Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета

• 11 789
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
оф незнам за вас ама ние още повъщаме направо ми иде да smile3511 smile3514 smile3515 smile3516 newsm61а и вода не иска божке защо ли прави такаима ли някои с подобен проблем
Честита половин годинка и от нас на Криско и Надежда!

# 166
pepi и аз съм те пропуснала,добре дошла!  bouquet
lilli спрях да гладя миналия месец.Ако е много измачкано нещо което обличаме за навън-тогава.А за стерилизацията мисля да спирам вече!Играчки в къщи като падат по земята също не мия всеки път както преди. Crazy Дупе мия само ако се е наакала,иначе мокри кърпички. Peace Вода обаче все още преварявам в каната.

За Девин розовия етикет имаше предаване на Валя Ахчиева и в крайна сметка се оказа,че водата в пъти превишава нормите на повечето елементи,и затова не е подходяща за бебета.На етикета пише обща минерализация 82mg/L.Да,ама не. Има заведено дело от частни лица(предимно майки) затова че производителя подвежда с невярна информация с цел увеличаване на продажбите,рискувайки здравето на децата и.т.н.

# 167
Това за " Девин" с розовия етикет да не е изворната, която се препоръчва от педиатричната асоциация?

# 168
Добро утро мили мами и успешна седмица Hug wavey
Извинявам се ,че не писах няколко дни ,но бях много притеснена и освен да бъда с Вандо-бандо не ми се правеше нищо.Даже и мъжа ми готви, чисти, пере като ме гледа как съм. Cry
Неискам да Ви занимавам с мойте проблеми още повече в началото на седмицата ,а и нали трябваше в тази тема да си говорим само хубави работи,но ми се е свило сърцето и искам да споделя с Вас за да ми олекне.А и знам,че мислено ще ни помогнете всичко да  е  наред newsm17.Ние в петък правихме рентгенография и положението не е много добро.Сухожилието на Ваньо е слепено и на 24,07,2006 ще ни оперират и после 1 месец в гипс newsm45 newsm45 smile3514.Надявам се с това да се приключи,но резултата ще е ясен чак като свалим гипса.Миличкия как ли ще го понесе,тъкмо започна да пълзи,а сега ... newsm45И на пук на цялата тази гадост за два дни ни избиха 3 зъба отгоре два от който кучешките,та вече си имаме 5 зъбчета newsm47 newsm47 newsm47 newsm47 newsm47.Пожелавам Ви на всички толкова безпроблемно никнене на зъбките както е при нас. smile3521.И ние сме в отбора на сядащите,е не сам ама като го оставя и си стой от време н аверме забучи нос в леглото ама бързо се изправя на ръце и почва едно пълзене.А в столчето за хранене стой като че ли цъл живат там е стоял.Вече и аз се храня като хората lalalala newsm53.
kleo честито ти нов телефон и браво на мъжа ти smile3501много се радвам когато се намират такива мъже.Той и моя е такъв ама се сеща рядко ,но винаги си заслужава.БРАВО
Ей момичета ние си имаме истинска отличничка.Браво mishlence smile3501 smile3501 smile3501.и честито на малките мишленца кръщаването.Да  са много здлави и щастливи Hug

БонТони, вие се измъчихте, миличка. Много ми става жал като чета за твойто детенце, толкова мъничко, а вече операции. Дано това да бъде последната подобне интервенция  bouquet

# 169
Това за " Девин" с розовия етикет да не е изворната, която се препоръчва от педиатричната асоциация?

Мда,тя е.Освен сайта и тел.на потребителя са изтипосали на бутилката...Не че тази от чешмата е по-полезна,ама карам по стария изпитан метод с точката на кипене..   Simple Smile

# 170
Д им се незнае и хората! #2gunfire Че и Бълг. Педиатрична Асоциация се изписала там! Не ги е срам! Аз таман се бях наканила да започвам от нея да давам. Добре, че написа горните редове. То и аз гледах преди време анонсите за въпросното предаване, но си мислех, че става въпрос за минералната им вода.

# 171
  • Варна
Водата: скоро смятах да спра да преварявам, взимаме въпросната розова Девин. Обачеее.... Тя същата ли е като  Трънската и Спринга или са различни? newsm78  Не съм чела подробно етикетите.
Дупето: миех само като е наакано, но от скоро малкият се подсича между атрибутите и мия депе почти на всяка смяна на пампа. Мами на момчета, вие имате ли такива проблеми и как се справяте? Ние се пудрим, имаме и цинкова маз и Бочко и ...  smile3516
Гладенено: обичам да гладя. Преди гладех всичко, после само нещата на бебчо, сега почти нищо, поради липса на време и място (покрай този ремонт).  smile3511
Косопада: при мен е като при вас. УЖАС! Фризьорката ми каза, че ще продължава поне още 2-3 месеца. Каза да си взема ампули против косопад. Питах при мед. козметика, но се оказа, че необходимите за 1 месец (лечението е 3) струват около 60 лв, което в този момент не ме устройва. Затова си взех други, някакви италиански, на по-сносна цена. Ще видим.  newsm78
Ох, и ние да започнем да сядаме... baby_neutral
Целувки на всички!   love001

# 172
Д им се незнае и хората! #2gunfire Че и Бълг. Педиатрична Асоциация се изписала там! Не ги е срам! Аз таман се бях наканила да започвам от нея да давам. Добре, че написа горните редове. То и аз гледах преди време анонсите за въпросното предаване, но си мислех, че става въпрос за минералната им вода.

И аз от девинската купувам. По принцип преварявам, но като ми свърши посред нощите слагам и от девинската.

Лика, и аз купих по погрешка онзи ден една каша, на която пише, че съдържа ОБЕЗМАСЛЕНО мляко. Е това пък не го разбирам, хем съдържа мляко, хем пък обезмаслено. Прибрах я кашата в шкафа да си чака реда, наред с едни пюрета със СМЕТАНА Crazy

Аз да ви се похваля за изследванията на моите мишки. Вчера дадохме кръв и урина, всичко е наред с изключение на хемоглобина, който при Ели е 100, а при Ники 109. Според сестрата/доктора е в отпуск/ хемоглобина им е нисък, знъввах на доктора, той каза, че при Ники си е ок,  а при Ели пак е в нормитер но е на ниската граница. Следващия месец евентуално пак ще взимаме кръв от Ели, зада видим тогава как ще е. При вас какви са стойностите на хемоглобина?

Сега за колекторите за урина. Явно за момченца стават, но за момиченца не. Сложих им ги в 4.30 сутринта и до 7.30 в колектора на Ники се беше събрала около 30 мл урина, а в този на Ели нищо и целия й памперс беше мокър Rolling Eyes Та имахме приключения със събирането. Първо опитах в едно канче, за да прелея после по- лесно в бурканчето, обаче тя взе, че се изака Tired После половин час я наливах с вода върху гърнето и накрая имахме успех Laughing

Биха им третата ваксина Хепатит Б и сега май до годинка нямат повече ваксини от което съм безкрайно щастлива Party

sea woman, ще те поканя да ми изгладиш Laughing у нас място колкото щеш, ама никой не гори от любов към гладенето, аз се изнервям ужасно от тази процедура и затова чистачката върши тази работа. Crazy

Сега за косопада, момичета, преди като съм имала косопад, открих едни хапчета и шампоан - Фитовал се казват. Хапчетата са капсули всъщности и струват за месец около 8-10 лв, а шампоана струв 5-6 лева. Искам да ви кажа, че съм много доволна от тях и тогава ми ги препоръча една жена, която е имала гнездов косопад и косата й беше опадала на дупки и ми показа наболата косица, каза че е набола откакто ползва този шампоан и капсулите. Аз съм доволна, опитайте и вие, не е и скъпо дори bowuu

# 173
Леле много сте изписали и все някой ще пропусна ако започна поименно Sad
БОДЛИВАТА няма да се притесняваш ей! Сигурно доста си се стреснала, че чак херпес ти е избил  Sad Всичко ще мине нормално и Дари ще е добре при свекито, няма страшно! Пък и нали мъжа ти ще е там да я контролира, ще я контролираш и ти по телефона и така...Ще се наспиш в болницата като на почивка Wink
А исках да напиша на Деси, че наистина е супер! Как изтрая толкова месеци - то първо беше кървене и задържане на бебчо, после кърмене, ходене на работа и т.н .  И както има и други два малчугана! Браво!
SEMEINA_25_SF ми то и ние понякога повръщаме. Като се енахранила добре и като започне да се търкаля и да лежи по коремче и хоп понякога връща.. А за водата - племенника ми също не искаше да пие вода, като прояде твърда храна, тогава започна.
lika ама няма да се обвиняваш! Естествено, че не си лоша майка. Пък и като те знам колко си мила тук сигурно си много грижовна с детенце!
За водата исках да напиша. Аз позлвам от самото начало Девин. Просто водата от чешмата тук е отврат. Много е мръсна и хлорирана, изобщо не може да се сравнява със софиийската. Там като пийнах от чешмата - ами то направо минерална!
За косопада и мен ми пада ужасно косата. Вече доста е оредяла Sad Направо се плаша и не съм ходила да с правя кичури щото направо ме е срам  Embarassed И сега ходя все вързана, с едни израстнали корени  Close Купих си ампули на Виши  -вече втора кутия ползвам и никакъв ефект  Naughty
За гладенето това ми е най-досадната част от гледането на детето. Гладя още, понеже всичко се мачка повече в сушилнята, пък и не ми е приятно да и обличам неизгладени дрешки. Истината обаче е, че МРАЗЯ това мероприятие страшно много!
Дупето мия само, когато е наакано, иначе - мокри кърпи.
Стерилизирам още, но май скоро трябва да спирам, че да си изгражда имунитет, пък и играчките дето лапа и се търкалят насам натам хич не са стерилни.

# 174
пеперудка благодаря ти мило  и аз мислех че е нормално  но големия не ми е повръщал хич а за водата тои чак след 2 години пропи ама в тез жегиииии плюе и се мокри яко даже се нервира newsm78 #Crazy

# 175
Еееххх мишленце големи приключения с тая урина Joy Joy Joy Я кажи,ти на гърне ли ги слагаш вече или само за случая я сложи Елито там да се изпишка Mr. Green Thinking
Браво на вас значи приключихте с ваксините Hug ЗНачи и на нас на края на месеца ще ни е последна за годината Grinning Grinning Grinning
И на мен ми дадоха един такъв шампоан Фитовал,мия се вече няколко пъти с него и все капе капе....Надявам се че ще спре след по дългата употреба Thinking
sea woman, бях чела че на трябва на всяка смяна на пампа да се мие дупе че тка повече се подсичали.Не съм компетентна,незнам Naughty ама просто споделям какво съм чела. Ох аз направо по отношение на подсичане не мога да се оплача,чукам на дърво и занапред да е така,никога не сме имале зачервено дупе обаче аз при всяка смяна на памперса мажа или с Бочко или с Нивеа за дупе Grinning - за всеки случай.
Вяра спа от 20ч до 21 и сега познайте кога ще заспи Mr. Green
Лека и спокойна вечер на мами и бебоци Peace

# 176
Аз не съм толкова примерна майка Embarassed Embarassed Embarassed
Аз не стерилизирам отдавна (освен помпата на 1-2 седмици), мия само добре(че и с препарат за миене на чинии Sick)
Не съм гладила никога - това не е нещо за мене - и аз като Пеперудка го мразя !!!!! Освен униформите за училище и някоя риза по спешност нищо друго. Сега си имах баба да глади като и е кеф/ама и тя бебешки неща не е гладила - моите всичките са или джинсови гаюеризони, или плетени или от еластично трико - всичко което може да се пере в пералня и да се суши в сушилня без да се мачка пециално избирано/, а преди гладеше чистачка като имах преди да родя - а тя беше шантава - само дето дамски чоропогащи не гладеше - че дори съм си крила от нея хавлиите да не вземе да ги оглади Joy
Та по омразно нещо няма за мен от гладенето...
За дупето - мия като е наакано с крем. Ако е напишан само сменям и намазвам пак с паста за дупе. Има дни дето прескачам да го къпя, или ме мързи, или решавам, че е студено, предпочитам да го къпе бабата денем, ама тя не винаги успява и ми го оставя за къпане вечер...и аз според зависи Simple Smile Но поне дупенце и крачета мия - слагам го в легенче с топла вода да поцапа от кръста надолу или на мивката го поливам Embarassed нямам търпение да порасне още малко да го къпя с големите във ваната - тях така или иначе всеки ден къпя вечер.
За вода още не съм давала, ама мисля да давам "леко" преварена - т.е. от каната за гореща вода - тя там нали се подглява до завиране и спира. Незнам...моя батко на 3 и половина пропи вода. Явно не се справих добре Embarassed сега ще видим как е.
За косопада - това е което у дома е покрило пода Mr. Green космалаци навсякъде, аз си скъсих косата до раменете, ама пак много косми много нещо Sick Иде ми да се острижа нула номер...Ама нали си знам, че е временно - след някой друг месец всичко ще се оправи- та опитвам се да изтърпявам....
За момчешките майки /sea woman/- какви проблеми имаш? казвай да помагаме аз нали съм тройна Laughing - нямам проблеми, мажа както казах с цинкова паста отскоро, преди ползвах чист ланолин.

Благодаря ви момичета за поздравленията - много ме зарадвахте  bouquet
сега има да ви питам и разпитвам за захранването аз Simple Smile Мисля края на месеца да почвам с кашички и да въвеждам 3 хранения - зърнена каша/закуска/, зеленчук/обяд/ и плодова каша/вечеря/ по 2 супени лъжици Simple Smile
ми май е това Simple Smile
Гушки от нас! Hug

# 177
  • Пловдив
Здравейте и от нас! Hug

Първо да се отчетем: наддали сме само 220г , т.е. сме 8700г и сме порастнали с 2см, т.е. сме 69см. Биха ни ваксина хепатит Б, взеха ни кръв (въобще не плакахме), а с урината и колекторите не се справихме и го оставихме за друг ден. Не знам дали това малко наддаване се дължи на обезводняването. newsm78
Друго за него: вече си лапа пръстите на краката. От 1 седмица се опитва да пълзи. И казва ма-ма и бе-бе.
ilindi4ka, ако Самуил си пика нормално, надали Т е от обезводняване. Stuck Out Tongue

Gushanka много кофти това с обезводняването. Ама нали не можеше като е на кърма да се обезводни бебето? newsm78 Добре,че сте разбрали от какво е Т ,все пак. И че успяваш някак да му дадеш водичка. Много е трудно с бибите, знам от опит. Пробва ли с мека, каучукова биба?

Аз точно с каучукова му давам, но не става. Дано се научи! Само с неразливаща чаша не съм пробвала. Confused А явно може да се обезводни бебе на кърма. Забравих да кажа обаче ,че Криско много се поти!

sea woman , аз мия дупе само като е наакано. Досега местата около атрибутите не са се подсичали. Дори не мажа с нищо там долу. Wink

lika, дано този лош период свърши по- бързо!  Hug Heart Eyes
За косопада - и аз съм в отбора на оставащите без коса... Cry
За гладенето - гладя, въпреки че мразя.  Rage И в тези жеги като започна, ставам вир-вода! Rage
За стерилизирането - аз от скоро ползвам шише (за водата), но го мия с вода. Стерилизирам само новите играчки , и то с течност. Като паднат, ги мия с вода и веро/сапун, а ако сме навън - бърша с мокри кърпички.

# 178
[desi] няма ли да ви станат много кашите за деня?  newsm78 Аз давам само следобяд. Сутрин мляко и плодово пюре (колкото иска, а това не е много Wink)

# 179
  • Варна
desi, не мога вече няколко дни да се оправя с подсеченото (зачервено и с малки пъпчици) около мъжките атрибути и много по-малко на дупето.  Sad Спомням си, че и Светлин имаше такива проблеми лятото, но се пудрихме и минаваше. Опитвам се да редувам пудра, цинкова маз, Бочко , даже Универтан беше казало педито... Сякаш при баткото по-бързо отшумяваше. Не е хубаво да сравнявам така, но е неизбежно. Hug
Стерилизирането: бях пропуснала да пиша. Още от началото ползвам Таблетките за стерилизация на Чико, че то с този варовик тук, все едно сбрашно съм ги ръсила шишетата.  Joy Продължавам с тях от време на време.
Кашите: продължавам през ден следобед. Докога така?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт