а и вода не иска божке защо ли прави такаима ли някои с подобен проблемЧестита половин годинка и от нас на Криско и Надежда!

Дупе мия само ако се е наакала,иначе мокри кърпички.
Вода обаче все още преварявам в каната.

.Ние в петък правихме рентгенография и положението не е много добро.Сухожилието на Ваньо е слепено и на 24,07,2006 ще ни оперират и после 1 месец в гипс
.Надявам се с това да се приключи,но резултата ще е ясен чак като свалим гипса.Миличкия как ли ще го понесе,тъкмо започна да пълзи,а сега ...
И на пук на цялата тази гадост за два дни ни избиха 3 зъба отгоре два от който кучешките,та вече си имаме 5 зъбчета
.Пожелавам Ви на всички толкова безпроблемно никнене на зъбките както е при нас.
.И ние сме в отбора на сядащите,е не сам ама като го оставя и си стой от време н аверме забучи нос в леглото ама бързо се изправя на ръце и почва едно пълзене.А в столчето за хранене стой като че ли цъл живат там е стоял.Вече и аз се храня като хората
.
много се радвам когато се намират такива мъже.Той и моя е такъв ама се сеща рядко ,но винаги си заслужава.БРАВО
.и честито на малките мишленца кръщаването.Да са много здлави и щастливи 

Че и Бълг. Педиатрична Асоциация се изписала там! Не ги е срам! Аз таман се бях наканила да започвам от нея да давам. Добре, че написа горните редове. То и аз гледах преди време анонсите за въпросното предаване, но си мислех, че става въпрос за минералната им вода.
Не съм чела подробно етикетите.

Че и Бълг. Педиатрична Асоциация се изписала там! Не ги е срам! Аз таман се бях наканила да започвам от нея да давам. Добре, че написа горните редове. То и аз гледах преди време анонсите за въпросното предаване, но си мислех, че става въпрос за минералната им вода.
После половин час я наливах с вода върху гърнето и накрая имахме успех 

Всичко ще мине нормално и Дари ще е добре при свекито, няма страшно! Пък и нали мъжа ти ще е там да я контролира, ще я контролираш и ти по телефона и така...Ще се наспиш в болницата като на почивка 
Направо се плаша и не съм ходила да с правя кичури щото направо ме е срам
Купих си ампули на Виши -вече втора кутия ползвам и никакъв ефект 
Я кажи,ти на гърне ли ги слагаш вече или само за случая я сложи Елито там да се изпишка 
ЗНачи и на нас на края на месеца ще ни е последна за годината

ама просто споделям какво съм чела. Ох аз направо по отношение на подсичане не мога да се оплача,чукам на дърво и занапред да е така,никога не сме имале зачервено дупе обаче аз при всяка смяна на памперса мажа или с Бочко или с Нивеа за дупе
- за всеки случай.
)
Но поне дупенце и крачета мия - слагам го в легенче с топла вода да поцапа от кръста надолу или на мивката го поливам
Иде ми да се острижа нула номер...Ама нали си знам, че е временно - след някой друг месец всичко ще се оправи- та опитвам се да изтърпявам....
Мисля края на месеца да почвам с кашички и да въвеждам 3 хранения - зърнена каша/закуска/, зеленчук/обяд/ и плодова каша/вечеря/ по 2 супени лъжици 

Добре,че сте разбрали от какво е Т ,все пак. И че успяваш някак да му дадеш водичка. Много е трудно с бибите, знам от опит. Пробва ли с мека, каучукова биба?

И в тези жеги като започна, ставам вир-вода! 
Спомням си, че и Светлин имаше такива проблеми лятото, но се пудрихме и минаваше. Опитвам се да редувам пудра, цинкова маз, Бочко , даже Универтан беше казало педито... Сякаш при баткото по-бързо отшумяваше. Не е хубаво да сравнявам така, но е неизбежно. 
Продължавам с тях от време на време.
Препоръчани теми