На море в България 2019! - 2

• 49 190
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • В.Търново
В смисъл, колко дълбоко? Като влезеш първите три метра до къде ти стига водата?

# 616
Първите три метра ме прелива мен по спомен. Или ми е "до гушка" Grinning

# 617
Ти да не си на 7 или висока метър? На влизане е максимум толкова и то първите 2 метра. На трета страница съм пуснала и клипче с кадри от плажа. Почивала съм няколко пъти в хотела и плажът пред него е супер. Затова се посещава масово и от почиващи в Бяла и Обзор.

# 618
Здравейте!Избрали сме за лятната отпуска хотел Форест бийч Приморско.Искам да разбера удобни ли са студиата за двама възрастни и дете на 4г.

# 619
Ти да не си на 7 или висока метър? На влизане е максимум толкова и то първите 2 метра. На трета страница съм пуснала и клипче с кадри от плажа. Почивала съм няколко пъти в хотела и плажът пред него е супер. Затова се посещава масово и от почиващи в Бяла и Обзор.
Подкрепям! И ние сме почивали на Мирамар миналото лято, там плажа е много хубав и плитък!

# 620
  • Там където съм обичана
Давам отзиви за хотел Алгара Бийч-Кранево.
В хотела всичкото безалкохолно е продукт на Кока Кола ,няма пуншове ,няма разредени сокчета или дерби.
Алкохола - забележки нямаме.Вино бяло ,розе и червено без забележки.
Алкохол-български с бандерол .(1качество)На база голямо изпито количество и на другата сутрин (днес),няма никой с главоболие.
Храна - забележки нямаме.
Сладолед Ескимо на клечка.
Количества -огромни. Вечерята е до 21.00 И това не пречеше в 20.40.ч да правят още пица ,изкараха още 3- 4 торти (с пресни ягоди, боровинки, къпини).
Закуската е до 10.00ч. и още в 9.45 се приготвяха яйца ,палачинки ....
Стаите миришат на дърво ,килими, чаршафи баня -всичко свети.
Вежлив персонал - за сега ,даже много .
От хотела дават хавлии за плаж и се сменят на 3 ден срещу карта .(още не сме си ги сменяли)
На плажа до спасителя има шезлонг с-Лекар.Дано да не се налага ,но това допринася за едно спокойствие .
Многоооо отдавна не бях ходила на такъв хотел.Имам база за сравнение ,ходили сме на Мирамар-Обзор ,Риу-Обзор.
Който има въпроси може да пише.
P.S.Ако има нещо нередно ,ще го споделя веднага .
Това е засега .
Поздрави от морето и весело изкарване на тези които ще тръгват.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 12:43 от t-e-a

# 621
Теа, мерсииии много !! Радвам се за Алгара, след около 20 дни сме там ❤

# 622
  • Там където съм обичана
Теа, мерсииии много !! Радвам се за Алгара, след около 20 дни сме там ❤
Ако имате въпроси питайте .
Носете си сапунерка със сапун.
Wi-fi има много силно ,още не съм пускала картовия интернет. Игри ,ютуб всичко тръгва с техния.
Ако изкочи нещо ще пиша да предупреждавам.
Поздрави !

# 623
А как е анимацията в Алгара ? Вечер забавно ли е ?

# 624
  • Там където съм обичана
Снощи бяхме до 23.00ч в ресторанта и не сме обикаляли .Довечера ще видим.Базата е много голяма.

# 625
Снощи бяхме до 23.00ч в ресторанта и не сме обикаляли .Довечера ще видим.Базата е много голяма.
Коя е аниматорската фирма?

# 626
Благодаря за споделеното за Алгара Бийч Кранево.

Моят въпрос е как са морето и плажът - веднага ли става дълбоко?

# 627
Аз пък да попитам, ако е удобно, за колко дни сте, виждам, че детето ви е голямо, и на каква оферта сте? Може на ЛС.

# 628
Плажа близо ли е има ли достатъчно чадъри ?

# 629
  • Там където съм обичана
Благодаря за споделеното за Алгара Бийч Кранево.

Моят въпрос е как са морето и плажът - веднага ли става дълбоко?
Водата е топла ,първата и втората крачка водата идва до коленете и после по плитичко .Общо взето е добре ,не е като на Обзор до кръста с втората крачка.
Не знам ,но за северно черноморие водата е доста топла .Ако подухне вятър ,трябва да се потопиш във водата за да не ти е студено ,което е добре. Който ще ходи на север да не се притеснява ,водата е чай.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 00:17 от t-e-a

Общи условия

Активация на акаунт