🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 83

• 28 279
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Ню Йорк
Много ми харесва идеята за "младоженеца - беглец"  Joy Joy Joy

Тази Поли става всеки епизод от гнусна, по-гнусна.  Sick Как и мина изобщо през главата да ходи да се зъби на майката, много е зле тая жена, ама много.  doh

Да се взимат Христо и Кая, че големи напъни, чак родилни мъки.

# 706
  • Разпиляна във въображението
Петърчо иска да "защитава". Вижда Поли една крехка, изоставена, жена. Така беше и със стажантката си, с Албена. Галя му е Виолета. Там не може да се справи. Дава на късо. Бързо му мина желанието да си връща жената. Двамата не могат да се излекуват взаимно. Той си тръгна отдавна от връзката им. Тя е печена и ще си отгледа децата.

# 707
Дали пък Пешето не е такъв, че кара и милите и обичливи жени да се побъркат и да се борят със зъби и нокти за него? Света вода ненапита...Галя се нагледа на палавите му заигравки и пусна нокти, за да го запази при себе си. Не беше такава преди. Обаче има хора, които са способни да провокират най-лошото в нас...

# 708
Съгласна съм с вас за Галя и също мисля,че трябва да ги разделят,за да се излекуват. Пешко си е коцкар,макар и вече на години 😁 и никога няма да се оправи. А Галя е млада и заслужава да е щастлива,което не виждам как ще стане с него.
Поли не ми е ок,не мога да я харесам някак. Добре играе,обаче си симпатизирам на Галчето. 😃

# 709
  • Берлин
Галя е млада и заслужава да е щастлива??? Щастието по възраст и заслуги ли идва? Не разбирам нито т.н.й любов към Петър,нито напъните й за сватба. За мен Захариев беше и си остана плужек. Имал е и добри моменти,но като цяло ми е лепкав и слузест. Совлек (в Родопите съм чувала така да наричат голите охлюви)

# 710
Ясно, Мазов го пазят за другата седмица явно Grinning

# 711
Ако ще разиграва пак същите циркове, по-добре да си го пазят дълго време.
Язък за Монев!

# 712
  • Берлин
Сигурна ли е датата на финала?

# 713
Пешо беше готин в миналия сезон, когато беше без Галя и се подвизаваше основно като лекар и колега. Беше мъдър и уравновесен. Сега си е стария плужек.

# 714
И особено като го тормозеше Илиева, идеше му да се гръмне Joy

От промото - Табаков ще лепне целувка на Поли Grinning

Според програмата на Нова финалът е на 23 май.

# 715
Коментарите тук са по-интересни от сериала Simple Smile

# 716

И Зорница ще го изревнува.

# 717
Докато не го видя, ще изпитвам известни съмнения, че е точно ревност. Когато един мъж те преследва дни наред и те моли да излезете и те увещава, че няма лоши намерения към теб и след това го виждаш, че се натиска междувременно с други жени, не е нужно да ревнуваш. Можеш просто да си направиш извода, че пичът много не струва.

# 718
Ами какво е тръгнала да му обяснява, че не се хваща на номера, който й върти с Поли. Подминавай го като пътен знак. Като цяло пичът не струва от първите му дни в болницата.

# 719
Майче, промото след епизода ли? Аз къде съм гледала, че не съм видяла такова нещо? ThinkingSmiley

Общи условия

Активация на акаунт