GoT 34 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Нищо не е вечно

• 18 319
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Аз да питам за протокола: Колко от вас видяха ДУХ от пъвия път и не се връщаха, за да погледнат в стил "Верно ли го изтървах?" ?

Това беше едно от нещата, които щях да пиша, а забравих. аз не го видях Дух изобщо. Щях да се връщам да го търся. Къде го показаха? Joy

# 511
не знаем доколко наистина има промяна и доколко ДиД не си измислят върху образа. за мен след Есос този Тирион не е истинският Тирион е подменен. Освен това няма логика да не е нихилист, в книгите след процеса върху него става още по-мрачен и още по-голям циник, тъй като всичките му близки хора и приятели са отрекоха от него, въпреки че на практика спаси града.

Варис като толкова много е идеалист във връза децата, защото си позволява да използва тъкмо деца за мръсната работа? за мен това пък е подигравка с децата. Това е обичта на сутеньора към курвите му, с извинение.

# 512
Ти явно си ок с край в стил LOST Simple Smile
За статуите е интересно, но нямам мнение. Може да е възможно видение  в бъдещето?
Просто до сега всеки , който харесам - умира. Затова и очаквам , неочакваното. Силно се надявам само Аря да оцелее , тя ми е любимката. И вълците и драконите и те , не виждах смисъл,  защо ги нямаха тези вълци, при положение, че са важна роля в самата история...

# 513
  • Чужбина
Аз харесвам финала на LOST!   newsm43 newsm43 newsm43

# 514
Дух го видях абсолютно веднага, дано има сцени с него по-нататък.
Аз си мисля, че Бран има вижънс за бъдещето, но само нещо като проблясъци, като картина, и толкова.

# 515
Аз харесвам финала на LOST!   newsm43 newsm43 newsm43
То ако избият всички на 3 епизод, няма да има какво да покагат до 6 - ти !

# 516
  • Варна
И какво от това, имало е и други зими и нощи, не всички имат достъп до Цитаделата, до триоката врана пък ептен, и са си живяли съвсем ок. Нима Церсей, Дани или да кажем Джендри или диваците са имали достъп до тях и преди, но са си живяли. Единствено децата на Старк бяха малки и не бяха виждали истинска зима, всички останали са преживявали зима, нощ и преди. Изобщо концепцията съвсем изчезна. И огъня, и безликите, и желязната банка..всичко са детайли, за които някак си...няма време??? Ми то тия детайли го правеха интересното
Защо ще изчезнат хората, ако изчезна цитаделата или враната- за мен не ясно. Сам може и да се тръшне, ако изгори цитаделата, но да кажем, Хрътката- едва ли Simple Smile

Ама... и здрав, и добре охраняван Вал са си имали, който не само като една огромна стена ги е спирал, но и магия има вплетена някаква в него, зради която именно Бенджен не можеше да премине на юг от Вала, не е пускал мъртвите и при опит да преминат са били унищожавани чрез тази магия. Също както всичкото нападащо мъртво множество се пръсна на прах на входа на онази пещера, в която Бран, Мийра, братчето и Джоейн ли беше също с тях, в която се спасиха. Не можеха да влезнат зомбитата през отвора на тази пещера. Сега обаче е друго вече. Пробойна има във Вала, дракон имат, армия увеличиха за нула време... и просто тръгват всичките вкупом мисията си да изпълняват. И имат огромно предимство. Сега е техния момент така да го кажем. Всички живи хора да избият, всеки спомен да заличат, всяко доказателство за съществуването на това или онова да унищожат. Образно с един замах да избутат на пода всичко от масата и да си наредят техните си фигурки.

# 517
Забравих да пиша за Варис. И според мен е идеалист, просто както всичко в сериала и в живота - всичко е пречупено през неговите разбирания за добро, лошо и неговите си идеали...

# 518
Аз харесвам финала на LOST, но за LOST. Освен това там той беше...логичен, подготвян бая време, с доста подсказки. Тук ще е нелогичен. Поне за мен
Друго, което ми е смешно, е че всички сега бранят...Бран Simple Smile Не триоката врана. Макар да приемат виденията му, някак си си го пазят и слушат, защото е Бран. Много им пука за враната... Joy
Ок, Бран защо не изплете нови магии, като има толкова знания? Защо не пратиха Сам да търси такива магии в цитаделата? Защо пък да е пречистване всички да умрат и да се бият физически, за да опазят враната? С какво помага на хората триоката врана да седи хилядолетия в една защитена с магии пещера? С какво им помага това знание?

# 519
Ох, кажете на непросветените какъв е бил финала на LOST, че аз го изтърпях само до средата на Сезон 1 Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes Често го споменавате тук, та да съм в час Simple Smile

# 520
Ох, кажете на непросветените какъв е бил финала на LOST, че аз го изтърпях само до средата на Сезон 1 Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes Често го споменавате тук, та да съм в час Simple Smile
Разочароващ Grin  Sad

# 521
  • Чужбина
За 50% от феновете гаден, за другите 50% - супер!

Но всъщност е супер, защото до ден днешен се говори за него. Запомнящ се финал!

# 522
  • Вестерос
Дух го видях абсолютно веднага, дано има сцени с него по-нататък.
Аз си мисля, че Бран има вижънс за бъдещето, но само нещо като проблясъци, като картина, и толкова.
И аз и за двете. И си мълчи нарочно.

# 523
Хепи, магията я правеха чедата, не враната. Той е просто приемник. Не пазят Бран, а го използват за примамка, Джон каза че за да оцелеят трябва да убият КН. Сам го пратиха да търси знание, не магии. Сам намери каквото им трябваше - информация за драконовото стъкло.
Под пречистване не казвам че всички ще умрат. Самата битка с немъртвите ще ги пречисти, ако щеш доста отрезвяващо ще им дойде срещата с нещо което убива просто за да убива, без друга цел, без бъдеще след това. Освен това оцелелите ще са изгубили свои другари, свои любими. Това доста ще им смени погледа върху света.

# 524
За 50% от феновете гаден, за другите 50% - супер!
Но всъщност е супер, защото до ден днешен се говори за него. Запомнящ се финал!

Е хубаво де, кажете какъв е.

Общи условия

Активация на акаунт