На море в България 2019! - 2

• 49 970
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Днес потегляме към Цезар Палас.. Силно се надявам да не се разочаровам.
По късно би ли споделила как е водата? Ние в понеделник заминаваме на Влас. Весело изкарване

Само да пристигнем и да стигна до плажа..

# 391
Здравейте, обмисляме кратко море от 02.09. Към кой курорт препоръчвате да се насочим и ако може да препоръчате конкретно място за 3 възрастни и 1 дете. Може и къща за гости.
Весели, слънчеви дни на всички!

Последна редакция: сб, 15 юни 2019, 11:28 от shark

# 392

Привет от Магнолиите, Приморско.
Хотела си е същия, базата е същата, като миналата година.  Пълно с французи, но това не е изненада.
Отлична, както винаги кухня и уникално ягодово розе. И доста комари!
Отзиви от плажа на ММЦ и отговор на феноменалния въпрос за температурата на водата - по-късно днес. Joy

# 393
Тя водата се стопли вече. Joy Зорът беше досега.
Приятна почивка на всички, които са на море.
fatalina, чакаме последващите отзиви за Серенити. Как изкарахте? 
Няма ли някой в Саут бийч да каже как е положението?

# 394
Кристал, въпреки уверенията че има нова политика и нови собственици на Саут бийч, явно на никой не му се рискува ...

# 395
Кристал, въпреки уверенията че има нова политика и нови собственици на Саут бийч, явно на никой не му се рискува ...

Сигурно... чакай да надникна във Визит дали няма отзиви от тази година. Blush

# 396
  • софия
Привет от Цезар Палас. Времето и водата са чудесни. Ние сме в едноспален апартамент. Апартаментът голям, функционален и чист. Плажът е малък, но хубав, цената на чадър с шезлонг е 18 лева. Относно храната имам забележки, не мисля, че е достатъчно разнообразна, но пък всеки ден правят палачинки, до вчера са нямали междинни хранения, от днес казаха, че ще има. Относно изхранването мисля, че Приморско дел сол са по-добри. Засега е това. Като цяло ми харесва.

# 397
  • Велико Търново
Здравейте, търся отзиви за хотел Сапфир в Приморско, който е с включена закуска и Парк Хотел Арго в Обзор - ол инклузив. Цената е двойна за втория. В чуденка съм, знам, че е ангажиращо ол инклузив, но пък сме с 2 деца (бебе и палав батко), за да обикаляме по кръчми и ресторанти. Какво бихте ме посъветвали?

# 398
Здравейте! Актуални отзиви от Хермес?

# 399
Предложения за заведения в Равда и Несебър?

# 400
От 29.04 до 1.05 ще бъдем в Поморие.В тази връзка някой знае ли къде има хубави места за хапване,които работят по това време на годината,желателно с обедно меню.Последно сме били там август 2011-та,миналата година си правихме една разходка горе-долу пак по същото време,но не намерихме никъде къде да обядваме(по центъра) и се върнахме в Бургас...Ама сега за 3 дни няма как всеки ден за едното ядене да ходим до Бургас,нито пък ще се хвана да си губя времето в готвене...
Миналата година бяхме там, хапвахме в едно много хубаво заведение на двама братя, на външен вид изобщо непривличащо, но добре че и го препоръчаха, че така хубаво се хранехме и то за малко пари, а аз съм капризна...правят си сами питките/хлебчетата имат обедно меню, препоръчително от него да си вземате, защото има много работа на обяд и няма време поръчки извън обедното меню
мисля че се казва Механа Маян, намерих адреса ул. „Дунав“ 2, 8200 кв. Стария град, Поморие

# 401
  • Sofia
Здравейте, търся отзиви за хотел Сапфир в Приморско, който е с включена закуска и Парк Хотел Арго в Обзор - ол инклузив. Цената е двойна за втория. В чуденка съм, знам, че е ангажиращо ол инклузив, но пък сме с 2 деца (бебе и палав батко), за да обикаляме по кръчми и ресторанти. Какво бихте ме посъветвали?

Аз лично на Приморско с малки деца по кръчми не бих рискувала. Хигиената и качеството на храната са съмнителни. Има голяма вероятност от ентеро вируси. Ол инклузив е много по-подходящо и удобно. Все искат води, безалкохолни, сладолед. А този Сапфир не го знам, но като място е на много отдалечено по моите критерии. На картата го видях. AI и първа линия винаги ми е топ предпочитание.

# 402
В равда има едно заведение Братя Сърбови хем вкусно , евтино и голями порций

# 403

Аз лично на Приморско с малки деца по кръчми не бих рискувала. Хигиената и качеството на храната са съмнителни. Има голяма вероятност от ентеро вируси. Ол инклузив е много по-подходящо и удобно. Все искат води, безалкохолни, сладолед. А този Сапфир не го знам, но като място е на много отдалечено по моите критерии. На картата го видях. AI и първа линия винаги ми е топ предпочитание.

По- голям виц не бях чела. Защо реши, че по заведенията в Китин, Поморие, Созопол(курортите са примерни) е  безопасно и там си защитена от ентеро вируси?
То щото да идеш ОИ и 500 човека да опипат лъжицата на салатите, да си слагат сладкши с ръце и да си взимат хляб без щипка е много безопасно.....

# 404

По- голям виц не бях чела. Защо реши, че по заведенията в Китин, Поморие, Созопол(курортите са примерни) е  безопасно и там си защитена от ентеро вируси?
То щото да идеш ОИ и 500 човека да опипат лъжицата на салатите, да си слагат сладкши с ръце и да си взимат хляб без щипка е много безопасно.....
Задължително хигиената трябва да се повиши!Малките деца имат навика ръцете им да са все в устата.Препоръчвам дезинфектант за ръцете преди храна!

Общи условия

Активация на акаунт