Януарски акробатчета падат от шезлонзи и креватчета

• 11 780
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
nenepygka, Ами това трябва да го стигнем 8ми-9ти месец - което в милилитри е 3 пъти по 40мл - или общо 120мл за целия ден.  Това за цялата храна/каша, заленчук, плод/. На този етап дори не сме и опитвали  каша. Аз мисля като го захраня да мина на каквото и колкото иска от нашата храна което е подходящо - нямам нерви да  му правя по 2 лъжици пюре Rolling Eyes

sea woman, ти даваш ли други храни? Мини го на мляко само и цинкова паста/не крем - а паста - това е концентрираното кремче - лекарство от аптеката/ за 5 дни. Купи си калиев перманганат/незнам така ли се пише Embarassed/ и слагай във водата да стане розова и му мий дупето на всяка смяна докато трае обрива и подсичането. Ако няма кой да ти полива, просто си наливай в легенче и като сменях пампата потапяш бебока до кръста вътре за малко. Суши после със сешуар дупето да не остава влага. После мажеш МНОГО обилно с цинкова паста. Сменяй пампата много често през този период(примерно на всеки 1-2 часа. Това ще оправи обрива ако не е гъбички. Ако са гъби ще трябва да ви изпишат нещо друго.

# 181
Здрвейте момичета
Честито на навършилите вече 6 месеца  bouquet

толкова бързо растът мъничетата ни, просто е невероятно
[desi], браво на вас за утрояването на теглото, това е супер! само не разбрах ще се захранвате на 8 месеца ли?
Ние сме на лекар на 18ти и предполагам че ще сме около 7,800.. тогава ще ми кажат и какво да започвам да давам предполагам.. за сега сме само на кърма.. от няколко дни, може би седмици, искаме само мама и никой друг и бозаем постоянно, но иначе е весело, вече пълзиме стабилно и даже се опитваме да се изправяме на крака и да дърпаме висящите играчки..
косата ми пада ужасно просто, но аз реших до някъде проблема като се подстригах късо, сега много ми харесва така, но и на буба и харесва да ме дърпа и това е малко кофти, какво да се прави

целувки на всички бебоци от нас

# 182
Момичета, не моаг да ви изчета бе hahaha
Честит рожден ден на Криско и Надежда  bouquet
Сега поред да се отчета и аз:
За стерилизирането - на мен рядко ми се налагаше, че нали кърмя, но го спрях съвсем, играчки изплаквам като паднат на земята, ако са гумени, ако са плюшени, няма да ги пера всеки ден я Naughty
За смяната на памперса - не съм мила дупе още след първата му седмица, само с мокри кърпички на Памперс, един два пъти при зверско оакване съм мила и това е. Къпем се всяка вечер, никога не съм пропускала, но при смяна на памперс само с кърпички, да чукам на дърво, никога не е бил подсечен.
За гладенето гладя му просто,за да не са му смачкани дрехите, вече не за дезинфекция
За косопада - лично мнение, мисля че не няма смисъл да си давате парите за ампули, не че ще навредят, но не виждам как ще помогнат при положение че това е хормонален проблем.При мен е същото, мъжа полудява от моите косми, защото нали косата ми е до кръста, сещайте се как се вият smile3532
Момичета, благодаря за комплиментите относно мъжлето Embarassed, ще му ги предам Peace

# 183
Забравих да ви кажа, касата пак ще плаща за млеката  smile3521
БОДЛИВАТА - мерси за инфото за Девин, да му се не види, аз точно такава бях решила да му давам
Гаргамелчо - бяхме се затъжили за теб  Hug
Телма - хемоглобина ви е супер Peace А защо толкова рано си правите изследванията и урина пускахте ли?
Pepiза стерилизирането и гладенето не можеш да ме учудиш, ама този сладолед Thinking - защо го даваш - има мляко, захар и кой знае какви консерванти ooooh!

# 184
клео за сладоледа като казах да не мислите,че е изяла един тон Naughtyдала съм и малко и то разтопен с ръката,защо нали знаете онази реклама-"Още една причина да пораснеш бързо"-гледа и и текат лигите как батко яде, а как рева  #Cussing out
А и да ви кажа ние ядем почти всичко-просто се учудвам на ващо захранване толкова късно-яде плодови и зеленчукови пюрета, зеленчукова и пшеничена каша,даже от около две седмици и готвя разни работи.
А иначе май аз не съм казала колко е голяма моята принцеса-6.600 кг и 63 см беше миналия месец,другата седмица сме на ваксина

# 185
...
Pepiза стерилизирането и гладенето не можеш да ме учудиш, ама този сладолед Thinking - защо го даваш - има мляко, захар и кой знае какви консерванти ooooh!
а за захар и мляко не мисля че е проблем-крема и нишестето,което го яде нали го правя със сухо мляко и захар

# 186
Ами Pepi - ти си знаеш, не искам да се бъркам, но сигурно си не си чела тук в Библиотеката и по темите относно захранването. Както си видяла и от постингите на Лика - Алекс е проявил май Алергия към белтъка на кравето мляко само от нищожното количество сухо мляко което се съдържа в кашата или пюрето. А ти с  какво мляко го правиш с обикновено ли , не с адаптирано Shocked А за захарта, ми тя не е полезна и за нас, а какво остава за детето - ако искаш да подслаждаш може да слагаш глюкоза.
Всъщност, ако имаш желание питай, с радост ще ти отговаряме, ако нямаш кажи, няма да те тормозим с какво си храниш детето, всеки си знае себе си Peace

# 187
много ми е приятно да ви чета -вас,наистина не съм чела тук библиотеката,но аз и от една седмица съм тук при вас,а  и наистина си права,че всеки си знае за себе си Peaceа иначе го правя със специално сухо мляко за бебета-мисля че е немско,но за сега всичко ни понася добре-слава богу newsm17,а за Лика и Алекс незнаех-много съжалявам Лика newsm45

# 188
  • София
Момичета страхотни сте newsm10.
Ако не бяхте Вие....
БЛАГОДАРЯ ВИ newsm51 newsm51 newsm51

# 189
kleo_80 миналата седмица ни се падаше ваксината и педката даде направление за изследванията, каза, че можело и сега. Да не се разкарваме пак след 2 седмици.
Дадохме и урина с тези пликчета. При нас много лесно се получи, залепих го сутринта веднага след като се събуди и след 5 мин. имаше към 30мл, което се оказа достатъчно - и всичко е наред там. А в аптеката ме питаха пликчето за урина дали е за момче или момиче, явно има различни.

pepi тук из форума има много информация (в библиотеката на кърмене, а и не само там) в подкрепа на късното захранване след 6 навършени месеца и част от нас се ръководят по тази схема  Peace

BON_TONI с теб сме!!! Само горе главата  Laughing

# 190
само не разбрах ще се захранвате на 8 месеца ли?

не, ще започна края на месеца (т.е. края на 7ми месец) и бавно полека лека трябва да достигнем тези 2 лъжици на хранене до 8ми-9ти месец.  Още не съм почнала де:) Чакам следващата криза на растежа, която трябва да продължи повече от 2-3 дни/т.е. да се окаже наистина, че бебето не може вече само на кърма/Това май е последното което не сме изпълнили  - и хич да ти кажа не ми се бърза ... само като си представя, че и наддаването ще се забави, и ще суче и по-малко и ми става тъжно

# 191
  • Варна
Здравейте!  newsm03
Ние ходихме преди малко при педито, че от 2-3 дни едни мноооого малки пъпчици са окупирали бузките на малкия. И то на едната са повече, а на другата изглехдат като на малки гнезда. Мислех, че е от топлото и лигите, после се замислих дали не е от храна, но установих, че нищо ново не съм адвала и така... Правилно съм предположила, че е от постоянното мокрене и пъхане на ръцете в устата, а и не само  ръцете.  newsm53 Имах Елоком, но знам, че е силничък и не посмях много да мажа. Педито ми даде Lipobase и каза 1:1 да смесвам с Елокома и веднъж дневно да мажа. Ще видим. Очаквам резултат до 2-3 дни. А за подсечените ни мъжки атрибути изписа Exipial. Не бях го чувала и не съм взимала. Някоя от вас ползвал ли го е?  newsm78 Другата седмица сме на консултация.
После ще пиша пак.  smile3503

# 192
  • Madrid
Добро утро!

Честито на празнуващите бебоци  bouquetДнес аз съм първа Grinning
Самуилчето е добре,тази нощ бяхме без температура,явно са си били зъбките newsm47
Дрехи гладя не от хигиена,а за красота,имаме едни ризки,които ако не изгладя стоят кофти,иначе някои бодита минават и без гладене.Дупето мия сутрин,почти винаги ака тогава.Дадох картафче и то прие,е,не с охота,но то изпапка feeding
Сега мисля тиквичка,че неща се е позапекъл.Вие от жълтата тиква ли давате или от продълговатата?

# 193
  • Madrid
Доста тъпо ми прозвуча въпроса,моля да ме извините EmbarassedИмах предвид коя сте дали първо?Защото аз съм въвела някои плодове,а сега въвеждам зеленчуците и затова се питах кое ще е по-подходящо newsm78

# 194
Честито и от нас на малките мини рожденици smile3525 Tada

Общи условия

Активация на акаунт