GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 401
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Това че КнН
Скрит текст:
идва за Бран  определено е нов момент.
Скрит текст:

Не е много нов.

това е една от най-яките сцени в този серила - изобщо дотук. Нареждам я в петицата на най-яки сцени, ако не и в четворката

(И като умря Джон  и се съживи в седми сезон - пак има една подобна сцена. Супер е яка.)

Във въпросната сцена горе по-скоро случайно мисля, че се срещнаха, за пръв път ни се казва ясно че КнН
Скрит текст:
е приел Бран  Триоката врана за архивраг

Bran
Скрит текст:
He will come for me.
Ей дори само за тази реплика си заслужаваше серията...Ех защо Емито не играе като него.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 16:36 от Джон Сняг

# 376
  • Русе
 Предната триока врана предавала ли е на някого знанията си или само си е гледала и запаметявала без, така да се каже приложение. Бран предава и така въздейства.
Скрит текст:
Освен това стигна сам до извода че нещата е трябвало да се случат и колкото и горчиви да са последствията ,водят до промяна и развитие. Каза на Джайм, че ако не беше го бутнал щеше да си остане същия. Това може да е обяснение че няма да се меси и варгва в миналото.

# 377
Отговорът е очевиден -
Скрит текст:
предната Триока врана предаде знанията си на Бран.

Ако Бран не се меси по никакъв начин, а само дава умни съвети, ще бъда жестоко разочарован.. Аз от него очаквам едва ли не да се превърне в аватар

# 378
Няма нужда старата триока врана да учи Бран на всичко, достатъчно беше да му покаже как да гледа в миналото.

# 379
  • Варна
 в
Предната триока врана предавала ли е на някого знанията си или само си е гледала и запаметявала без, така да се каже приложение. Бран предава и така въздейства.
Скрит текст:
Освен това стигна сам до извода че нещата е трябвало да се случат и колкото и горчиви да са последствията ,водят до промяна и развитие. Каза на Джайм, че ако не беше го бутнал щеше да си остане същия. Това може да е обяснение че няма да се меси и варгва в миналото.
В книжната тема си имаме теория, че Бран сам се е варгнал в Джайм и е бутнал сам себе си.

# 380
  • Варна
Няма нужда старата триока врана да учи Бран на всичко, достатъчно беше да му покаже как да гледа в миналото.
Бран може не само да вижда, но и да въздейства в миналото. Това е нещо която никоя триока врана не може.
Извинете за двойния пост, мислех, че редактирам. Embarassed

# 381
Естествено че сам се е бутнал.. Но това ни върща към въпроса кое е причинно - яйцето или кокошката. Все някой е научил БОБ (Брандън от бъдещето) на номерата му, за да може да се варгне в Джайм и да бутне малкия Брандън Старк.

П.С. Извинена си.Innocent

# 382
  • Русе
Не мисля, че сам се е бутнал. А че оценява възможностите, които това събитие е създало.

# 383
В книгите БОБ говореше с Джон във време, което бе настояще за Джон и минало за БОБ. Триоката врана може да влияе на времево-пространствения континиум. Вероятно затова е враг №1 на КнН,, който иска да "замрази" времето

П.С. Някой дава ли си сметка, че актьорът който играе Бран, играе далеч по-добре от Кит Харингтън. Значи не е до възрастта, нито до пола.

# 384
  • Варна
Само да вмъкна, че заглавието на еп.2 е "Рицаря на Седемте кралства."
Намигване към Бриен и евентуалния и прадядо Дънк.
А и песента за Джейни от Олд стоунс.. Cry

# 385
Бран към Джайм
Скрит текст:
Аз не съм вече Брандън  Старк

Като слушах песента за Джейни в първия миг ми се стори, че долявям далечни отгласи от I see fire на Ед Шийран - не като пеене, а по скоро като мелодия.

П.С. не искам да съм нахален, но дали някой не знае случайно някое торентче със субтитри. все пак друго си е на български.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 17:03 от Джон Сняг

# 386
Бран към Джайм
Скрит текст:

Като слушах песента за Джейни в първия миг ми се стори, че долявям далечни отгласи от I see fire на Ед Шийран - не като пеене, а по скоро като мелодия.

П.С. не искам да съм нахален, но дали някой не знае случайно някое торентче със субтитри. все пак друго си е на български.

Скрит текст:

# 387

Аз първа серия я гледах на kodfilmi.com. Обаче гледам, че там са свалени всички сезони на сериала не знам по каква причина. Проверих и на други места, но и по другите ми познати сайтове, където можеше да се гледа с бг субтитри, са свалени всички сезони.
Аз затова реших да не се мъча и си купих сезона в амазон. Налага се да чакам 1 ден повече

# 388
Нещо се обърках с Бран.
Скрит текст:
Значи КН иска да го убие, за да изтрие цялата памет на човечеството? После ще убие и останалите хора и ще настъпи Дългата нощ, под което какво разбираме- вечна зима и вечна нощ или буквално замръзване на времето?
А после какво ще прави КН? За какво му е Дългата нощ? Защо му е да трепе всичко живо? И ако всички човеци умрат, как ще прави нови бродници? Или вече няма да са му нужни?
Първоначално какво го е обърнало срещу  Чадата и хората? Искам отговор на тези въпроси, но май няма да ги получа от сериала.

# 389
Бран към Джайм
Скрит текст:

Препоръчвам ти да си изтеглиш HBO GO, даже сега има промоция и един месец е безплатно. Иначе е 6 лева. Напълно си заслужава парите. Аз гледам и на телевизора в къщи и на телефона.

Общи условия

Активация на акаунт