МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 46 тема

• 43 931
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Дами препоръчайте ми олио за сваляне на грим. В Дъглас ми отсипаха от едно на Ланком, но не мога да си спомня как се казва, за да онагледя със снимка. Мирише на бонбони и има консистенция на храчка. Слага се на суха или влажна кожа, втрива се и се отмива с вода. Хубаво е, но не сваля грима на 100%, а аз съм мързелива и търся нещо, отговарящо на моята ленива душа.
Clinique Take the day off balm
или една малко по-тежка артилерия, но бестселър- Emma Hardie moringa cleansing balm

# 481
  • Пловдив
Аз от Emma Hardie moringa cleansing balm не бях доволна,заради силния аромат. Чак ми ставаше лошо.

Използвам олиото на DHC. Сваля всичко по лицето. Не съм го пробвала за спирала,не знам, дали може да се ползва върху очи.

# 482
Още един глас за Clinique Take the day off balm, на мен лично ми допада повече от Emma Hardie и от кьм мьрзеливост и за сваляне на грим

# 483
Не е от Сефорските марки, а по-достъпно, но аз харесвам The Body shop Camomile cleansing butter.

# 484
Благодаря! Той с тампон ли се използва, или директно с ръце?
Прочетох. ЩЕ пробвам, благодаря!

# 485
Не съм открила по добро от това на Диор. Сваля всичко.

# 486
  • София
Take the day off е с "твърда" консистенция, не олио. За олио в Сефора Dior. От другите Bodyshop и Loccitane са също хубави, но много зависи от грима дали ще го свали идеално.
Щом се търси мързелив вариант олио е по-добре от почистващ балсам.

# 487
Може ли да споделиш кое точно? Аз точно към Диор се бях насочила, бях чела в някакъв блог за него, но консултантката ми каза, че това на Ланком било по-добро.

# 488
  • Canada
Лято, от олиото на Boscia съм супер доволна аз, сваля ми всичко. Уточнявам, че спиралата предпочитам да я махна предварително с друг продукт.

# 489
  • София
Аз от Emma Hardie moringa cleansing balm не бях доволна,заради силния аромат. Чак ми ставаше лошо.

Използвам олиото на DHC. Сваля всичко по лицето. Не съм го пробвала за спирала,не знам, дали може да се ползва върху очи.

DHC е единственият продукт, който сваля спиралата Пъмп енд волюм на Диор. Не люти въобще.

# 490
Дами препоръчайте ми олио за сваляне на грим. В Дъглас ми отсипаха от едно на Ланком, но не мога да си спомня как се казва, за да онагледя със снимка. Мирише на бонбони и има консистенция на храчка. Слага се на суха или влажна кожа, втрива се и се отмива с вода. Хубаво е, но не сваля грима на 100%, а аз съм мързелива и търся нещо, отговарящо на моята ленива душа.
Аз ти препоръчвам олиото на Диор-сваля всичко, много е икономично, дискретен аромат. Много по-добро от олиото на Шанел за сравнение.

# 491
Може ли да споделиш кое точно? Аз точно към Диор се бях насочила, бях чела в някакъв блог за него, но консултантката ми каза, че това на Ланком било по-добро.
То е само едно. Страшно добър продукт. Всичко сваля вк. и спирала не махам, а понякога се гримирам с наистина много грим, за специални случаи.

# 492
Убеди ме, Денси. Ще ида за отливка и вероятно ще е то.

# 493
Да, пробвай го, с пробичка. Имала съм и това на Ланком, Диорското е по-хубаво.

# 494
  • Варна
Всички говорите за Oil to milk на Диор, нали? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт