На море в България 2019! - 2

• 49 176
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Има ли някой с актуални впечатления от Мирамар, Каваци?

# 646
А мен пък ме интересува за Слънчев бряг може ли само чадър да си платиш. Нещо с това плажуване съм в потрес.
Плажът е много голям и широк. Ако не желаеш платен чадър и не държиш на шезлонги, то можеш да си ползваш твой, като свободната зона е най-отзад. Да речем след 10 реда чадъри. В случай, че не ти пречи да си по-назад, то можеш спокойно така да плажуваш.

Относно питането за хотели между Равда и Несебър, не бих повторила там. Хотели има много и то хубави и на добри цени, но плажът не струва. Тесен и пренаселен.

# 647
  • Русе
Полезно ми, ама не ми работят отново бутоните, та няма как да го отразя.
lubito, ние също ще сме в частен апартамент там. Искам да попитам безплатни ли са чадърите и шеьлонгите на плажа към комплекса? Ако не - колко? Ако да - има ли достатъчно? Шумно ли е в комплекса?

Здравей, не са безплатни, но не пише колко струват. А и не съм питала. Ние си носим чадъри. Иначе има достатъчно за сега. Т.е. Виждат се празни. В комплекса не е шумно, а не е да няма хора. Повечето са руско говорящи. На басейна шезлонг и чадър се ползват безплатно без проблем.

# 648
  • Стара Загора
Южен плаж /пред водната пързалка/ -
Има ли водната пързалка на Южния плаж във Варна?

# 649
Полезно ми, ама не ми работят отново бутоните, та няма как да го отразя.
lubito, ние също ще сме в частен апартамент там. Искам да попитам безплатни ли са чадърите и шеьлонгите на плажа към комплекса? Ако не - колко? Ако да - има ли достатъчно? Шумно ли е в комплекса?

Здравей, не са безплатни, но не пише колко струват. А и не съм питала. Ние си носим чадъри. Иначе има достатъчно за сега. Т.е. Виждат се празни. В комплекса не е шумно, а не е да няма хора. Повечето са руско говорящи. На басейна шезлонг и чадър се ползват безплатно без проблем.
Преди 2-3 години бяха чадър и шезлонг 25 лв...Никак не е евтино и още тогава бяха празни.... В комплекса наистина е много спокойно и тихо, идеално място за почивка !!

# 650
Южен плаж /пред водната пързалка/ -
Има ли водната пързалка на Южния плаж във Варна?
Има,да, но дали работи не съм ходила да гледам.

# 651
Ох, ако трябва да пътувате сега от София до Балчик кой маршрут ще изберете и защо? През магистрала Тракия и после по някакъв проход към Шумен или по несъществуващата северна "магистрала"?
С две малки деца.

# 652
Ами ние до преди три години пътувахме до Варна по следния маршрут: Магистрала Тракия до разклона за Българово от там през Тънково до Слънчев бряг, Обзор, Варна и т.н. до Балчик. Само веднъж се пробвахме през Карнобат - Шемен, така наременият Рижки проход. Ужасен. Само тирове от всякъде и като се забиеш между тях няма изпреварване, а ти се струва, че ще те смачкат. Много завои има. То и между Сл. бряг и Бяла  са много завоите, но е много по приятно и няма камиони.

# 653
  • Перник
Ох, ако трябва да пътувате сега от София до Балчик кой маршрут ще изберете и защо? През магистрала Тракия и после по някакъв проход към Шумен или по несъществуващата северна "магистрала"?
С две малки деца.
По Тракия, от там Ришкия до Шумен, после до Варна магистралата. 4 години тяка сме пътували от Перник до Балчик точно 6 часа... Другото е още по голям ад.

# 654
  • Русе
Ние от Русе до южното Черноморие пътуваме все през Ришкия. Не е толкова зле. Веднъж от Свети Влас пътуваме по този покрай морето и беше много по-натоварен.
Чадър и шезлонг бяха по 7 лева всяко, но точно тези на Грийн Лайф не им знам цената. Иначе има барове с барбарони. Там не знам каква е офертата. Дали не е срещу консумация да се ползват.
Нашето семейство си носим когато нямаме включени в цената. Просто не обичам да давам пари колкото още една нощувка.

# 655
Много благодаря на отзовалите се. Все пак някой ако знае актуални цени за чедър и шезлонг на Каваци, моля да сподели.

# 656
  • Пловдив
Много благодаря на отзовалите се. Все пак някой ако знае актуални цени за чедър и шезлонг на Каваци, моля да сподели.

не съм с много актуална информация, но по спомен, преди две години, чадър с два шезлонга струваше 20 лв., след 14 часа беше 10 лв., нещо такова. За съжаление на Каваци е единственото място по нашето черноморие, където въпреки хвалбите за хубав и чист плаж, успяхме да пипнем стомашно-чревен вирус. По онова време почивахме в тамошния Мирамар.

# 657
Ще правя ритуал май аз 3 в 1 - за хубаво време, без болести и евтина сянка Joy

# 658
  • В.Търново
https://lupa.bg/news/eto-zashto-nyama-hora-40-leva-za-shezlong-n … ICeJ6KCetLS3eZED8
Плажа в Черноморец ще ви струва 40лв. Grinning

# 659
  • Sofia
Довечера ще изоробваме ресторанта на Мапи.

Мапи работи ли? И дават ли апартаменти под наем? Може ли да проучиш?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт