GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 412
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
E нейното беше, защото ще очаква да умира.

Инсайд гледахте ли? Интересен ли е?

# 346
Аз на Кит след пети сезон не му вярвам Joy
Докато не свърши сериала, актьорите говорят каквото са им казали...

# 347
  • София
Уф, така като гледам анкетата Давос и Джора са пътници.  Sick

Скрит текст:
Аз Мелисандра не я броя, защото не е в ЗХ, освен ако не се появи в епизод 3, ама нещо ме съмнява.
След епизод 2, според мен най-вероятно Бриен ще гушне букета. Давос и Джора също са пътници за съжаление. Ед ''скръбния'', Берик Дондарион, Подрик и Сив червей си заминават също. Може и Джендри особено ако е оплодил Аря. Wink Но не ми се иска и за него, симпатяга е.
За Хрътката не знам какво да мисля. Все се надявам на един последен сблъсък с ''брат си'' Wink
Въпросът е дали ще си замине някой топ главен герой?
В най-опасна ситуация е сякаш Джайм, който като нищо може да се жертва за Бран. Същото между другото може да се очаква и от Теон. Той нали се писа доброволец да го пази. Но все ми се струва, че ще има още сцени с него и Санса и като цяло с железнородните.

# 348
  • Варна
Уф, така като гледам анкетата Давос и Джора са пътници.  Sick
Е, това са си наши предположения, не е казано че ще стане така.
Скрит текст:
Бриен и Джендри според мен след епизод 2 са пътници. Изядоха си козунака преди Великден както се казва. Mr. GreenБриен изпълни желанието на живота си и сега остана да загине героично. Джендри може да е изпълнил също своята задача, да остави наследник на Баратеон /никой не очаква Джендри да управлява нали така?/.
Подрик, Ед Скръбния, Сив Червей, Берик също няма какво да дадат повече. Тормунд смятам, че ще видим със сини очи, ама  не ония с които се е родил..

За Хрътката и аз  не знам какво да мисля, не би трябвало да загине в 3 епизод, не получи специално внимание първите два епизода, така че все трябва да имало смисъл оцеляването му.

И така..ние си предполагаме ДиД разполагат.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 14:51 от Хексе

# 349
Берик като споменавате, все се чудя каква ще бъде ролята му, предвид разговора, който имаха предишния сезон с Джон, че Господаря на светлината има някакъв план за тях, след като ги връща. За Джон ясно, но би трябвало да видим и за Берик какво е писано. Така че не бързам аз да го отписвам.

# 350
Нямам много време за писане, обаче не се сдържах да си споделя "мъката":
Скрит текст:
Скъса ми се сърцето Давос като видя момиченцето, което дойде за храна. И той как се сепна, горкичкият... Много емоционален момент. Broken Heart

# 351
Той Берик каза, че е настъпило времето на червения бог, но дали са само приказки за запълване на времето или ще има някаква съществена роля?? Само сценаристите знаят.

# 352
Не разбирам защо отписвате персонажи, които ви се струват изчерпани. Неведнъж са умирали персонажи, на които им предстои много Simple Smile и това обръща играта Simple Smile На мен Дани ми се видя изчерпана още откакто излюпи драконите, ма на, седи си. Други, т които очаквах много- адиос Simple Smile
Умираха такива, на които им предстои много, докато сериалът следваше книгите. Откакто ги изпревари, стана холивудска продукция, която в голямата си част е предсказуема.
Скрит текст:
Последният епизод ми беше направо като компилация от миймове - Тормунд търси Бриен, Аря изплющя Джендри, Бриен стана рицар, бля бля бля... само не знам как не направиха любовен триъгълник между Тормунд, Бриен и Джейми. Абсолютно сбогуване по холивудски, както каза някой.
От тук нататък очаквам смърт на Бран, за да попречат на Нощния Крал да го вземе; нападение на Денерис срещу Джон, може би с помощта на Тирион, който се опитва да доказва вярност; голямо меле с второстепенни герои + някой по-главен, но изчерпан, да речем Джейми или Санса; разкритие, че Джендри е син на Церсей и е въпросното "мъртвородено"; бебе на Денерис+Джон ИЛИ Аря+Джендри, двете ще станат твърде cringy.

# 353
  • Варна
Той Берик каза, че е настъпило времето на червения бог, но дали са само приказки за запълване на времето или ще има някаква съществена роля?? Само сценаристите знаят.
Предвид това, че е мъртъв в книгите, едва ли чак толкова съществена.

# 354
  • addicted
От тук нататък очаквам
Скрит текст:
смърт на Бран, за да попречат на Нощния Крал да го вземе;

Хм, базирано на казаното от Бран в този епизод
Скрит текст:
КнН не иска да 'вземе' Бран, а точно да го убие, така че смърт по какъвто и да е начин е победа за него. Нали това обясниха - че Бран е живата памет, без него КнН постига целта си - забвение и безкрайна нощ.
Възможно е и грешно да съм разбрала.

# 355
Е то ако има как всички фен теории да визуализират Simple Smile Joy
От всички събрани там, никой ли не се вълнува какво иска НК? Защо аджеба е тръгнал на разходка? Айде да седнат Джон, с няколко велики мислители, ръце, жреци, и всякакви други налични,  и да го измъдрят Wink Направо ми е като в оня виц- Ми що се биеш, пий Joy

# 356
От тук нататък очаквам
Скрит текст:
смърт на Бран, за да попречат на Нощния Крал да го вземе;

Хм, базирано на казаното от Бран в този епизод
Скрит текст:
КнН не иска да 'вземе' Бран, а точно да го убие, така че смърт по какъвто и да е начин е победа за него. Нали това обясниха - че Бран е живата памет, без него КнН постига целта си - забвение и безкрайна нощ.
Възможно е и грешно да съм разбрала.
По-вероятно е аз грешно да съм разбрала, тъй като не успявам много да внимавам и често пропускам детайлите. Ще видим Simple Smile
На мен лично Бран ми е най-любимият и интересен герой от сериала, май обаче не съм виждала много негови фенове. Масово хората харесват Тирион или - неразбираемо за мен - Денерис.

# 357
  • Варна

От всички събрани там, никой ли не се вълнува какво иска НК? Защо аджеба е тръгнал на разходка? Айде да седнат Джон, с няколко велики мислители, ръце, жреци, и всякакви други налични,  и да го измъдрят
Би трябвало Бран да е наясно и да има план. Нали участва на всичките им съвети.
Скрит текст:
Не съм гледала още със субтитри, но нали Джайм пита Бран какво ще правят после като победят НК. И Бран каза нещо от рода на: Кой каза, че ще има после?

# 358
За мен е много интересен и доста плашещ Бран в книгите. Тук ролята му става все по-незначителна. Интересно, че няколко пъти повтори как вече не е Бран, но всички са си ок с това, не задълбават и не се вълнуват кой би могъл да е Бран, чии очи гледат чрез него
Или аз пропускам нещо?

# 359
  • България

Би трябвало Бран да е наясно и да има план. Нали участва на всичките им съвети.
Скрит текст:
Не съм гледала още със субтитри, но нали Джайм пита Бран какво ще правят после като победят НК. И Бран каза нещо от рода на: Кой каза, че ще има после?

Скрит текст:
Така каза и аз допуснах, че Джайм си "заминава". А може и двамата.
За мен е много интересен и доста плашещ Бран в книгите. Тук ролята му става все по-незначителна. Интересно, че няколко пъти повтори как вече не е Бран, но всички са си ок с това, не задълбават и не се вълнуват кой би могъл да е Бран, чии очи гледат чрез него
Или аз пропускам нещо?

Скрит текст:
Мисля че им каза кой е. Триоката врана. Май със Сам говореше.
Ние го знаем, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт