GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 411
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
  • България
Бран към Джайм
Скрит текст:
Аз не съм вече Брандън  Старк
П.С. не искам да съм нахален, но дали някой не знае случайно някое торентче със субтитри. все пак друго си е на български.
Както писах, има го в замунда. Вече и със субтитри.
Още в предишните сезони, Бран обясни че не е Бран, а Триоката врана.
Мийра Рийд беше попитала, дали няма да получи поне благодарност за помощта.
И после сама си отговори, че Бран е умрял в пещерата.
Триоката врана не отрече. И за мен е точно така.
Скрит текст:
Нещо, което вече няколко пъти се каза в сериала. Включително в последния сезон.

# 391
благодаря на всички.

# 392
Нещо се обърках с Бран.
Скрит текст:
Значи КН иска да го убие, за да изтрие цялата памет на човечеството? После ще убие и останалите хора и ще настъпи Дългата нощ, под което какво разбираме- вечна зима и вечна нощ или буквално замръзване на времето?
А после какво ще прави КН? За какво му е Дългата нощ? Защо му е да трепе всичко живо? И ако всички човеци умрат, как ще прави нови бродници? Или вече няма да са му нужни?
Първоначално какво го е обърнало срещу  Чадата и хората? Искам отговор на тези въпроси, но май няма да ги получа от сериала.

Есме,
Скрит текст:
На КнН не му е необходимо да прави нови и нови бродници. Той изпитав тази необходимост, само докато има с кого да воюва. Когато замрази всичко, просто ще стане господар на света, а времето ще спре, ще стане малко като в приказката за Ледената кралица, която омагьосала Кайл с Целувка й за него времет спряло. По-този начин КнН ще си отмъсти не тези които са го създали - Чадата- Те контролират пространствено -времевия континиум, а в някаква степен - и климата (могат да го променят чрез магията си, но тоав отнема много време, но пък на тях не им пука защото са дълговечни). Налагайки един-единствен сезо и прекъсвайки връзкщата на цикличното време КнН ще си отмъсти че са го създали такъв, след като в началото е бил нормален човек
има цяла серия как точно са създадени Другите. мисля че беше в пети или шести сезон, във всеки случай още е жив КГ (Бриндън ривърс)

П.С.- сега и аз се извинявам за двойния пост.

# 393
  • Варна
ДРугите са създадени от Чадата, като оръжие, което да използват срещу хората.
Възможно е, Другите да искат да унищожат Чадата и така да станат пак хора. Триоката врана е носителя на знанието на Чадата, с неговото убиство, може ДРугите да станат пак хора/или да си получат отмъщението.
Възможно е Триоката врана в тялото на Бран да използва хората да запази знанието на Чадата.

Т.е. Бран/триоката врана/ е този, който е виновен за всичката смърт и настъплението на Другите. Ако той умре, Другите може да се оттеглят/превърнат пак в хора. Thinking

# 394
Не мога да си представя пак да станат хора, че те не са ли и на по 1000 години.
Ако Д&Д направят нещо такова, ще ги призная. 😂😂
Според мен още в 3ти епизод ще се разправят с КН и сие. После ще гледаме битката за Трона.

# 395
ДРугите са създадени от Чадата, като оръжие, което да използват срещу хората.
Възможно е, Другите да искат да унищожат Чадата и така да станат пак хора. Триоката врана е носителя на знанието на Чадата, с неговото убиство, може ДРугите да станат пак хора/или да си получат отмъщението.
Възможно е Триоката врана в тялото на Бран да използва хората да запази знанието на Чадата.

Т.е. Бран/триоката врана/ е този, който е виновен за всичката смърт и настъплението на Другите. Ако той умре, Другите може да се оттеглят/превърнат пак в хора. Thinking
Пасва донякъде. Но не обяснява защо НК не закача Джон Сноу. Или аз поне не се сещам.

# 396
  • Варна
Не мога да си представя пак да станат хора, че те не са ли и на по 1000 години.
Ако Д&Д направят нещо такова, ще ги призная. 😂😂
Според мен още в 3ти епизод ще се разправят с КН и сие. После ще гледаме битката за Трона.
Защо да са на по 1000 години? Преди няколко сезона бяха бебета. Може би КнН е по стар, но за него като Друг очевидно врмето няма значение.

# 397
Че за какво му е Джон? Той е само човек.
Хексе вярно. Съвсем се оплетох. Само КН е на хиляда години.

# 398
Скрит текст:
Нещо ми се губят дотраките.

# 399
  • Варна
Скрит текст:
Нещо ми се губят дотраките.

Скрит текст:
Там са си. Някакъв хал се мярка на всички военни съвети, явно повече не е необходимо.

Хахах
https://video-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t42.4659-2/22260771_15488243 … b&oe=5CBE07FB

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 18:01 от Хексе

# 400
Скрит текст:
На мен не ми стигат. Неопетнени се мернаха тук там, но и дотраките и неопетнените уж са хиляди, а така ми изглеждат като да са шепа хора.

# 401
  • Варна
Скрит текст:
На мен не ми стигат. Неопетнени се мернаха тук там, но и дотраките и неопетнените уж са хиляди, а така ми изглеждат като да са шепа хора.
Скрит текст:
Доколкото схващам са на палатки извън стените на ЗХ. Вътре няма физически място.

# 402
Скрит текст:
В последната серия на миналия сезон нещо споменаха че ще им трябват 2 седмици да стигнат. В първата серия на този само неопетнените се видяха да идват в ЗХ и няколко от дотраките.

# 403
  • Варна
Скрит текст:
В последната серия на миналия сезон нещо споменаха че ще им трябват 2 седмици да стигнат. В първата серия на този само неопетнените се видяха да идват в ЗХ и няколко от дотраките.

Изтървала съм това.

# 404
Скрит текст:

Скрит текст:
Може и повече или на партиди, ако са мъкнали и обсидиана, от който правят брадвите и там другите убивателни средства.

Общи условия

Активация на акаунт