Gushanka - благодаря за почерпката! Много беше вкусно! Ама и ти май си лягам по късните доби?!
Лисана - как сте с Дарис? Ти сигурно си недоспала, но дано поне той се е поуспокоил!
Аз да ви кажа, колко МНОГО ми вървеше снощи
. Та значи сложих да изварявам бибите в тенджера на газовия и отидох в хола да ги чакам да се сварят, ноооо ... съм задремала и като се събудих малееее.....бибите бяха тотално обезобразени и сега трябва да припкаме за нови! И това, ако не е късмет здраве да е! От няколко дни нещо хич не съм на себе си

А, пък тази сутрин станах да се къпя, че да използвам докато спи Алекс, нооо ... има ли смисъл да казвам - няма вода! Абе, какво да ви разправям ...
Уф, щях да забравя да ви се похваля, че Алекс от снощи вече е по-гъвкъв - успя да си лапне палеца
! Айде, спорен ден от нас и много целувки на всички!
днес сме определено по спокойни,но гласът му е прегракнал 
Като се сетя от коликите как плачеше,ми то тогава е било песен в сравнение сега с зъбките :crazy:A за загарянето,на мен ми се случва почти всеки ден да загоря зеленчуците за пюрето на малчо.Даже преди няколко дни,отидох до магазина моля ти се,а заленчуците на котлона
.Добре,че мъж ми се събудил и отишъл в кухнята да си прави кафе и го изключил.Ти поне си заспала,а аз не знам къде ми е акъла
.
.Прочетох някъде по темите,че и ти на 19ти си на операция поправи ме ако грешаkleo Аз давам на Дарис сока от динята,голям му е почитател.Само като види розовото шишенце и се започва една радост,едно мяткане на ръце и крака

- в шише добер затоплени и разредени с АМ или кърма
Вчера за първи път дояде едно започнато и не го изхвърлих
Но ако действително кашата е провокирала обрива,направо си вземи час за "Найден Геров"-не отлагайте!Ще направят и схемата за хранене и ще си много по-спокойна поне за това.
На Хип примерно пюретата след 7-ия месец вече са с малко по-големи парченца за да се стимулира детето да дъвче.
Детето има 8 зъба вече,но майката много я е страх да не се задави..
Дано да е за последно, да се оправят крачетата най накрая и да не се измъчвате с детенце! Свива ми се сърцето като чета какво ви чака..., но ще мине и дай Боже скоро всичко да е ОК. Герой е Ваньо, щом и от зъбките не се оплаква.
Та исках да те питам - как така за стерилизирането?Никога ли не си изварявала шишета биби?