Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета

• 11 801
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Добро утро!
Gushanka - благодаря за почерпката! Много беше вкусно! Ама и ти май си лягам по късните доби?!
Лисана - как сте с Дарис? Ти сигурно си недоспала, но дано поне той се е поуспокоил!

Аз да ви кажа, колко МНОГО ми вървеше снощи  #Cussing out . Та значи сложих да изварявам бибите в тенджера на газовия и отидох в хола да ги чакам да се сварят, ноооо ... съм задремала и като се събудих малееее.....бибите бяха тотално обезобразени и сега трябва да припкаме за нови! И това, ако не е късмет здраве да е! От няколко дни нещо хич не съм на себе си  hahaha Sick
А, пък тази сутрин станах да се къпя, че да използвам докато спи Алекс, нооо ... има ли смисъл да казвам - няма вода! Абе, какво да ви разправям ...

Уф, щях да забравя да ви се похваля, че Алекс от снощи вече е по-гъвкъв - успя да си лапне палеца  newsm32!

Айде, спорен ден от нас и много целувки на всички!  bouquet   remybussi

# 151
Здравейте  Simple Smile днес сме определено по спокойни,но гласът му е прегракнал Sad
lika благодаря за сега сме по добре.Съгласна съм изобщо да не спя,само да не плаче никога повече така  Heart EyesКато се сетя от коликите как плачеше,ми то тогава е било песен в сравнение сега с зъбките  :crazy:A за загарянето,на мен ми се случва почти всеки ден да загоря зеленчуците за пюрето на малчо.Даже преди няколко дни,отидох до магазина моля ти се,а заленчуците на котлона  #Crazy.Добре,че мъж ми се събудил и отишъл в кухнята да си прави кафе и го изключил.Ти поне си заспала,а аз не знам къде ми е акъла  newsm78.
BON TONI пожелавам ви успех и дано всичко да се оправи.Бъди силна  Hug
БОДЛИВАТА на теб също пожелавам успех и бързо да се оправиш newsm10.Прочетох някъде по темите,че и ти на 19ти си на операция поправи ме ако грешаkleo Аз давам на Дарис сока от динята,голям му е почитател.Само като види розовото шишенце и се започва една радост,едно мяткане на ръце и крака  Laughing
И да ви попитам нещо,как правите пюрето от картоф за да не става като лепило?

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 16:03 от Лисана

# 152
  • Madrid
Честита половин гадинка на Криско и Надежда!!!
За косопада-и на мен още ми пада косата!Кофти... Sick
Деси,заслужаваше да получиш удовлетворение,ти си безкрайно всеотдайна към всичко,което вършиш  bouquet
Лика,не ти си лоша майка,недей да се обвиняваш,а обрива ще затихне,не се притеснявай  spoko
Пепи,добре дошла! Party
Чудя се дали и при Самуил не е като при Криско,снощи пак беше с температура 37,8,сега е добре37 newsm78Но пък аз давам по малко вода-50,60 мл. на ден,защото не винаги иска да суче,а е страшна жега тукnature016:  Не съм давала лекарство,само млекце!
Не знам и аз,ако и утре е така,ще се консултирам с лекар.Макар температурата да не е висока не знам дали е нормално,че 2 вечери я вдига Confused
Сега отивам да се гушкаме,че нали ми е кривичък и ме вика от леглото,омръзна му пеещата играчка newsm07
Гушки от нас! Hug

# 153
Честито на Надежда и Кристиян които стават на половин годинка днес Heart EyesЛика,и аз така веднъж стопих бибите и още няколку други неща Mr. Green Ама какво да се прави то само това ли ние е на главите. Аааа пък сетих се веднъж майка ми купила дна дрънкалка на Вяра и решила че е най добре да  извари.И познайте какво се случи извадихме я в неузнаваема форма неприличаща на нищо Joy Joy Joy Стискам палци Алекс вече да няма обриви и това за което се съмняваш да се окаже невярно Peace
Лисана, добре че малкият се успокоил - сигурно зъбки го мъчат горкичкото Thinking
Аз установих защо не ядем зеленчукови пюрета или по-точно е да кажа разбрах как мога да и ги предлагам за да ги яде Grinning - в шише добер затоплени и разредени с АМ или кърма Crazy Вчера за първи път дояде едно започнато и не го изхвърлих Party
Хайде весел ден на всички Hug

# 154
           Two Hearts ЧЕСТИТ ШЕСТИ МЕСЕЦ НА КРИСКО И НАДЯ!   Two Hearts

lika не се тормози за пропуска на надписа!На всеки може да се случи! Naughty Но ако действително кашата е провокирала обрива,направо си вземи час за "Найден Геров"-не отлагайте!Ще направят и схемата за хранене и ще си много по-спокойна поне за това.
И за шишетата не се ядосвай-аз за 10лв от форума си взех стерлизатор на Чико и ти препоръчвам като бърз и безопасен вариант,макар че май е време вече да спрем с тая стерлизация.. Thinking

БОДЛИВАТА на теб също пожелавам успех newsm10.Прочетох някъде по темите,че и ти на 19ти си на операция поправи ме ако греша

благодаря Лисанке!Оф днес и херпес ми изби на устата!(за пръв път в живота)  Confused

Des a може ли Вяра да не яде заради лъжицата,посвикна ли с нея? Чувала съм  обаче че ако се дават на бебетата пюретата и кашите в шише после им е много трудно да се научат от лъжичка.Не е изключено дълго време да отказва храна ако не е в течна форма,а и доста изхитряват.. Wink На Хип примерно пюретата след 7-ия месец вече са с малко по-големи парченца за да се стимулира детето да дъвче.
Аз се изумих от едно комшийско дете,което е на година и 5 месеца,почти проходило,а го хранят в легнало положение и всичко се пасира с гладкост на вода. ooooh! Детето има 8 зъба вече,но майката много я е страх да не се задави.. Crazy

# 155
Лисана знам,че пюрето става лепкаво,когато се пасира и се прави с вода(как го правиш ти),аз го правя със сухо мляко за бебета. Peace
А и към всички мами -може и да ви се струва смешно и неестествено,но аз никога не съм стерелизирала шишетата нито на сина ми,нито на малката сега SickДаже незнам какво представлява стерелизатора Embarassed

# 156
Des a може ли Вяра да не яде заради лъжицата,посвикна ли с нея? Чувала съм  обаче че ако се дават на бебетата пюретата и кашите в шише после им е много трудно да се научат от лъжичка.Не е изключено дълго време да отказва храна ако не е в течна форма,а и доста изхитряват.. Wink
Абе мисля че яденето с лъжица и се отдава вече доста добре.Обаче успява да изяде едва 3-4 лъжички от пюрето, а ако е в шишето, както забелязах, си изяжда 1/3 от бурканчето което е количество никога непоглъщано с лъжица Mr. Green
Днес покрай пюрето мина и 1/4 жълтъче - за първи път. Започваме и с него вече Peace
За сока от диня - Лисана,как го правиш?През сокоизтсиквачка или?То динята си е достатъчно сочна та може и някак на ръка да се стиска Thinking
БОДЛИВАТА, спокойно бе момиче какви са тия херпеси ааааа...........Всичко ще мине,всички сме с теб и те подкрепяме Hug

# 157
pepi не слагам вода.Просто сварявам картофа и друго там каквото съм приготвила и го бръмкам в блендера.Пробвах да намачкам картофа с вилица и да го прибавя към другите зеленчуци и резултата е същия  Sick
Des29 да със сокоизстисквачка леле докато я напиша тази дума се изпотих Laughing,но ако нямаш под ръка може и през цедка за чай  Wink.

# 158
здравейте мили мами!

Използвам докато Еми спи, да понапиша и аз нещо. Всъщност това със сутришното и следобедно спане много ми е странно. При нас такова нещо няма. Спи си ,когато иска, по колкото иска. Как става тоя номер с режима, не ми е ясно. newsm78 Някой се беше оплакал, че бебето заспало към 23:30. Ми ние май винаги по това време заспиваме Rolling Eyes Иначе се буди към 8-9:00. Но май трябва 10 часа нощен сън,а? И два пъти по два часа през деня? Е как да го постигна? Тя обикновено дремва за по 20-30мин. и това е...

desi направо сте СУПЕР. Браво на двама ви! А и щом вече седи...нямаш грижи Simple Smile

kleo ама мъж ти обра всички точки Grinning. Но ти напълно си го заслужаваш, де. Дано винаги да сте щастливи и влюбени един в друг! А това за динята ме разби просто. Така се смях на малкия сладур...   hahahaHeart Eyes

pepi добре дошла!

BON TONI още премеждия #Cussing out #Cussing out Cry Дано да е за последно, да се оправят крачетата най накрая и да не се измъчвате с детенце! Свива ми се сърцето като чета какво ви чака..., но ще мине и дай Боже скоро всичко да е ОК. Герой е Ваньо, щом и от зъбките не се оплаква. Hug

lika мила, не се обвинявай! И аз много късно прочетох на тая пуста каша въпросния надпис. Шашнах се ужасно, но за щастие нямаше реакция. Пък може и да не е от нея обривът. Може ти да си хапнала нещо, знам ли? Пиши как вървят нещата. А за бибите- много важно! Бели кахъри им викам аз на тия работи. Откакто имам бебка, за нищо материално не ми дреме. Вярно ,че не е лесно с парите, но за нейните неща не се замислям изобщо.

Gushanka много кофти това с обезводняването. Ама нали не можеше като е на кърма да се обезводни бебето? newsm78 Добре,че сте разбрали от какво е Т ,все пак. И че успяваш някак да му дадеш водичка. Много е трудно с бибите, знам от опит. Пробва ли с мека, каучукова биба?

БОДЛИВАТА и аз се чудя за стерилизацията. А и за гладенето се чудя. Има ли още гладещи мами? И за миенето на дупето се чудя. Мия го на всеки памперс все още. newsm78 Я кажете вие как процедирате? Да не съм само аз нещо Crazy

# 159
Честита половин годинка и от нас на Криско и Надежда!  bouquet

Ние днес правихме изследванията. Хемоглобина е 111, сега ще видим педката какво пак ще измисли  Thinking

Ама какви рецепти размятате само, чак ми се прияде  Laughing
Лисана пожелавам ви по-бързо и по-безболезнено да ви изникнат зъбките!
БОДЛИВАТА и аз да кажа едно споко - стискаме палци всичко да мине бързо и безпроблемно.

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 16:38 от Telma

# 160
Лилимерси за посрещането,а за стерилизирането сигурно сте прочели какво съм написала,а за гледенето-не гладя вече от една-две седмици,само ако е много измачкано Peace
И по повод на динята-ние не сме яли още,но за сметка на това яде сладолед Embarassed

# 161
Лисана, благодаря за отговора  bouquet Преди малко пропуснах да кажа за картофеното пюре - за да не е лепкаво изобщо не го минавай през блендер или пасатор иначе няма значение дали е с мляко или с вода.Успех с пюрето   Peace
Лили, аз не гладя откакто стана на 3 месеца че и по рано да не беше Embarassed Ако има нещо за гладене го гладя от естетическа гледна точка Wink А дупе мием ако е наакано в другите случаи мокрите кърпички вършат чудесна работа Grinning
пепи,добре дошла и от мен wavey аз съм много заспала и от вчера все пропускам да ти кажа привет на теб и бебчето ти Blush Та исках да те питам - как така за стерилизирането?Никога ли не си изварявала шишета биби?
Та в тая връзкаи аз се чудех докога .... Thinking
........но за сметка на това яде сладолед Embarassed
Ееее браво на вас newsm62 newsm62 newsm62

# 162
И аз не стерилизирам, то няма и какво де, освен циците да си попаря  Joy Като се цедях едно време изварявах помпата чат пат само.
А като захраня скоро и започна да предлагам вода също няма да стерилизирам нищо. Водата от чешмата и без това е доста гореща. Всички играчки дето ги лапа вечер ги мия с гореща вода и сапун и така.
А за гладенето все още гладя всичко, но просто така ми харесва, а не за друго.
А до кога се дава преварена вода  newsm78
Дупето го мия като е наакано иначе с мокри кърпички и така е от доста време.

# 163
Деси  аз съм ги изварявала само в началото,а след това ги мия само с вряла вода  Peaceефектът е добър,а за стерилизатора знам,че имало някакъв уред-за него казах,че незнам какво представлява
А Лили за дупето-когато сме вкъщи я мия САМО КОГАТО Е НААКАНА,А МОКРИТЕ КЪРПИ СА ЗА НАВЪН

# 164
А ЗА ПРЕВАРЕНАТА ВОДА--не я преварявам от както направи 3 месеца,от тогава давам само минерална вода за бебета -Девин или с розовата капачка за ежедневна употреба,а и захар във водата за пиене не слагам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт