На море в България 2019! - 2

• 49 864
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
200 м., та даже 250... от едната страна е пътеката, от другата е пътя. Който в кое крило е настанен, може да избира, но си е разходка до плажа.

# 526
Не мога да взема.решение.В Казабланка сме били там нямахме проблеми.Миналата година ни беше.малко трудно в Приморско дел сол.Едни счупени скари през дюните,ама се справихме.Може пак там да идем.Искаше ми се да сменим.Хотелите на първа линия държат едни цени,които не можем да си позволим

# 527
Че нали и Казабланка е долу-горе на същото разстояние от плажа? Кое те притеснява?

# 528
  • София
200 м., та даже 250... от едната страна е пътеката, от другата е пътя. Който в кое крило е настанен, може да избира, но си е разходка до плажа.
Е ако си от другата страна може и повече да е. Аз миналата година бях от към пътеката и ми беше достатъчно близко. Три минути с двете деца и съм доло. Отделно те ходеха по 10 пъти за сладолед до горе, та ако е 100,200 или 250м,това нямаше как да стане.

# 529
Дали са 5 или 10 минути не е толкова от значение.Важно е да не е много трудно.Количката не върви много добре по пясъка.Не знам дали не ви заблудих но става въпрос за инвалидна количка с дете 45 кг.

# 530
Ние имаме резервация за 01.07 за Сънрайс ол сюит и ще дам отзиви. До сега не сме почива ли в хотела и се питам как е плажа и анимацията? 

# 531
Не мога да взема.решение.В Казабланка сме били там нямахме проблеми.Миналата година ни беше.малко трудно в Приморско дел сол.Едни счупени скари през дюните,ама се справихме.Може пак там да идем.Искаше ми се да сменим.Хотелите на първа линия държат едни цени,които не можем да си позволим
Може би действително разстоянието почти колкото това от Казабланка до плажа. Имай предвид обаче, че Сънрайса е извън Обзор, т.е. за разхоки до там ти трябва превоз. Преди имаше шатъли от Обзор Бийч Резорт до амфитеатъра, които се ползваха от всички, дори да не са гости на хотела на цена от 1 лв. на посока. Сега нз дали съществуват.

Аркадия, чета темата за Дюни и се изненадах от информациата за калпавите чадъри на плажа. Действително ли се налага да се слагат чаршафи, за по-плътна сянка?  За такъв курорт с тези цени, да се връзват чаршафи като на някой див плаж е направо недопустимо. Ако можеш сродели дали е вярно.

# 532
Вярно е, тънки и изкуствени са чадърите. Но сянката им е достатъчна, аз лично не бих връзвала чаршафи, поне за мен чак толкова зле не е положението. Но други хора го правят... 

# 533
Вярно е, тънки и изкуствени са чадърите. Но сянката им е достатъчна, аз лично не бих връзвала чаршафи, поне за мен чак толкова зле не е положението. Но други хора го правят... 
Благодаря! Продължавам да следя отзивите за Дюни, за да реша дали следващото лято дали да го пробвам.

# 534
Хубав е комплексът, дай му шанс, мисля, че ще ти хареса. Wink
Аз и тази година не посмях да го сменя, макар че по начало не обичам еднообразието... 😁

# 535
Във Варна водата е много топла, през последните - години винаги идваме и юни тук, никога не е била така.

# 536
  • София
Дали са 5 или 10 минути не е толкова от значение.Важно е да не е много трудно.Количката не върви много добре по пясъка.Не знам дали не ви заблудих но става въпрос за инвалидна количка с дете 45 кг.
Съжалявам, мислех, че говорим за бебешка количка. В такъв случай от другата страна на хотела пътя е асфалтиран, около 200м е,но си има алея до плажа и дървени скари на самия такъв. Малко по-далеч е, но ще ви е удобно. По прекия път, няма как и със тия стълби, не е удобно.
Lilit, моля разкажи как е тази година, ние сме от 08.07.

# 537
И така става.Благодаря за разясненията.В края на седницата ще вземем  решение.

# 538
САУТ БИЙЧ ЦАРЕВО - никога повече!!!!!
Нямат паркинг!
Не се почистват стаите!
Персонала е от руски произход и не разбира какво искаме.  Събират чинийте без да си свършил. Няма малки вилици и лъжици. Няма алкохол. Храната няма никакъв избор. Кафето е гола вода. И още, и още ....

Това от тази година ли е?

Да, лято 2019 год.

# 539
Има шатъли от Сънрайз до Обзор още от преди две години на около 40 минути са. Тръгват от паркинга пред рецепцията.  Преди това имаше от съседния Обзор бийч резорт. Разстоянието е около километър и половина до градчето. Разстоянието до плажа от хотела по пътя е към 200 метра. От другата страна по пътеката е по-диагонално и е по-близко към 150м. За инвалидна количка не е удобно обаче и в двата варианта.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 07:19 от Greene

Общи условия

Активация на акаунт