На море в България 2019! - 2

• 49 998
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Кристал, ходите ли на плаж, удачно ли е времето?

В понеделник не ходихме на плаж,  бяхме изморени от пътя и останахме на басейна. Печеше много силно слънце, но към 17  часа се изсипа страхотен дъжд и в 19:30 отново напече.  Вчера сутрин също беше много топло,  но следобед заваля. Ходихме на плажа, има къпещи се, въпреки температурата на водата от 21 градуса .Днес пече, но ще я видим тази работа Grinning

На Кристал и Фаталина - приятно изкарване и хубаво време!
След снимките от Хермес, чудя се дали да не си отменям почивката за Рена...Ама по това време вече, всичко е надуто и солено...

Благодаря. Не си отменяй резервацията според мен.

# 256
На Кристал и Фаталина - приятно изкарване и хубаво време!
След снимките от Хермес, чудя се дали да не си отменям почивката за Рена...Ама по това време вече, всичко е надуто и солено...

Ние сме от 20.06 в Хермес. Ще дам инфо.

# 257
Снимково ако може.
Децата ни се пускаха по "кораба" уж можело, после някакъв работник ги изгонил имало било силни препарати и не можело. Алоооу селяндур, като не може, защо са ти отворени портите и няма табели ? Ти за къв чеп си там ? И двамата могат да четат и са послушни като им се каже нещо !

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 10:25 от aiwabg

# 258
Снимково ако може.
Децата ни се пускаха по "кораба" уж можело, после някакъв работник ги изгонил имало било силни препарати и не можело. Алоооу селяндур, като не може, защо са ти отворени портите и няма табели ? Ти за къв чеп си там ? И двамата могат да четат и са послушни като им се каже нещо !

Явно няма добра комуникация между персонала,което си е техен проблем.
Някакъв лъч светлинка няма ли да ми дадете Simple Smile ? Храната не е ли по-добре? Автопарка  - снимки имате ли?
Благодаря!

# 259
Кристал, 21 градуса ми е идеално, бебата ще я мислим, идвам и аз в събота наблизо, в Аркутино Simple Smile Времето е само слънце, така съм го поръчала Wink

# 260
От хотела ми препоръчаха и Арапя дел сол. Държи го същата фирма, която стопанисва Блек сий стар и Приморско дел сол. Може да направим сиптимврийско море , за да го видим и него.

# 261
  • софия
От хотела ми препоръчаха и Арапя дел сол. Държи го същата фирма, която стопанисва Блек сий стар и Приморско дел сол. Може да направим сиптимврийско море , за да го видим и него.
Хайде, ще чакам отзиви и за там. 😁

# 262
Ние миналата година бяхме в Арапя дел сол и ни хареса.
Близо е до плажа, вкусна и що-годе ранообразна храна, алкохолът беше на винпром Карнобат/ т.е. не наливен/, единствения хотел, в който предлагаха Скрежина и децата бяха щастливи.
Водата в морето обаче е чиста до обяд. При това кристална. След това не знам какво правят, изпускат или каквото и да е там, но започват едни водорасли, пера, опаковки да плуват.

# 263
Здравейте, как е времето в Златни Пясъци края на юни? Става ли за къпане? С малко дете сме и предпочитаме по-хладно, но все пак тя е жаба и не излиза от водата. Обикновено ходим юни, но по към Бъргас, не знам как е на север. Благодаря.

# 264
Ние миналата година бяхме в Арапя дел сол и ни хареса.
Близо е до плажа, вкусна и що-годе ранообразна храна, алкохолът беше на винпром Карнобат/ т.е. не наливен/, единствения хотел, в който предлагаха Скрежина и децата бяха щастливи.
Водата в морето обаче е чиста до обяд. При това кристална. След това не знам какво правят, изпускат или каквото и да е там, но започват едни водорасли, пера, опаковки да плуват.

В Приморско дел сол има скрежина и сладолед от машина.

# 265
Те са от една верига и е нормално.
Имах предвид, че е единствения, на който сме ходили ние. А сладоледът не беше от машина, а в канти от хладилник.

# 266
  • Сандански
Те са от една верига и е нормално.
Имах предвид, че е единствения, на който сме ходили ние. А сладоледът не беше от машина, а в канти от хладилник.

Потвърждавам за Арапя. Две години почиваме там и сме доволни.
Сега заглеждам Блек Стар, че плажа е Градина, но никой не дава отзиви за там отскоро.
Дали са от една верига  с Арапя и Приморско?

# 267
Една верига са + Жасмин Китен и Лозенец ризорт. Това по Черноморието.  В Банско имат още един от веригата.

# 268
Може ли да кажете какво е разстоянието до плажа на Арапя.Имали скари на плажа.Ние сме с инвалидна количка и миналат година на Приморско. ни беше трудно.Скарите бяха изпочупени.Иначе хотела ни хареса.

# 269

Дами, Вие май не сте ходили в хубави хотели Simple Smile

Арапя Дел Сол е на дъното на приемливото и то само ако не сте капризни, че в стаята ви ъгълчето има прах/мръсотия и т.н. Simple Smile

Хотела как да е, в активен сезон Арапейката е проблема на Арапята SmileySmileYum

Общи условия

Активация на акаунт