На море в България 2019! - 2

• 50 044
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Кой питаше за чадър и шезлонг в Приморско? 7 лв. чадър и 7 лв. шезлонг на Южния плаж.

# 286
Здравейте мами!
Препоръчате хотел  Ultra All inclusive. Основните неща, на които държа да:
- детска анимация на български език;
- храна;
-чадър на плажа;
-чистота;
-местоположението да е близко до плажа.

Ако ми се отделяха космически суми за 7 дни  бих избрала това: https://www.visit.bg/hoteli/miramar-deluxe-3086/ или това https://www.visit.bg/hoteli/hotel-miramar-biych-obzor-654/
Подчертавам, че не съм била.

Арапейката е онзи гаден вирус с разстройство, който хванат в Арапя е силно изразен и протича тежко.

# 287
Дами, Вие май не сте ходили в хубави хотели :
[/quote]
Доста грубичко!!!!
Първо да ти кажа, че в тази тема вече няколко години запазваме добрият тон.
Второ не сме свикнали да се надскачаче, а да сме си полезни едни на други.
Не се перчим с това какво можем да си позволим и по колко пъти годишно.
В темата основно харесваме и обсъждаме среден клас хотели, които що годе поддържат сравнително добро ниво и то на приемлива цена.
Все пак сме в България, където хората не пръскат пари ей така, дори да ги имат.
Това особено важи, ако трябва да осигуриш почивка на семейство с две деца.
Никой не е глупав и с удоволствие би предпочел да почива в 5* хотели, но е доста непостижимо за много хора, а често дори няма смисъл от това да пръска пари на вятъра.

# 288
  • В.Търново
От днес съм в Приморско.Морето за мен е студено, може би към 20-21 гр.Времето през деня приятно топло, но не прекалено.Още мъничко му трябва , за да е идеално топло.Вечер е много студено Града е много пуст,  почти нищо не работи, Луна парк няма все още.

# 289
От днес съм в Приморско.Морето за мен е студено, може би към 20-21 гр.Времето през деня приятно топло, но не прекалено.Още мъничко му трябва , за да е идеално топло.Вечер е много студено Града е много пуст,  почти нищо не работи, Луна парк няма все още.

Здравейте!В кой от хотелите сте в Приморско?

# 290
Цитат
Второ не сме свикнали да се надскачаче, а да сме си полезни едни на други.
Не се перчим с това какво можем да си позволим и по колко пъти годишно.  
То пък Хермес в нисък сезон е едно надскачане, няма що.

# 291

Никой не е глупав и с удоволствие би предпочел да почива в 5* хотели, но е доста непостижимо за много хора, а често дори няма смисъл от това да пръска пари на вятъра.

супер точно казано Hands Plus1
Да не кажа, че дори и да мога да ги дам парите, услугата не струва толкова и чак ме е яд, че гледат да ме прецакат я с храна, я с хигиена.

# 292
Записвам се да следя темата

# 293
От днес съм в Приморско.Морето за мен е студено, може би към 20-21 гр.Времето през деня приятно топло, но не прекалено.Още мъничко му трябва , за да е идеално топло.Вечер е много студено Града е много пуст,  почти нищо не работи, Луна парк няма все още.
То като в концлагер Joy що не се прибирате направо или сте заложници Joy
Вчера темоературата на морската вода е била 22°С.

# 294
  • София
Още не става за море... Тази зима и пролет бяха хладни, и не става, това си е. Със съжаление го казвам.
И от Гърция отзивите са същите в момента, на ръба е работата...... сутрин, пък следобяд вятър и тук там преваляване даже... И егати морето. Пък и пусто.
Има години в които е доста топло от 1ви юни и сме ходили към 10ти юни на прилични условия... Но тази година май е друго... дори в Гърция, какво остава а България.. пък с деца ако си, съвсем не си струва ....

# 295
  • софия
Не бъдете толкова черногледи. Майка ми вчера се прибра от Албена, всеки ден беше на плаж.

# 296
И мои познати се върнаха от едноседмична почивка в Албена. Потвърждавам хубавото време.

# 297
  • Варна
И в момента става за море, но е на ръба. Не си струва особено, по-добре да се ходи поне към края на Юни и дори началото на Юли, особено ако е основното море за лятото. За 20-21 градуса на водата, не че човек не може да влезе след 1-2 минутки постепенно влизане в морето за свикване със студа, но не е това което човек очаква от лятна почивка.

# 298
Привет !Запазихме си хотел за началото на юли на Черноморец.Бихте ли ми препоръчали заведени и плаж.Благодаря !

# 299
  • София
И в момента става за море, но е на ръба. Не си струва особено, по-добре да се ходи поне към края на Юни и дори началото на Юли, особено ако е основното море за лятото. За 20-21 градуса на водата, не че човек не може да влезе след 1-2 минутки постепенно влизане в морето за свикване със студа, но не е това което човек очаква от лятна почивка.
Именно , да. И аз това имах предвид. Ясно е , че има хора и хора. Някои се топят и припичат и т.н., според деня и слънцето. Но не става за хубав плаж, с деца особено, и спокойно киснене във водата , Това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт