Клиники в Истанбул - тема 8

• 73 191
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,
Знаете ли как стои въпроса с интернета в Истанбул. Има ли около болницата офиси на Vodafone, четох че имат туристически пакет с 20GB интернет и 750 минути за 30 дни.

За коя болница?

# 316
Моля да ми препоръчате доктор в Мемориал . На 33 години съм с АМХ 0,22 И фсх 58. Нямам менструация от 3 месеца . Всички симптоми на менопауза. Дали изобщо има смисъл ?

# 317
Моля да ми препоръчате доктор в Мемориал . На 33 години съм с АМХ 0,22 И фсх 58. Нямам менструация от 3 месеца . Всички симптоми на менопауза. Дали изобщо има смисъл ?
На първата консултация винаги присъства и професорката.Обадете се и си запишете час,с тайова фсх няма да започнат процедура,най-вероятно ще изпишат медикамент на първо време.А антрални фоликули имате ли???Защото ако нямате ....не знам какво може да се направи.Искайте по-скоро час,обадете се и им обяснете

# 318
Писах на Нериман( Мемориал),
изпратих й изследванията си.
Взех номера й от началото на тази тема. Форума е уникално нещо, толкова полезна информация. Ще ми се да бях се регистрирала по-отрано. Страшно съм изплашена и не знам откъде да започна и въобще има ли смисъл с тези стойности на хормоните.

# 319
Имаш ли фоликули? Откога ти е това фсх, щом нямаш цикъл, а се пуска в началото на цикъл? Ако е от последния ти цикъл, тогава ходила ли си на ехограф, видяха ли антрални? Еднократно ли е изследван фсх?

# 320
Здравейте искам да попитам момичета има ли с АМХ - анти Молеров хормон 0,71 и забременели? Понеже моят резерв е толкова и се чуда дали изобщо да правя опит. И има ли момичета с по нисък, много съм объркана и притеснена.

# 321
Имаш ли фоликули? Откога ти е това фсх, щом нямаш цикъл, а се пуска в началото на цикъл? Ако е от последния ти цикъл, тогава ходила ли си на ехограф, видяха ли антрални? Еднократно ли е изследван фсх?

Цикъл нямам три месеца вече. Еднократно е изследван. Ходих на ехограф преди две седмици. Казаха ми само, че матка и яйчници са чисти и всичко изглежда нормално . Обаче хормоните не са. И АМХ е 0,22.

# 322
Здравейте искам да попитам момичета има ли с АМХ - анти Молеров хормон 0,71 и забременели? Понеже моят резерв е толкова и се чуда дали изобщо да правя опит. И има ли момичета с по нисък, много съм объркана и притеснена.

Моето АМХ беше около 0,315 преди инвитрото. Бременна съм в 4-ти месец.

# 323

Цикъл нямам три месеца вече. Еднократно е изследван. Ходих на ехограф преди две седмици. Казаха ми само, че матка и яйчници са чисти и всичко изглежда нормално . Обаче хормоните не са. И АМХ е 0,22.
Еднократно, но в кой ден на цикъла? Видяха ли фоликули ма ехото?

# 324
Здравейте. Нериман спря да ми отговаря от миналата сряда, а чакам да ми каже час за първоначален преглед. Явно изпуснахме този месец, но бихте ли ме посъветвали дали да я изчакам още ден или да звъня директно в клиниката?

# 325
Звънни в клиниката

# 326
Писах на телефона на клиниката, че все пак разговорите до Турция са приятно скъпи. Няма ли някой там или да ме посъветвате как да си запазя час там - Мемориал...и на имейли и на вайбър не ми отговарят Sad

# 327
Обадете се на Турмед, при нас те организираха всичко
Осъществих връзка директно с болницата, даже две дами ми сд обадиха Simple Smile)) засега докато мога сама ще се въздържа от Турмед. Благодаря ви и от другия месец се включвам с активните въпроси и мнения Wink

# 328
Писах на телефона на клиниката, че все пак разговорите до Турция са приятно скъпи. Няма ли някой там или да ме посъветвате как да си запазя час там - Мемориал...и на имейли и на вайбър не ми отговарят Sad

Пробвайте с WhatsApp.

# 329
Здравейте с доза нови въпроси. При първоначално преглед в Мемориал първо за спермограма ли да отиваме директно или първо си чакаме прегледа и след това спермограмата.
И най- сложният въпрос - препоръчайте лекари, които ви следят тук - гинеколог и Пловдивски еквивалент на Сигридов ако има, просто добри специалисти в Пловдив, които няма да имат негативно отношение, че инвитрото е в Турция

Общи условия

Активация на акаунт