Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета

• 11 756
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
[desi] Браво на вас!!! Много добре сте се справили! Горда ще си разбира се и как не, коя майка би издържала детето и да не яде по цял ден, а тук в Бг ще я обяват за луда. Но ти за пореден път показа как биха могли да са нещата и аз много се радвам за това. Има за какво да си горда. И разбира се, че си е заслужавало изчакването за захранването, сега ще чакам да разказваш как е приел дребчо първите лъжички.
Хайде сега и ти вземи малко да наддадеш в отпуската  Mr. Green

Одеве ми хрумна да направим кръщенката на 22 този месец, когато ще навършва 6 месеца Боянче, а хем е и събота, но ще помисля още малко.
Хайде лека нощ от нас.

# 136
desi браво на теб  newsm10 newsm10 newsm10

# 137
 [desi], браво! Те май нашите малчугани еднакво са наддавали Laughing

А ние тази вечер регистрирахме първото падане. от мястото за преобличане се тупна на около 30см надолу на един дървен плот и зае поза колянна опара. Видях я точно в момента на преобръщане, а уж бях на една ръка разстояние. вдигнах я веднага и я гушнах. А си беше голичка милата. добре, че не изпищях, че не ми мърдаше рева. поогледах си я за наранявания, няма й нищо. оф, какво ни чака от тук насетне, не ми се мисли.

BON TONI, всичко ще е наред!

Моята коса малко по- малко капе, ама пак ми се струва доста. Навсякъде косми ръся, пууу... Ама така май ще е докъм края на годината.
Снощи ходих на масаж, защото се чувствах ужасно. Едва вдигах Поля. Търпях доста време болките, ама то докога. Правиха ми една процедура, при която " болните" места личат по кожата. Ами то почти целия ми гръб болен #2gunfireНаправо се шашнах. Като прегърбена баба бях започнала да ходя. а като бременна нищо ми нямаше.

# 138
Здравейте момичета Hug
Честито на рожденниците  bouquet и мерси на мамите за почерпките Hug
Bon_Toni сигурна съм че всичко ще е наред, поизмъчихте се с Ванката, ама нали е за детенце, няма как ще изтърпите още малко Praynig
pepi добре дошла Hug
desi - той твоя юнак направо е станал огромен Mr. Green поздравления  bouquet Ще чакам да споделяш инфо за захранването.
По тоя повод, аз да ви кажа че Алекс вчера беше захранен като за 1-ви път с диня  smile3532
Той нали не проявява никакъв интерес към храната, обаче вчера като се нахранихме с мъжа и като взех да ям диня, той като се ококори, като почна да пуска едни лиги Mr. Green Може би защото е червена и повече му прави впечатление ил, не знам newsm78 И мен ми стана жал и му да дадох едно голямо парче , изчистено то семки да го посмуче (чела съм че сок от диня става за даване по това време). Ей няма да ви казвам каква радост smile3521, пробвах като му го извадя от устата да видя какво ще прави, ей рев hahaha

# 139
мерси на всички за посрещането newsm47,а сега да ви питам нещо-за какво захранване говорите  newsm78-какво ядат ваще бебоци,защото ние май като гледам няма с какво да се захранваме-ядем почти всичко

# 140
Момичета не знам какво му е на моя синковец,но не е спрял и за секунда да плаче от 6 часа.Дори гласът му вече е прегракнал  ooooh!

# 141

А ние тази вечер регистрирахме първото падане. от мястото за преобличане се тупна на около 30см надолу на един дървен плот и зае поза колянна опара.
а и по повод на това май ние ще водим класацията по падане-можеби вече за 6-7 път пада Sick

# 142
това е ужасно smile3518
и нищо ли него успокоява

# 143
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте и от нас!
Аз както обикновенно се включвам по късните доби, но какво да се прави! През деня нямам време за компа, а и тия дни нета ни е просто ужасен. Вече търся алтернативи за друг доставчик, но нещо май няма да ни огрее!
дес - браво, мила! Страшно е пораснал Ерик! А, за кърменето - ми ще си горда, че как иначе - то си е за гордост! За мен си Майка героиня в пълния смисъл на думата! Целувки!
Бон Тони - миличка, няма начин да те успокоя и няма как да не се свива майчиното ти сърце, при мъсълта за операцията, но бъди силна заради Ванюшката - длъжна си! Малкото ти синче, ще има нужда от твоята спокойна и сигурна прегръдка след интервенцията и макар наистина бебчетата бързо да се възстановяват и да имат страхотната опция да не помнят дълго, все пак ще трябва да усеща спокойствие в присъствието ти, за да е спокоен и той и по бързо да се възстанови. Убедена съм, че си толкова силна, колкото трябва и след много малко време, всичко това ще е един наистина далечен спомен, а Ванюшката ще припка около теб щастлив и сияещ, че има такава силна маминка! Целувки миличка и на теб, и на малкия герой, който много изтърпя, но както се вижда хич не се дава лесно и от сега си личи, че е силно момче - бъдещ истински мъж!
клео - наистина нямам думи за мъжът ти! Просто съм възхитена! Незнам дали е редно, но поздрави го специално за цялото уважение и обич към теб и Алекс - просто е страхотно!
пепи - добре дошли на теб и малката Стаси! Дано ви е приятно сред нас!
лисана - дали не са зъби?! Алекс плачеше така като избиваха, но чак пък 6часа ... знам ли - да не го боли нищо друго? Пробвай, дава ли ти да му пипнеш венеца. Алекс като го болеше не ми даваше изобщо да пипна и в интерес на истината само взимането в нашия креват и предлагането на цица спасяваше положението. Успех!
гушанка - радвам се, че Криско е добре!!!
пеперудка - благодаря за почерпката! Добре ми се отрази!
галита - голяма съм гъска, ама направо съм съм си заспала гъска! Как можах да забравя, а бях обещала. Извини ме! Ето, линкчета към снимки на упътването на кремчето
http://images08.snimka.bg/000908623-big.jpg
http://images08.snimka.bg/000908635-big.jpg
Дано да се, чете, но ако не се вижда добре, а те интересува, пиши да ти ги пратя отделно!

Сега малко за нас! Алекс е все така неспокоен и много плаче, а ако го оставя сигурно денонщно ще виси на цицата. Направо ме побърква, но щом си иска детето съм на негово разположение, нали съм за това. Лошото е, че зъбите вече много се усещат и ме похапва отвреме на време и то болезнено.
Да ви кажа, каква лоша майка съм! Просто съм за убиване и от часове не ме свърта и само това ми е в главата. Нали имаме съмнения, че Алекс има АБКМ и избягваме млечни работи. Е, да де ... ама майка му нещо не догледа. Та, значи вчера му дадох 2л оризова каша Нестле, като си знам че е безмлечна и няма проблеми, а днес още 3л. Вечерта преди баня забелязах отново пъпчици, а след още малко време направо си стана обрив. Просто щях да изперкам, ужасна работа. Започнах едно лутане какво пък сега го предизвика и си викам - ми то картофи и оризова каша е яло детето, а от тях не е, нали няма нищо кравешко. Е, да ...ама НЕ - в тая пуста оризова каша имало следи от краве мляко, ама написано с едни дреееебни букви. Та с нас - старата песен на нов глас - обривът де! Ужсно тъпо се чувствам, че причиних отново обрив на детенцето ми и, че не съм допрочела ... Дано ни се размине по-леко!

Целувки и лека и спокойна нощ на всички!!!   

# 144
Лисана не искам да те плаша, ама това не ми звучи добре, наистина ли не е спирал, поне за малко? Температура мери ли му? Вие зъби нали нямате още?пробва ли да му дадеш да суче, ти май хранеше вече с адаптирано, ама дори и да нямаш кърма, ей така за успокоение.
стискам палци да се успокои детенце, чувала съм че ако ги боли ушенце плачат много. Ако пък не се успокои утре да го заведеш на лекар, а newsm78
оф , сигурно нищо не помогнах  ooooh!
pepi - ами моето нищо не яде, още си е само на кърма,  след седмица две живот и здраве като направи 6 месеца ще го захранвам с оризова каша, това с динята не беше планирано hahaha
Lika, недей така бе мила, да не си го направила нарочно, много кофти наистина као имате АБКМ - че ти какво си му давала за да се прояви, само от кашата ли е? #Crazy, нямам предвид сега а преди това, че направо се стреснах. Не се притеснявай толкова, ще му мине на детенце, дори и това да е, ще я израсте, ще си го кърмиш по-дълго и всичко ще е ок Peace
п.с. на мъжа ще предам специални поздрави Peace

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 00:57 от kleo_80

# 145
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ето, че пак забравих нещо

Честита половин годинка на вчерашните /вече/ минирожденници Самуил, Йордан, Симона, Паолина, Жулиен и Янислав!!!

Честита половин годинка и на днешните ни минирожденници Криско и Надежда!!!
Да сте здрави, силни и много будни мили малки слънчица! Огрявайте дните на родителите си и бъдете все така лъчезарни!
Весел празник!!!

# 146
  • Пловдив
Здравейте! Днес имаме празник - Криско става на 6 месеца! Почерпка...

Браво на порасналите бебоци! Ние днес ще ходим на консултация, ще ви докладвам довечера.

Кристиян вдигаше Т от обезводняване. Много малко пикаше, и то жълто. В същото време не проявяваше желание да суче по-често. Казаха ми да го оводнявам. Започнах да му давам вода, защото като му я предлагам ,той не изпива нищо. Една от причините е, че не може да пие от биберон. Шишето беше първото, в което му предложих вода. Но с него само си играеше. После започнах да му давам с лъжичка. Приемаше я така само един ден, докато не разбра как да я плюе. Rolling Eyes Освен това само като му я поднесях към устата, си извиваше главата настрани. Хвана ме страх да не ми отказва после храненето заради лъжичката. Сега му давам от чашка, но сме много забавни: гушвам го в мен, легнал на коленете ми, изливам му на малки глътки водата в устата, като в същото време се правя на маймуна с каквито номера ми дойде на ум.  nuts Иначе ако не го залисвам, всичко отива по дрехите. Simple Smile Сега съжалявам, че не съм го научила да пие от шише. Confused
Давам му през два часа да суче, но май сме достигнали лимита от 1200мл, защото не се увеличава кърмата.
 Two Hearts
Благодаря ви за загрижеността!

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 01:18 от Gushanka

# 147
  • Пловдив
Каква съм заспала , ама ето в колко часа пиша, та ми е простено!

Честито на Надежда и от нас!  bouquet

pepi welcome!

lika , не се самообвинявай! Тези малки букви на бебешки храни хич не са редни! Дано бързо отшуми обривчето! Да го нацелуваш от мен!   love001

# 148
Миличкия заспа и то в количката,кедето изобщо не иска да седи.По принцип само като я види и започва да се сърди.Много ми беше жал,поревах си и аз с него.А мъж ми още го няма  Close те все едно са братя на nenepugka с мъжът и  Simple Smile
kleo мерих му тем. пипах му ушетата но всичко е ок,не е плакъл непрекъснато
успокояваше се за по 5 най много 10 мин и почва отново.Не искаше и цица.
lika и Дарис не ми даде въобще да му пипна венеца,може и зъби да са.Дано бързо ви мине обрива  Hug
Сега и идея си нямам как да го преместя в леглото.
Лека и спокойна нощ на всички

# 149
 smile3525 честито и от нас

Общи условия

Активация на акаунт