На море в България 2019! - 2

• 49 179
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Някой, ако се интересува мога да дам повече инфо за Руи Хелиос Парадайс Свети Влас.
На кратко - Руи Обзор ми харесва повече, съотношение цена - качество, по-уютно е и по-добре организирано.
Въпреки огромния и поддържан комплекс в Свети Влас, според мен не си заслужава парите.

# 631
Риу Парадайс ми беше един от набелязаните хотели, би ли споделила какво те разочарова? 

# 632
Аз съм на същото мнение. Тази година почивахме в РИУ Обзор, а преди 2 години във Влас. Определено по-високата цена във Влас не е свързана с по-високо качество. Анимацията е една и съща и на двете места. Храната във Влас ми се стори по-некачествена и организацията в ресторанта по-лоша. Персонала във Влас беше по-некомпетентен и неориентиран, в Обзор бяха перфектни. Във Влас плюс е бара на плажа.

# 633
Здравейте! Някой може ли да даде мнения за Блу Бей Палас (Поморие) , Хотел Грийн Парк и х-л Бона Вита (Златни пясъци) ?
Храна,плаж,хигиена.. Simple Smile Колебая се между трите.

# 634
А мен пък ме интересува за Слънчев бряг може ли само чадър да си платиш. Нещо с това плажуване съм в потрес.

# 635
Здравейте, бургаския градски плаж става ли?

# 636
  • Сф
Здравейте, бургаския градски плаж става ли?
Да

# 637
  • София
Кой беше от днес в Сънрайз Обзор, да даде тазгодишните отзиви, моля?!

# 638
А мен пък ме интересува за Слънчев бряг може ли само чадър да си платиш. Нещо с това плажуване съм в потрес.
Може-10лв е само чадър.И съответно всеки шезлонг също по 10 лв.

# 639
Здравейте,
тази година решихме да наемем само апартамент във Варна.
Събирам идеи къде е подходящо да се плажува с 2деца?
Самите плажове на Варна?
Цена за чадър и шелзонг?

# 640
Южен плаж /пред водната пързалка/ - 5лв чадър, чадър и 2 шезлонга - 10лв, аз ходя на сламените чадъри пред "Куба", но предполагам и на останалите цените са такива

# 641
  • Пазарджик
Здравейте, до сега все ходихме в големи хотели с ОИ-Риу Хелиос Бей в Обзор, Цезар палас, Арсена в Несебър, Хермес в Царево, но вече искаме малко хотелче с басейн (по възможност), на първа линия или поне близо до плажа, без храна (може само със закуска).Та в тази връзка съм се спряла на хотелите между Равда и Несебър, но там не сме ходили никога и затова искам вашето мнение.

# 642
  • Русе
Привет от Грийн Лайф. Ние сме в частен апартамент в сградата, където е рецепцията. Комплексът е много красиво озеленен, басейните са чисти, има детска площадка и магазини тип супермаркет. Плажът е хубав, особено където са чадърите на комплекса. Водата е топла, днес няма и вълни. Видях няколко бебета медузи. Снощи вечеряхме на блок маса срещу 25 лв. на човек, като децата са безплатно. Изборът не беше голям. Повечето неща бяха пикантни, а аз не мога да ям пикантно. Довечера ще изоробваме ресторанта на Мапи.

# 643
Полезно ми, ама не ми работят отново бутоните, та няма как да го отразя.
lubito, ние също ще сме в частен апартамент там. Искам да попитам безплатни ли са чадърите и шеьлонгите на плажа към комплекса? Ако не - колко? Ако да - има ли достатъчно? Шумно ли е в комплекса?

# 644
  • София
Здравейте, до сега все ходихме в големи хотели с ОИ-Риу Хелиос Бей в Обзор, Цезар палас, Арсена в Несебър, Хермес в Царево, но вече искаме малко хотелче с басейн (по възможност), на първа линия или поне близо до плажа, без храна (може само със закуска).Та в тази връзка съм се спряла на хотелите между Равда и Несебър, но там не сме ходили никога и затова искам вашето мнение.
Св. Пантелеймон - всички апартаменти са с изглед море, има басейн (миналата година ходих втората половина на септември и басейна беше студен, сега незнам как е), имаше закуска, към хотела има страхотен френски ресторант.

Общи условия

Активация на акаунт