, много хубава серията, на педал я изкарахме до тук Heart Eyes

# 476
# 477
Ох, много хубава серията, на педал я изкарахме до тук Heart Eyes

а хубавото предстои  Heart Eyes Heart Eyes сега като се емнат младите селянджъри  Crazy Crazy

# 478
Дано Елиф разкаже на Миран за срещата на трите влъхви, та да разбере откъде му дойде кризата с Райян. В тази серия Ебру ми се струва още по- красива.

# 479
Гале , Миран да не отиде в селото ?  Аз се чудя тъпия Азат защо като разбра ,че Рейан е заминала с момичето не се сети да я търси там ...

Общи условия

Активация на акаунт