На море в България 2019! - 2

• 49 174
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Пловдив
Много благодаря на отзовалите се. Все пак някой ако знае актуални цени за чедър и шезлонг на Каваци, моля да сподели.

От последния уикенд,  цена на два шезлонга и чадър - 15лв, става въпрос за Каваците, чадърите пред Ресто Верано. Има и по-луксозни, дървени - 30лв комплекта, при тях разстоянието между чадърите е по-голямо.

# 662
И преди съм го показвала. Това е сайтът на Министерство на туризма, от който всеки може да се информира за цените на чадъри и шезлонги по Черноморието. Цените са на самата карта. http://www.tourism.government.bg/bg/beaches

# 663
  • В планината / На морето
Ох, ако трябва да пътувате сега от София до Балчик кой маршрут ще изберете и защо? През магистрала Тракия и после по някакъв проход към Шумен или по несъществуващата северна "магистрала"?
С две малки деца.
от София, магистрала север до разклона Плевен-Ловеч, там тя свършва, тръгвате посока Ловеч - Велико Търново -Търговище,  Шумен ( Шумен остава настрани, не се преминава и дори не се вижда, от там някъде ще се влее пътя в магистралата за Варна ), като стигнете Варна, не влизайте в нея, а преди, на колелото на Аерогара "Варна" се завъртете по него и хванете пътя за Добрич (има на колелото табела "Добрич" ), като се изкачите на високото и свърши пътя с 3-те платна и стане само с 2,  точно там, в дясноп има директен път за Албена, по който минават и автобусите с туристи от аерогарата за Албена, до една малка иглолистна горичка е табелата "Албена 36 км.", като стигнете до Албена от колелото(кръговото) пред нея,тръгнете нагоре (покрай бензиностанцията), по панорамния път за Балчик или просто не минавайте през Албена , а продължете по главния път на който се намирате (пътя за Дуранкулак)  ,той ще ви отведе направо в Балчик, но през Албена е по-къс и красив.
Пътуването е много приятно и спокойно, защото всички карат долу, подбалкана, по Тракия.
И с красиви планински гледки и места за почивка .
Ние имаме вила до Албена и всяка година минаваме от там.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 15:44 от RichiRich

# 664
И преди съм го показвала. Това е сайтът на Министерство на туризма, от който всеки може да се информира за цените на чадъри и шезлонги по Черноморието. Цените са на самата карта. http://www.tourism.government.bg/bg/beaches

А знаеш ли колко пъти им се ровех на сайта за подобна информация? Мноооогооооо благодаря!

# 665
  • София - Варна
Здравейте,
някой може ли да предостави актуална информация за „Слънчев ден”, плаж, хотели, каквото се сетите и знаете, как е за деца и т.н.?

# 666
    [video][/video]
Давам отзиви за хотел Алгара Бийч-Кранево.
В хотела всичкото безалкохолно е продукт на Кока Кола ,няма пуншове ,няма разредени сокчета или дерби.
Алкохола - забележки нямаме.Вино бяло ,розе и червено без забележки.
Алкохол-български с бандерол .(1качество)На база голямо изпито количество и на другата сутрин (днес),няма никой с главоболие.
Храна - забележки нямаме.
Сладолед Ескимо на клечка.
Количества -огромни. Вечерята е до 21.00 И това не пречеше в 20.40.ч да правят още пица ,изкараха още 3- 4 торти (с пресни ягоди, боровинки, къпини).
Закуската е до 10.00ч. и още в 9.45 се приготвяха яйца ,палачинки ....
Стаите миришат на дърво ,килими, чаршафи баня -всичко свети.
Вежлив персонал - за сега ,даже много .
От хотела дават хавлии за плаж и се сменят на 3 ден срещу карта .(още не сме си ги сменяли)
На плажа до спасителя има шезлонг с-Лекар.Дано да не се налага ,но това допринася за едно спокойствие .
Многоооо отдавна не бях ходила на такъв хотел.Имам база за сравнение ,ходили сме на Мирамар-Обзор ,Риу-Обзор.
Който има въпроси може да пише.
P.S.Ако има нещо нередно ,ще го споделя веднага .
Това е засега .
Поздрави от морето и весело изкарване на тези които ще тръгват.

Здравейте, има ли достатъчно чадъри на плажа,близо ли е до хотелската час ,ресторанта в отделна сграда ли е,въобще много ли се ходи че сме с малко дете.

# 667
  • Трявна
Влизам само да пиша, че за Бялата лагуна - корпуса до морето има нова оферта във Визит БГ- допълнителна още 10% отстъпка - вече общо 35 % става + 3% от туроператора за редовни клиенти.Тъкмо резервирах...
https://www.visit.bg/hoteli/bialata-laguna-balchik-380/

# 668
  • Русе
Много благодаря на отзовалите се. Все пак някой ако знае актуални цени за чедър и шезлонг на Каваци, моля да сподели.

От последния уикенд,  цена на два шезлонга и чадър - 15лв, става въпрос за Каваците, чадърите пред Ресто Верано. Има и по-луксозни, дървени - 30лв комплекта, при тях разстоянието между чадърите е по-голямо.
На Грийн Лайф чадър, 2 шезлонга и 2 шалтета - 20 лв. Това видях днес като ходихме.

# 669
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел с хубава детска анимация на български език независимо къде по морето, че се видях в чудо....

# 670
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел с хубава детска анимация на български език независимо къде по морето, че се видях в чудо....
Ако анимацията е приоритет, то тогава вижте хотел Бела Виста в Синеморец. Хотелът не съм го посещавала, но е много харесван от форумки и назад в темата е коментиран многократно.
Другият хотел с добра анимация и доби условия и отстъпки за деца е Казабланка в Обзор. Там обаче морето не е много подходящо за малки деца, т.к. поне там където са разположени чадърите на Казабланка, веднага става дълбоко.

# 671
  • Там където съм обичана
    [video][/video]
Давам отзиви за хотел Алгара Бийч-Кранево.
В хотела всичкото безалкохолно е продукт на Кока Кола ,няма пуншове ,няма разредени сокчета или дерби.
Алкохола - забележки нямаме.Вино бяло ,розе и червено без забележки.
Алкохол-български с бандерол .(1качество)На база голямо изпито количество и на другата сутрин (днес),няма никой с главоболие.
Храна - забележки нямаме.
Сладолед Ескимо на клечка.
Количества -огромни. Вечерята е до 21.00 И това не пречеше в 20.40.ч да правят още пица ,изкараха още 3- 4 торти (с пресни ягоди, боровинки, къпини).
Закуската е до 10.00ч. и още в 9.45 се приготвяха яйца ,палачинки ....
Стаите миришат на дърво ,килими, чаршафи баня -всичко свети.
Вежлив персонал - за сега ,даже много .
От хотела дават хавлии за плаж и се сменят на 3 ден срещу карта .(още не сме си ги сменяли)
На плажа до спасителя има шезлонг с-Лекар.Дано да не се налага ,но това допринася за едно спокойствие .
Многоооо отдавна не бях ходила на такъв хотел.Имам база за сравнение ,ходили сме на Мирамар-Обзор ,Риу-Обзор.
Който има въпроси може да пише.
P.S.Ако има нещо нередно ,ще го споделя веднага .
Това е засега .
Поздрави от морето и весело изкарване на тези които ще тръгват.

Здравейте, има ли достатъчно чадъри на плажа,близо ли е до хотелската час ,ресторанта в отделна сграда ли е,въобще много ли се ходи че сме с малко дете.

Днес към 11.30ч имаше около 40 % свободни чадъри и шезлонги .Не знам защо ,но след обяд на плажа няма никой.
Ако сте в хотела ,ще сте близо до ресторанта, ако сте във вилите ще ходите. Базата е голяма, има и голям безплатен паркинг.
Весело прекарване !

# 672
  • Видин
Здравейте, моля за мнение и препоръки между два курорта-Несебър и Поморие😊
Бих се радвала и ако някой сподели мнение и за някоя къща за гости, благодаря предварително 😊

# 673
Другият хотел с добра анимация и доби условия и отстъпки за деца е Казабланка в Обзор. Там обаче морето не е много подходящо за малки деца, т.к. поне там където са разположени чадърите на Казабланка, веднага става дълбоко.
На "Казабланка" от години анимацията е зле. А като чета отзивите във "Визит" тази година е даже от "тотална катастрофа" до "Тази година аниматорите, въобще нямаха желание за работа. Вместо те да се занимават и да обръщат внимание на децата, родителите го правиха". Ако това им е водещо - по-добре друг хотел.

# 674
Влизам само да пиша, че за Бялата лагуна - корпуса до морето има нова оферта във Визит БГ- допълнителна още 10% отстъпка - вече общо 35 % става + 3% от туроператора за редовни клиенти.Тъкмо резервирах...
https://www.visit.bg/hoteli/bialata-laguna-balchik-380/

Ами и с тези намаления за двама възрастни и дете на 12 навършени години (приблизително две седмици преди настаняването) ми дава 332.50 лева на ден в студио. Мисия невъзможна. Иначе много ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт