На море в България 2019! - 2

• 49 846
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, помагайте! Вече съвсем се обърках! Търся нещо за края на август - ол инклузив, подходящо за малки деца /близо до морето, парк, площадки/, но апартамент или студио - 2 помещения, разделени с врата- 3 възрастни и 2 деца на 4г и 1 г. Хотелите, които харесам, или няма апартаменти или цените са необосновано високи. От гледане съвсем се замотах, Препоръчайте нещо. Благодаря! Май сами много изискванията Simple Smile

# 466
Привет, ние днес резервирахме в iHotel на Слънчев Бряг. Приятелка, която работи към чуждестранен тур оператор, ми го препоръча. Принципно Слънчака изобщо не ми беше вариант, но много хубави отзиви прочетох за локацията и обслужването. Хотела изглежда много добре и не е огромен.
Говорих с рецепция- на БГ пазара само през букинг се правят резервации, иначе работят с Томас Кук и още 1-2 чужди оператора.

Други хотели с хубава анимация и обслужване ми препоръча още:
Сънсет Ризорт- Поморие
Феста Виа Понтика
Империал - Сл. Бряг
Диамант Резидънтс- Сл. Бряг

Дано съм ви била полезна. Весело лято!

Бяхме в iHotel миналата година , септември. Резервацията ни беше през Booking и заслужено му дадох оценка почти 10. Бяхме май единствените българи + част от персонала. Паркинга е 14 лв на денонощие, обаче пък чадър и два шезлонга на плажа са включени към цената на стаята.

# 467
Момичета, помагайте! Вече съвсем се обърках! Търся нещо за края на август - ол инклузив, подходящо за малки деца /близо до морето, парк, площадки/, но апартамент или студио - 2 помещения, разделени с врата- 3 възрастни и 2 деца на 4г и 1 г. Хотелите, които харесам, или няма апартаменти или цените са необосновано високи. От гледане съвсем се замотах, Препоръчайте нещо. Благодаря! Май сами много изискванията Simple Smile

Бела Виста провери ли? Края на август - началото на септември цените са приемливи!

# 468
на всички цените са необосновано високи, поне аз не бих дала близо 300 лв. На ден, до 160-180 ок, но повече не Rolling Eyes

# 469
  • София
Здравейте, след много умуване резервирахме за Сънрайз в Обзор, чрез Съни турс за две семейства с деца.

колко излезе на едно семейство, за колко нощувки и в кой период? Благодаря Simple Smile

За 7 нощувки от 3-ти август ,по 1800 лв на семейство.
Това за двама възрастни с едно дете и двойна стая или?

# 470
  • Благоевград
Здравейте и от мен. В голяма чуденка сме тази година за предстоящата почивка. Миналата година отседнахме в Зорница Сендс - Елените и останахме много доволни. Единствено плажната ивица не ни хареса, но хотелът, храната, обслужването, хигиената... Всичко беше идеално. Тази година търсим нещо подобно, но ни се иска да разнообразим. Търсим спокойно място за края на август, подходящо за дете на 2 години; включен ол инклузив и близо до плажа. Като цена - 1500 лв. за 5 нощувки в двойна стая. Предпочитаме да е около Бургас.

Харесахме Свети Тома в Созопол, но прочетох много лоши отзиви.

Помагайте 🙏

# 471
на всички цените са необосновано високи, поне аз не бих дала близо 300 лв. На ден, до 160-180 ок, но повече не Rolling Eyes
300 лв. за трима възрастни и едно дете, защото другото ви е малко, в края на август не бих казала, че е много, особено пък ако сте в апартамент или две студия. Само апартаментите са с две отделни помещения. Студията са само с едно общо помещение и по никакъв начин не можете да се поберете в тях. Те са с максимум 2 легла и разтегателен диван или в редки случаи с две допълнителни легла.

Кристал, ТА е Ник Травел ето това е сайта с цените http://niktravel.com/nik-travel-oferti-za-pochivka/23-hoteli/302 … vo-all-inclusive/
През хотела е мноого по-скъпо. Миналата година през септември, мои приятели решиха да се присъединят към нас и то дори идеята беше да спят в апартамента, който ние бяхме наели (същият беше с две отделни стаи и две сервизни помещения). Съответно попитах дали това е възможно, но ми отказаха, като ми заявиха, че политиката на TUI била да не се настаняват 4 -ма възрастни в един апартамент. Тогава им поисках цена за отделен апартамент и беше двойна в сравнение с тази, която ние бяхме платили.
Не мога обаче да ти кажа, каква са цените за деца и до колко години ги водят деца.
Не ти пречи да си поискаш оферта и да видиш дали те устройва.

# 472
Здравейте, след много умуване резервирахме за Сънрайз в Обзор, чрез Съни турс за две семейства с деца.

колко излезе на едно семейство, за колко нощувки и в кой период? Благодаря Simple Smile

благодаря, и на мен горе-долу толкова ми дадоха Simple Smile

Фаталина, да, извинявай, не обърнах внимание, че става въпрос за 3 възрастни, права си..... Така си струва Hug

# 473
  • пловдив

Здравей, за двама възрастни с две деца на 1 и 6 г в апартамент с една спалня. Имаше и двойна стая, но разликата в цената с апартамена за целия престой беше около 60-80лв и така решихме. Ползваме 15% намаление за ранни записвания до края на юни.

# 474
  • София

Здравей, за двама възрастни с две деца на 1 и 6 г в апартамент с една спалня. Имаше и двойна стая, но разликата в цената с апартамена за целия престой беше около 60-80лв и така решихме. Ползваме 15% намаление за ранни записвания до края на юни.
Аз уж ползвах 30% с много ранно записване, но може би, защото децата са на 5 и на 9,ми излезе по 270лв.на ден.

# 475
Да споделя, че Съни турс имат нови оферти с добри отстъпки, някои са до 30%. Ето една за Бела Виста в Синеморец, за активен сезон.  https://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-bella-vista-sin … ontent=newsletter
Хотелът се коментираше назад в темата.

# 476
https://Вила Вили в букинг го има

tanaq_91,а къде хапвахте? Ще сме в Свети Влас август и ми се ще да имам едно наум за добри и изгодни заведения за хранене Simple Smile

# 477
Да споделя, че и аз имам съобщение от модератор на лични, че съм публикувала 2поста един след друг, без да има отговор между тях. Пиша от телефон, явно съм дублирала бутона”публикувай”
 Член съм във форума от 2006г, за първи път получавам предупреждение от модератор😕

# 478
Да споделя, че и аз имам съобщение от модератор на лични, че съм публикувала 2поста един след друг, без да има отговор между тях. Пиша от телефон, явно съм дублирала бутона”публикувай”
 Член съм във форума от 2006г, за първи път получавам предупреждение от модератор😕

Аз от 2008, но никога не е късно да станем за резил, дет се вика Joy
fatalina, благодаря! Серенити в началото на септември над 1500 лв. ни излиза.

# 479
https://Вила Вили в букинг го има

tanaq_91,а къде хапвахте? Ще сме в Свети Влас август и ми се ще да имам едно наум за добри и изгодни заведения за хранене Simple Smile

Има срещу супермаркет Меркурий българска кухня. Може там да се хапва, може и за вкъщи. То е ново и е много хубаво направено, всеки ден различно готвено има. Порциите са големи, а са около 4 лв. И учудващо за мен е много вкусно. Иначе по заведенията си е скъпо. Една вечер ходихме в Джани Слънчев бряг, ама сравнение с други години сега е супер скъпо. 150гр. порция пилешки пръчици 8 лв......

Общи условия

Активация на акаунт