Клиники в Истанбул - тема 8

• 73 126
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
https://bahceci.com/bg/uslugi/kakvo-e-prp/

отворете този линк за да придобиете представа какво  е ПРП и за кого е Simple Smile

# 421
Добре сега за Турция - бях на преглед в Мемориал.
Организацията на Турмед, беше добра, отношението в болницата също на високо ниво.
Преводачката ни не ставаше, и нещата се изгубваха в буквалния и превод, а не с подходящата терминология. Обстоен преглед 1ч 20мин.
Прегледа ме и проф.Кехраман - говори общи приказки, никакви конкретни мерки и как може да се постигне бременност. Стандартните неща при ин витро и че задължително правят ПИД.
Аз съм на 40г и АМХ 0,33.
Сега мисля да посетя и проф. Търаш - Аджибадем Маслак Истанбул, да чуя и неговото становище.
И да продължа да се надявам да се случи чудо и да имаме дете - 1 дете.
Не бях техен пациент, но също мисля, че ПИД при 40 г. и АМХ 0,33 е задължително. От личен опит.

# 422
Организацията на Турмед, беше добра, отношението в болницата също на високо ниво.
Преводачката ни не ставаше, и нещата се изгубваха в буквалния и превод, а не с подходящата терминология. Обстоен преглед 1ч 20мин.
Прегледа ме и проф.Кехраман - говори общи приказки, никакви конкретни мерки и как може да се постигне бременност. Стандартните неща при ин витро и че задължително правят ПИД.
Сега мисля да посетя и проф. Търаш - Аджибадем Маслак Истанбул, да чуя и неговото становище.
Не бях техен пациент, но също мисля, че ПИД при 40 г. и АМХ 0,33 е задължително. От личен опит.
Здравейте, горе долу и при мен протече по същия начин прегледа, но също казаха ПИД въпреки 31 год, АМХ 5.0 и без МФ. Аз съм само с една недобре работеща тръба.

# 423
Здравейте, горе долу и при мен протече по същия начин прегледа, но също казаха ПИД въпреки 31 год, АМХ 5.0 и без МФ. Аз съм само с една недобре работеща тръба.
Здравейте, аз имам ест. бременост на 30 г с малоформация  , имах 4 ин витро процедури и 2 ЗЕТ в БГ - от едната бременост се стигна до аборт заради спрял ембрион , оказа се тризомия (бях на 32 г)  и 2 опита бяха с ПИД - имах една биохимична бременост. За това със сигурност избрах в Мемориал да правя ПИД - сега съм на 37 г. От стимулацията - 8 яйцеклетки , до 5 ден останах 2 и изчакаха една до 6-ти ден . От трите имам 1 ембрион качество 6AB и два с малоформации , от които единият с 4 проблема . За по-млади жени , може да се рискува без ПИД  ,но с възрастта броя на некачествени яйцеклетки се увеличава .

# 424
  • Пловдив
,

Здравейте, аз имам ест. бременост на 30 г с малоформация  , имах 4 ин витро процедури и 2 ЗЕТ в БГ - от едната бременост се стигна до аборт заради спрял ембрион , оказа се тризомия (бях на 32 г)  и 2 опита бяха с ПИД - имах една биохимична бременост. За това със сигурност избрах в Мемориал да правя ПИД - сега съм на 37 г. От стимулацията - 8 яйцеклетки , до 5 ден останах 2 и изчакаха една до 6-ти ден . От трите имам 1 ембрион качество 6AB и два с малоформации , от които единият с 4 проблема . За по-млади жени , може да се рискува без ПИД  ,но с възрастта броя на некачествени яйцеклетки се увеличава .
Аз незнам света на къде върви ?
Жени на по 30г. с изчерпан резерв , малформации, пременопаузи , как ще я караме Sad

# 425
,

Здравейте, аз имам ест. бременост на 30 г с малоформация  , имах 4 ин витро процедури и 2 ЗЕТ в БГ - от едната бременост се стигна до аборт заради спрял ембрион , оказа се тризомия (бях на 32 г)  и 2 опита бяха с ПИД - имах една биохимична бременост. За това със сигурност избрах в Мемориал да правя ПИД - сега съм на 37 г. От стимулацията - 8 яйцеклетки , до 5 ден останах 2 и изчакаха една до 6-ти ден . От трите имам 1 ембрион качество 6AB и два с малоформации , от които единият с 4 проблема . За по-млади жени , може да се рискува без ПИД  ,но с възрастта броя на некачествени яйцеклетки се увеличава .
Аз много не можах да разбера. Ембрионът, който се е оказал с тризомия е бил с ПИД?

# 426
Аз много не можах да разбера. Ембрионът, който се е оказал с тризомия е бил с ПИД?
[/quote]

Не - първото ми успешно инвитро без ПИД - беше с тризомия (спрял развитие ембрион) и се наложи кюртаж в 9 седмица . Разбрах , че е с аномалии , защото платих да се изследва , иначе щеше да е в графа - така се е случило . След това имах 2 опита в БГ с ПИД все неуспешни - единият беше с пол . тест и кървене след седмица.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 20:05 от sanssa

# 427

Не - първото ми успешно инвитро без ПИД - беше с тризомия и се наложи кюртаж в 9 седмица . Разбрах , че е с аномалии , защото платих да се изследва , иначе щеше да е в графа - така се е случило . След това имах 2 опита в БГ с ПИД все неуспешни - единият беше с пол . тест и кървене след седмица.
[/quote]
Тези след ПИД бяха без дефекти,и пак няма бременност,така ли?!

# 428

Не - първото ми успешно инвитро без ПИД - беше с тризомия и се наложи кюртаж в 9 седмица . Разбрах , че е с аномалии , защото платих да се изследва , иначе щеше да е в графа - така се е случило . След това имах 2 опита в БГ с ПИД все неуспешни - единият беше с пол . тест и кървене след седмица.
[/quote]
В България - нямаше бременост (бях в Надежда)
От Мемориал съм с пол. тест и не смея още да говоря .. Въпреки моите съмнения , въпреки понякога не добрата комуникация с кординаторките (но ако им звъните по настойчиво отговарят) ,въпреки че ми се струваха бързи прегледите - важен е резултата . Аз бях там за проследяване на естествен цикъл  и овулацията ми доста закъсня и имах 7 прегледа докато уточнят деня на трансфера . Надявам се по натам да мога да се похваля повече .
Всъщност , когато тече някаква процедура комуникацията с кориднаторките е добра , но понякога  съм влизала без тях на преглед - говорим си с лекаря и сестрата на английски . А лекарите винаги са отговаряли , ако има някакви въпроси .

# 429

В България - нямаше бременост (бях в Надежда)
От Мемориал съм с пол. тест и не смея още да говоря .. Въпреки моите съмнения , въпреки понякога не добрата комуникация с кординаторките (но ако им звъните по настойчиво отговарят) ,въпреки че ми се струваха бързи прегледите - важен е резултата . Аз бях там за проследяване на естествен цикъл  и овулацията ми доста закъсня и имах 7 прегледа докато уточнят деня на трансфера . Надявам се по натам да мога да се похваля повече .
Всъщност , когато тече някаква процедура комуникацията с кориднаторките е добра , но понякога  съм влизала без тях на преглед - говорим си с лекаря и сестрата на английски . А лекарите винаги са отговаряли , ако има някакви въпроси .
[/quote]
Много, много и силно ти стискам палци. Всичко ще бъде наред този път!

# 430
Здравейте,момичета!В сериозен казус съм и ако някоя от вас е минала по същият път ще я помоля да ми отговори!Дилемата ми е,че имам ембрионче с мозайка 30% и не зная какво да правя.Минах една процесура извадиха 5я. от които изпратих три ембриона за генетични,два не стават ,единя е с съответния мозайцизъм.От клиниката ме посъветваха да направя още една процесура и ако не стигнем до здрав ще върнат този.Да обаче направих още една процедура и от 6я се оплодиха само 3,от тях спряха 2 развитие ,на 5ти ден едното ембрионче беше забавило развитие и ме извикаха за свеж трансфер.Съответно няма имплантация.Сега съм в страшна дилема!!!Бях решила,да направя трансфер на този с мозайката,защото просто нямам сили вече и вече се смазвам психически.Да,но от клиниката започнаха да ми звънят и никой не ми отговаря на въпросите за мозайката,ами ме карат да правя нова стимулация ,с оглед на  годините ми/37г./ и на ИЯР,който е/ 1.07/,но не отговарям,защото вадят по5,6я.Никой не ми отговаря какъв е процента на махнати бебета след амниоцентеза,нямали статистика,защото от 2 години връщали такива ембриони.

# 431
Колко дневен е бил този ембрион като са го изпратили за генетични?

# 432
Колко дневен е бил този ембрион като са го изпратили за генетични?
Не знам кой точно е от трите,защото на 5ти ден ми звъннаха дали да ги изпращат двата,аз им потвърдих.Уж другите бяха спрели развитие ,и на 6ти ден ми се обадиха,че още един се е преборил!!!Или 5ти,или 6ти

# 433
Здравейте,имам останал Оxapar 0.6 или с другото му наименование Клексан,купувала съм ги от аптеката на Бахчеджи,затова твърдя,че разликата е само в търговското наименование срока им на годност да края на този месец!Някой ако има нужда да ми пише на лични!Също имам и SMFilipid това е банка,която е за имунология!

# 434
  • София
Моля избягвайте огромните цитати.

Общи условия

Активация на акаунт